- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Намерихте ли вече любовта на живота си?
Смятам, че е доста раничко да се казва нещо подобно. Тук по-голямата част от хората са на възраст между 13 -19 години едва ли на тази възраст може да кажеш че си открил любовта на живота си. Аз не съм я открила все още.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от AlokiNn
не съм казала че това си повтарям говоря образно.. и гледам реално на нещата.
Не мисля че хора от възраст 16+ не могат да разберат дали са намерили любовта на живота сиПървоначално написано от kobrichka
Аз я намерих, дано и тя мисли същото за мен
![]()
![]()
Имам връзка в момента, но дали е любовта на живота ми.. само времето ще покаже. (:
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Съгласна съм с Алокин.
Докато повтаряте че на тази възраст няма любов, докато мислите че не трябва да казвате думит "обичам те" често защото ще се "изтъркат" и ще "изгубят смисъла си", докато ви е страх да се отпуснете и просто да почувствате а вместо това си викате "абе ще ме разочарова", "малка съм"... просто няма да срещнете любовта!
Майка ми и мъжа й се срещнаха когато той беше на 19 и са заедно вече 15 години! Казват си всеки ден по няколко пъти обичам те и не се е изгубило смисъла си, просто защото и двамата го чувстват. Не може тези думи да се "изтъркат от употреба"...![]()
Иначе аз съм на 20 в момента а приятеля ми е на 24. И двамата знаем какво искаме от връзката си, какво очакваме от себе си и един от друг, знаем колко искаме и можем да дадем и ми се ще да мисля че съм намерила любовта на живота си. С него не стават недоразумения защото и двамата си казваме всичко без страх от отхвърляне, без срам...
Ще видим![]()
ДА .. бибероната ..![]()
..
още ми е рано ..![]()
![]()
много ясно!
италианка е, с копринено гладка кожа, лъскава на външен вид, всички се заглеждат по нея, когато и го пипнат мърка като коте, катоя видя и се надървям от кеф... ламборгини от където и да го погледне човек! остава само да събера 500 хиляди и е моя, но я намерих![]()
Да, и го изгубих. Това е животът...
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
ДА, намерих я ..
до края на живота си ще си обичам котката, дори когато умре пак ще си я обичам ^^
ето я любовта на живота ми ^^
Не мога да повярвам, че се появи такава толкова тъпа и неосмислена тема о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първоначално написано от Priceless
не се изказвай неподготвен,прасе
Намерих я , казах й ,че я обичам , но тя не ми повярва и ме нарече лицемер и лъжеш. И това беше най-голяма й грешка в живота ,защото за първи път бях толкова искрен към някого
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Сега без да се заяждам, ама да си попитам..Първоначално написано от AlokiNn
Като изключим останалите 10 абсурдни неща, които си изброил и си се повторил в някои от тях .. та: Значи си готов, заради нея да зарежеш дори семесйтсвото си(сещаш се.. онези дето са ти дали живот?) за да бъдеш с нея..?Така ли..
По темата: Намерих и изгубих..
Намери ме бе ЛЮБОВ![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Намирам я всеки ден-в хранителният магазин. Все още струва 3.40
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Първоначално написано от Thefrostless
![]()
![]()
![]()
И аз я бях намерила, но той просто не ми повярва..Първоначално написано от buffalo88
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Намерих я...още април 2008ма![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Усещането, че човек е влюбен е идеално. Тръпката, която се изпитва с любимия човек e вълшебна
. И обикновено в такива моменти си мислим,че това е любовта на живота ни.... Но накрая всичко се разваля...докато не намерим следващата 'любов на живота си".Така че,спокс,ако вие не успеете,тя ще ви намери.
Good Luck,аз все още я чакам(търся),но мисля,че има време...животът е пред нас....
![]()
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Всеки има право на мнение. За мен на тези години изживяваш детската любов, изживяваш за първи път непознато чувство и изведнаж да кажеш, че това е любовта на живота ти...за мен това е глупост. Все пак трябва да познаваш добре човека до теб, а не да сте гаджета от 3 месеца и айде истинската ми любов. Пак казвам въпрос на мнение уважавам твоето мнение, но не съм съгласнас негоПървоначално написано от INSIDER
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...