Темата може да се стори глупава за някои, но искам да споделя, защото на никого не съм го казвала, пък и ми писна вече...

С приятеля ми напоследък имахме обтегнати отношения и дори се разделихме за няколко седмици. Беше ми много трудно. Не се бях чувствала толкова зле. Не ми се излизаше, не исках да ям. Опитвах се да гледам напред, но не се получаваше, защото не можех без него ей така. Беше се превърнал в част от ежедневието ми. Всеки път, в който се сетя за този гаден период, ми става много тъжно и си спомням много точно чувството, което изпитвах:празнота, която ми пречеше да преглъщам. Ние обаче отново сме заедно. Сякаш преодоляхме трудностите и засега сме си добре. Но... ето тук идва проблемът. От както отново сме заедно рядко да е имало нощ, в която да не сънувам как се разделяме. Отначало не обръщах внимание. Сънищата ми бяха породени от страх да не го загубя пак. Но вече мина време и ен разбирам защо продължавам да го сънувам. Нямаше да пусна темата, ако не беше тази нощ. Сънувах го 4 пъти и се събуждах плачйки. Този път наистина беше отвратително... Може да ви се струва глупаво, но за мен не е. Не разбирам защо продължавам да сънувам тези кошмари. Какво ми има? Аз ли не съм наред? А най-гадното беше, че като се събудих не можех да осъзная дали е било сън или истина!
Какво означават тези сънища? Някой случавало ли му се е същото?