.

Виж резултатите на анкетата: Намерихте ли вече любовта на живота си?

Гласували
67. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да...

17 25,37%
  • Не...

27 40,30%
  • Още ми е рано...

23 34,33%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Не

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Смятам, че е доста раничко да се казва нещо подобно. Тук по-голямата част от хората са на възраст между 13 -19 години едва ли на тази възраст може да кажеш че си открил любовта на живота си. Аз не съм я открила все още.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    мисля че е доста силно казано любовта на живота. Може да ни се случи така че да отхвърлим или пропуснем любовта на живота си.. Никой не може да бъде сигурен на този етап че това е любовта на живота му.. Да, аз обожавам човека до себе си както и той мен.. Това може би е най-голямата ми любов до сега и в момента изпитвам най-силни чувста но не мога да бъда сигурна че след 10 години няма да съм 1000 пъти по щастлива.. макар че ме съмнява де.. и така колкото и да се обичаме с моя и колкото и голяма да е любовта ни не мога да бъда сигурна че точно това е любовта на живота ми защото не знам какво ще ми се случи за напред..
    Всъщност това е истината но не тр се да си казваш.. след 10 години ще съм с друг много по добър защото нищо не се знае..

не съм казала че това си повтарям говоря образно.. и гледам реално на нещата.

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Смятам, че е доста раничко да се казва нещо подобно. Тук по-голямата част от хората са на възраст между 13 -19 години едва ли на тази възраст може да кажеш че си открил любовта на живота си. Аз не съм я открила все още.
    Не мисля че хора от възраст 16+ не могат да разберат дали са намерили любовта на живота си Аз я намерих, дано и тя мисли същото за мен

Бях я намерил,обаче тя намери своята любов на живота й .. и ме заеба хаха

Имам връзка в момента, но дали е любовта на живота ми.. само времето ще покаже. (:
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Съгласна съм с Алокин.
    Докато повтаряте че на тази възраст няма любов, докато мислите че не трябва да казвате думит "обичам те" често защото ще се "изтъркат" и ще "изгубят смисъла си", докато ви е страх да се отпуснете и просто да почувствате а вместо това си викате "абе ще ме разочарова", "малка съм"... просто няма да срещнете любовта!
    Майка ми и мъжа й се срещнаха когато той беше на 19 и са заедно вече 15 години! Казват си всеки ден по няколко пъти обичам те и не се е изгубило смисъла си, просто защото и двамата го чувстват. Не може тези думи да се "изтъркат от употреба"...

Иначе аз съм на 20 в момента а приятеля ми е на 24. И двамата знаем какво искаме от връзката си, какво очакваме от себе си и един от друг, знаем колко искаме и можем да дадем и ми се ще да мисля че съм намерила любовта на живота си. С него не стават недоразумения защото и двамата си казваме всичко без страх от отхвърляне, без срам...
    Ще видим

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    ДА .. бибероната .. ..

още ми е рано ..

Град
    бълХаристан
    много ясно!
    италианка е, с копринено гладка кожа, лъскава на външен вид, всички се заглеждат по нея, когато и го пипнат мърка като коте, катоя видя и се надървям от кеф... ламборгини от където и да го погледне човек! остава само да събера 500 хиляди и е моя, но я намерих

Супер фен Аватара на cookie_master
    още ми е рано

Град
    Where streets have no name
    Да, и го изгубих. Това е животът...
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

ДА, намерих я ..
    до края на живота си ще си обичам котката, дори когато умре пак ще си я обичам ^^
    ето я любовта на живота ми ^^

Не мога да повярвам, че се появи такава толкова тъпа и неосмислена тема о.О
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Не. Пък и не ми трябва, все още.
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    Where streets have no name..together with HeR
    Намерих я , казах й ,че я обичам , но тя не ми повярва и ме нарече лицемер и лъжеш. И това беше най-голяма й грешка в живота ,защото за първи път бях толкова искрен към някого
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    -Да е на 1во място (да съм готов да зарежа всичко само да съм с нея)
    Сега без да се заяждам, ама да си попитам..
    Като изключим останалите 10 абсурдни неща, които си изброил и си се повторил в някои от тях .. та: Значи си готов, заради нея да зарежеш дори семесйтсвото си(сещаш се.. онези дето са ти дали живот?) за да бъдеш с нея..?Така ли..

По темата: Намерих и изгубих..

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Намери ме бе ЛЮБОВ
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    Пловдив
    Намирам я всеки ден-в хранителният магазин. Все още струва 3.40

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Цитирай Първоначално написано от Thefrostless
    Намерих я , казах й ,че я обичам , но тя не ми повярва и ме нарече лицемер и лъжеш. И това беше най-голяма й грешка в живота ,защото за първи път бях толкова искрен към някого

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    И аз я бях намерила, но той просто не ми повярва..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    И аз я бях намерила, но той просто не ми повярва..
    То кой ще повярва като за една седмица точно си намери нов?

Град
    million miles away (:
    Намерих я...още април 2008ма
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    София,Кюстендил :)
    Усещането, че човек е влюбен е идеално . Тръпката, която се изпитва с любимия човек e вълшебна . И обикновено в такива моменти си мислим,че това е любовта на живота ни.... Но накрая всичко се разваля...докато не намерим следващата 'любов на живота си".Така че,спокс,ако вие не успеете,тя ще ви намери.
    Good Luck ,аз все още я чакам(търся),но мисля,че има време...животът е пред нас....
    Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...

Не, но има време.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Определено

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от INSIDER
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Не мисля че хора от възраст 16+ не могат да разберат дали са намерили любовта на живота си Аз я намерих, дано и тя мисли същото за мен
    Всеки има право на мнение. За мен на тези години изживяваш детската любов, изживяваш за първи път непознато чувство и изведнаж да кажеш, че това е любовта на живота ти...за мен това е глупост. Все пак трябва да познаваш добре човека до теб, а не да сте гаджета от 3 месеца и айде истинската ми любов. Пак казвам въпрос на мнение уважавам твоето мнение, но не съм съгласнас него
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си