- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подарък за момче
Презервативи...Ама може да не му станат,не нося отговорност![]()
![]()
![]()
подари му 2x2GB Kit рамПървоначално написано от webmast3rche
![]()
Можеш да му подариш нещо сребърно или златно.Например гривна или синджирче знам ли?!![]()
Помисли малко и ще се сетиш за някакви идеи
![]()
+1 купи му ланец напримерПървоначално написано от danibebi
;д
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
Тениска, дезедорант, шапка и презервативи задължително !![]()
Веднъж получих едни от 5 ст. не знам как бяха намерили толкова долни че се скъсаха докато ги отварях![]()
А на колко сте, щото ако сте някакви гъзари смисъл за РД ще правите някакъв луд купон може да вземеш наргиле, те са за едно 30 лева приемрно.. и да се напушат ентусиастите там ...
Самотен или не, дясната ръка винаги на лице
Тъкмо щях да кажа това..Също така може да "гравираш" името му на гривничкатаПървоначално написано от danibebi
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Мда, някакъв синджир-златен или сребърен за до 70лв ще намериш сносен. Само да не е дебел, щото по-голяма селяния от това НЯМА!! Иначе за момчета универсален подарък е алкохол. Някакво отлежало уиски до 70лв има бол. Или вино някакво(ама качествено, не Механджийско) също върши работа. Ама като е ПЦ манияк май няма да стане
.
бтв: Подарявай парфюми само ако знаеш любимия му аромат. Иначе става голям гаф!!!
топка?
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Няма един подарък за всички момчета, ако ти която/който 100% познаваш това момче по-добре от нас, не можеш да решиш какво да му вземеш... как може ние да знаем? Ти не казваш какъв ти е, на колко е... Ако е ПЦ маняк, купи му някоя книга за компютри (език за програмиране или нещо по-интересно)
![]()
Стискам ти палци, аз бих искал от съученик (просто предполагам, щом се допитваш до непознати...) да ми подари интересна книга. Веднаж в шести клас ми подариха една книга-списание за свръх естествени сили и т.н., до днес я пазя и помня кой ми я подари.
![]()
![]()
"Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл
ако на мен някой ми подари некво железо му махам главата на момента...
най-мразим да ми подаряват джелеза и дрехи (стига да не ми харесват)![]()
ако наистина е геймър му подари една мишка Razer Deathadder. Много искам някой да се сети и да ми подари такава мишка ;дд
vednaj godih na edin rd i tai kato mom4eto mi be6e mn dobar fr re6ih da mu vzema ne6to koeto naistina da mu haresa i da mu ostane i re6ih da mu vzema prepariran skorpion v ramka!mom4eto poludq po nego.pak i naistina skorpiona be6e super gotin!
Хора, моля ви, моля ви, отучете се от тъпотията да подарявате ДРЕХИ И ХРАНИ ! С дрехите преценявате човек, което не е хубаво, с храната може да му дадете нещо, което не харесва. Като цяло изобщо не е хубаво да подарявате дрехи. Казах защо. За момиче изборът е по-голям, но за момче можеш да му вземеш скъп и хубав парфюм и някакъв сувенир, които ще запомни, вместо да ги износи или изяде. Разбираш, нали ? За цветя не знам, но защо пък не![]()