.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от swipss
    Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    Цитирай Първоначално написано от vellvet
    отиди на лекар и не е лошо да си вземеш билковите таблетки ЦИСТОН аз съм много доволна
    Аз също съм много доволна от тези таблетки. Имах абсолютно същия проблем като авторката ии си беше цистит. Пих Цистон и някакъв антибиотик (ако не се лъжа Ципрофлоксацин, не съм много сигурна) и се оправих. Отиди на лекар и да ти предпише нещо, за да не се измъчваш, защото е много гадно чувството.
    От цялата тема.. само 2 смислени отговора.. всички други казват "отиди на доктор" Разбирам да го кажете 1-2 пъти ама вие прекалявате..
    Емо виждаш след толкова повтаряне да отиде на лекар и всички и казват, че е цистит тя пак не разбира и продължава да си задава същия въпрос..
    Цитирай Първоначално написано от nomusicnolife666
    преди малко ми доиде и още от началото тече силно но аз преди седмица две пих ескапел възможно л ие от ескапела и от това че ми доиде днес да се е получило това и тече силно но не е точно като кръвта при цикъл а стои една като кетчуп
    ... Ето защо всички повтаряме и пак не е достатъчно..

И тези 2 отговора далеч не са толкова добри имайки се напредвид, че в тях се препоръчва лекарство, което може да не и помогне на момичето, защото цистита може да се появи от различни бактерии и за това има много видове лекарства за цистит. Плюс това момичето трява да отиде на лекар, а не да си купува направо лекарства.

Нещо от рода на цистит е, иди на лекар. И да, нормално е да те боли като правиш секс, ако си болна от нещо такова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си