.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Премини напред....Той не е.Щом иска нарочно да те нарани значи все още му пука за теб...Забрави го просто.Има и други момчета на тази планета

--------------------------------------------------------

Повече от фен Аватара на stylo
    Както казаха по-нагоре изхвърли го от живота си.Запознавай се с нови хора,излизаи повече.Махни всичко,което ти напомня за него-снимки,подаръци,бележки и пр..

П.С.Новата любов лекува всичко.

абе човек заеби го тоя нещастник направо като прочетох историята ти и ми стана ясно къв е Незнам просто как може да се държи така с човек с който е бил допреди няколко дена!!Може би се чуства унижен,че ти си го зарязала и се опитва по някакъв начин да ти го върне,като се държи така с теб и те наранява!!Ама ти не показвай пред него,че ти е гадно,прави се че не ти пука и не си губи достойнството!!!!!

Да се забрави нещо и просто да избледнее са две коренно различни неща..Може някой ден да ти мине, може и никога да не стане.. Знае ли човек постави си цели в живота.Опитай се да сбъдваш мечтите си и да бъдеш по често усмихната.Това е, което можеш да направиш за момента.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на SilverRain
    не страдай за нещо което не страда за теб опитай се да продължиш напред ... БЪДИ СИЛНА ще срещнеш мн нови хора, а и живота продължава

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Ела да ти покажа малката си пишка и ще се разсипеш от смях Точно тебе не очаквах да те видя да пишеш тука, но всяко хубаво нещо има край ... Макар и да не те познавам лично, знам коя си и съм чувал колко е била пламенна връзката ви.. Едно нещо е сигурно и това, е че никога няма да го забравиш... Минал е едва един месец (след близо 7 години в една компания и година и половина заедно кво очакваш?) остави времето да минава... Това което хроата казват, че тези разни не зараствали донякъде е вярно, но пък болката намалява драстично с времето... Най-лесния начин да намразиш някой е (поне моя) всеки път когато се сетиш за него се сещай за лошите неща, които ти е правил... В началото е трудно но свикни с тази мисъл и ще имаш доста успех Съжалявам за връзката ви, ако имаш нужда от нещо драскай на ЛС...
    De-Phazz - Anchorless

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си