.

Виж резултатите на анкетата: Може ли това да е знак за:

Гласували
7. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да не постъпя така с въпросното момиче

2 28,57%
  • или да започна отначало с първото м..... тоест(виж в текста)

5 71,43%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Ох защо винаги на мен ....

Здравейте,
    искам да ви помоля за съвет върху следното, което ще разкажа(разб. то ще е по-кратко, от това което др. пишат)

Тази лятна ваканция се запознах с едно момиче.
    Така.. 2 седмици се забавлявахме,разхождахме и т.н.
    Аз разбира се правих бледи знаци,за да покажа, че изпитвам нещо към нея,а тя може би постоянно го правеше в началото,но аз,с това мое държаниее...
    А всъщност и аз не знаех какво искам,мислех,че просто е привличане и нищо друго.
    И понеже винаги го правя,когато не съм сигурен ,реших да подтисна това ,което изпитвах.
    От началото на учебната година се виждаме на всеки две седмици.Тя си промени държанието,поне така ми се струва.
    Скоро обаче разбрах,че не мога да изтрия чувствата,следователно ще се наранявам още повече,когато се виждам с нея.

Та въпросът е :Има ли смисъл да предприемам нещо или вече е късно(тоест тя ме е приела вече за приятел) ?

Искам да добавя следното:
    Преди няколко дни,след като се видях с въпросното момиче,още в същия ден след това се се срещнах случайно с др. две момичета,с които постъпих по подобен начин.

Може ли това да е знак?

1) да не постъпя така с въпросното момиче
    2) или да започна отначало (тоест да се върна да разбера дали първото момиче е изпитвало нещо към мен (да допълня,че с него не съм въобще излизал)

Благодаря ви предварително

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    2) или да започна отначало (тоест да се върна да разбера дали първото момиче е изпитвало нещо към мен (да допълня,че с него не съм въобще излизал)
    пробвай пък,каквото стане :P
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ДАВАЙ С ПЪРВОТО! НАСЛУКА!

peace ^^
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Аз си мисля,че и тя лятото е изпитвала нещо към теб .. трябвало е да бъдеш по-настоятелен,може би.Сега не знам дали е късно да се 'върнеш' и да и признаеш какво чувстваш,момента е отминал.Но все пак е по-хубаво тя да знае ..

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Аз пък мисля че си гей
    3 момичета 3 игнора..

О.о 3 аз само 1 забелязах.Както и да е,спри да се държиш по тоя педерастки начин и започни да показваш чувствата си.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от AraBella
    О.о 3 аз само 1 забелязах.Както и да е,спри да се държиш по тоя педерастки начин и започни да показваш чувствата си.
    Преди няколко дни,след като се видях с въпросното момиче,още в същия ден след това се се срещнах случайно с др. две момичета,с които постъпих по подобен начин.

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от AraBella
    Аа мерси,аз това съвсем случайно съм го пропуснала xD
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^^ Лолииии, искам те в скааайп !!!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Гадна работа май?

по-добре се виж с 1 момиче,на което не си разбрал за чувствата

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    пробвай пък,каквото стане :P
    ++++++

Но не се надявай да ти се метне в обятията трябвало е по - рано да се сетиш, но все пак опитай ..

Супер фен Аватара на cookie_master
    пробвай с първото момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си