- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто искам да те мразя!
i az mislq 4e mrazq moq za6toto f4era me rarqza zaradi biv6ata si ! no d ti kaja blagodaraq mu ..napravi me po silna! obik. se mi be6e tujno i sduhano..no kogatone6to ti se slu4i mnogokratno..ve4e zapo4va6 da zabravq6 .. i eto vse mie taq makar 4e sa minali 24 4asa ot razdqlata ni[predi mi trqbva6e pone mesec max.4e da pretrupna ... prosto mnogo burzo se privurzvam kum horata]
i taka de.. ima6 pravo da go mrazi6 .. tka 4e za da ne misli6 mnogo za nego ..izklez razseivai se s dr zanimaniq s priqtelki a-y nemoga da ti kaja da go zabravi6 ...6 g i polovina ne se zabravqt lesno..no opitai se da se prebori6 s amta sebe si ..za6toto zaslujava li si da ti puka za 4ovek na koito ne mu puka za tep ? [bes zna4enie kfo ste imali predi] ..6toto slu4aq pri tep e to4no su6tiq.toi te naranqva ti nepravi6 ni6to..em vreme e da spre da ti puka..mnogo im zdrave na oneq i 6e vidi6 4e rano ili kusno pak 6te te potursi [v tfa sum 100% sigorna ]
as li4no kato me zarqza toq curvul ..mi napisa sms "neka se razdelim o6te obi4am znai6 koi [biv6ata] " -da sms![]()
i as mesto da reagiram po nqkuf suvsem razli4en na4in se setih za lqtoto i po4nah se hilq
![]()
i taka 4e trqbva ti pove4e relax :] a ako iska6 da go zabravi6.. ti trqbva druga lubof -lubofta se zabravq samo s lubof
nadqvam se da sum polezna pone malko ! sorry za latinicata! USPEH ti jelaq
![]()
![]()
If I played you like a toy?