.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

много боли :(

знам че тази тема може и да не е за тук но моля за съвет .. онзи ден към вечерта като отидох до тоалетната ми пареше и това беше после нищо ми нямаше ,на другия ден тоест вчера пак към вечерта отидох до тоалетната и пак ме наболяваше и час след това правих секс но в началото усещах някаква болка но после отмина и сега от сутринта ми се ходи много често до тоалетна и много ме боли през 5 мин ходя и преди малко имаше кръв дали това може да е цистит или някаква друга болест...аз мисля че е цистит но от цистита може ли да боли при секс плс даите ми отговор
    преди малко ми доиде и още от началото тече силно но аз преди седмица две пих ескапел възможно л ие от ескапела и от това че ми доиде днес да се е получило това и тече силно но не е точно като кръвта при цикъл а стои една като кетчуп

Супер фен Аватара на AlokiNn
    И аз мисля че е цистит но тук никой не може да ти каже 100% какво ти е ДОКТОР

Да, може да е цистит и от него боли при секс.Иди на лекар, за да те прегледа и да ти изпише нещо.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Може да е цистит

Най-добре отиди на лекар
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Лекар! Дано да не е нещо сериозно.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    down the rainy hills
    На цистит изглежда.И все пак няма да е лошо да се посъветваш с лекар.

Голям фен
    отиди на лекар и не е лошо да си вземеш билковите таблетки ЦИСТОН аз съм много доволна

Супер фен Аватара на cookie_master
    и на мен на цистит ми изглежда

В такива случаи проблемите идват от бъбреците. И аз мисля, че е цистит.
    Отиди задължително на лекар, защото ако е нещо сериозно може да се влоши и по този начин стават хронични болестите.
    Аз направих подобна грешка, болеше ме много при уриниране и си мислех, че не е нещо сериозно, а сега съм с хроничен пиелонифрит, който не се лекува.

Въри на лекар

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Вярно, на цистит мяза. Бягай на лекар и не се притеснявай. Успех!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от vellvet
    отиди на лекар и не е лошо да си вземеш билковите таблетки ЦИСТОН аз съм много доволна
    Аз също съм много доволна от тези таблетки. Имах абсолютно същия проблем като авторката ии си беше цистит. Пих Цистон и някакъв антибиотик (ако не се лъжа Ципрофлоксацин, не съм много сигурна) и се оправих. Отиди на лекар и да ти предпише нещо, за да не се измъчваш, защото е много гадно чувството.

Град
    в света на приключенията ..
    цистит както казаха повечето-при доктор
    успех

Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    Аз също съм много доволна от тези таблетки. Имах абсолютно същия проблем като авторката ии си беше цистит. Пих Цистон и някакъв антибиотик (ако не се лъжа Ципрофлоксацин, не съм много сигурна) и се оправих. Отиди на лекар и да ти предпише нещо, за да не се измъчваш, защото е много гадно чувството.
    Вярно,и аз имах цистит и се оправих с тези таблетки и пак с некъв антибиотик и се оправих!

Град
    Cazzaniga
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Вярно, на цистит мяза. Бягай на лекар и не се притеснявай. Успех!
    1+
    Презервативите не били много безопасни !
    - Е как бе ?
    - Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !

Град
    Таити
    Иди на лекар да не се усложнят нещата и после да те е яд че си се бавила толкова
    There is no right or wrong, only fun or boring

Аз преди 1 год. някъде бях настинала така и се оказа цистит, имах същите симптоми и като отидох на лекар просто ми дадоха едни хапченца и се оправих.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Подкрепям тезата за цистита,но доктора знае най-добре.
    Станислава

Повече от фен Аватара на stylo
    аз още от малка съм с цистит той по начало се появява по друг начин.например,ако си се простудила.аз мисля,че е инфекция,но отиди на лекар.той ще ти даде най-точен отговор на въпросите ти.

П.С. неправи секс с приятеля си докато не отидеш при доктора.

преди малко ми доиде и още от началото тече силно но аз преди седмица две пих ескапел възможно л ие от ескапела и от това че ми доиде днес да се е получило това и тече силно но не е точно като кръвта при цикъл а стои една като кетчуп

незнам...мацка... аз имах същия проблем.. отидох на лекар и излезе възпаление на яйчниците и пикочните пътища.Не бях свикнала на климатик,и в работата постоянно ми духаше в кръста и така се получи.Имах парене и аз и кръв като теб...

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    сифилис честито
    GTA Stunting

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от nomusicnolife666
    Колко човека трябва да ти го повторят, че да разбереш, че имаш цистит?? Най-вероятно стои като кетчуп, защото кръвта се е смесила с бялото течение, което често се появява при цистит.

Това е 100% цистит. Аз бях по същия начин и ми пареше след секс даже повече и ме болеше от това. Отиди на лекар и си направи изследване на урината, а също и парньорът ти... Перенето, честото уриниране и кръвта са симптоми на цистит! Не се тревожи - минава с антибиотици, но вземи незабавни мерки!!!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    От цялата тема.. само 2 смислени отговора.. всички други казват "отиди на доктор" Разбирам да го кажете 1-2 пъти ама вие прекалявате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си