.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Тема: Бившия й

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LudoMlado
    Са говорих с нея казва че той не бил като другите момчета и да не съм се притеснявал..... What The Fuck...
    Лол край брат ... той не е като другите момчета значи още гледа на сладкия бивш който е обичала и може би още обича !!

Са говорих с нея казва че той не бил като другите момчета и да не съм се притеснявал..... What The Fuck...
    леле човеко... най-малкото още го смята за готин явно... не знам какво да ти кажа. може би да поговориш отново с нея, да и кажеш, че тоя бивш те притеснява и да я питаш дали още няма чувства към него... ако държи на теб и уважава чувствата ти ще се опита да те разбере... но не ми се струва добра идея да и го казваш това ако е някоя по-кресливичка... другия вариант е да изчакваш и да видиш как ще се развият нещата.

късмет
    REGGAE BOOM <3

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P

Re: Бившия й

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Значи днес тя ще ходи на рожден ден на бившия й и супер много се притеснявам.
    имай й доверие
    Хубаво е да и има доверие, ама на него нека няма .. защотооо и аз съм била свидетел как бивш постъпва към бившата си .. и и си е голямо изкушение, особено, ако тя не го е забравила още .. а и ако има и алкохол ...

Да, звънни и, и и кажи как се чувстваш и я ПОМОЛИ да внимава .. .. така и тя ще разбере, че се притесняваш за нея ..

Град
    бълХаристан
    немай и доверие. аз имах доверие и кво стана - тя ме заеба ис бившия се чука сега
    затова за по-сигурно, ебни я в гъза за всеки случай, поне после като те зареже да можеш с ръка на сърцето да кажеш "ебал съм я в гъза тая пача и ме боли хуя за нея!"

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    немай и доверие. аз имах доверие и кво стана - тя ме заеба ис бившия се чука сега
    затова за по-сигурно, ебни я в гъза за всеки случай, поне после като те зареже да можеш с ръка на сърцето да кажеш "е*** съм я в гъза тая пача и ме боли хуя за нея!"
    Колко прости хора има ..

Голям фен
    приеми ситуацията спокойно. ако се случи нещо м/у тях ще разбереш, че приятелката ти все още има чувства към този човек и връзката ви е безмислена

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    затова за по-сигурно, ебни я в гъза за всеки случай, поне после като те зареже да можеш с ръка на сърцето да кажеш "е*** съм я в гъза тая пача и ме боли хуя за нея!"
    Колко прости хора има ..
    еми като си проста що се обаждаш?
    аз му казвам как стоят нещата с истинските думи, не с глупави, заучени фрази!

Повече от фен Аватара на Nich
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    С право се притесняваш. Доверие, доверие, обаче аз бих се тревожила ако приятелят ми ходи по рожденни дни на бивши. Разбирам да са си останали приятели, но хайде да не се залъгваме. Приятелство между хора, които са имали чувства един към друг е почти невъзможно. Според мен трябва да и споделиш какво мислиш, а тя няма причина да ти се сърди. Твоята реакция е напълно нормална и показва, че държиш на нея.
    ако само са ги имали не е невъзможно.... невъзможно е ако още ги имат

иначе приятелката ти е смотана.. къде е тръгнала по тия бивши и то в такава обстановка...

Aм да се уточня тва се пада един от бившите, в смисъл че е било стара връзка... ама пак....
    Бахти тъпия подпис имам

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Тоя май я обича още. Така ще да е. Кани само нея и още 3ма човека? Те да не са най-добри приятели и искат да празнуват в тесен кръг?

Не знам пич.. Бившият може и да е замислил нещо (само предполагам). Помоли я да не ходи.
    The blood that binds us ..till death unites us

МОЛяяя???
    Никакво доверие..Ако бях на твое място..Не, не не мога!Тфа е бивш..Как й го пвозоляваш..Тфа на мен ако дойде и ми го каже ,че отива на рожден ден на бившата си..Два цигански шамара му минават през мутрата, обръщам се и си тръгвам и край..Връзката свършва точно в този сюблимен момент...
    Какви нерви..Какво самоуважение изобщо имаш ли...

Мега фен Аватара на sasha_90
    И аз на твое място щях да ревнувам,колкото и доверие да имам.Не я спирай да ходи на рождения ден,довери и се и виж какво ще стане.Ако ти изневери-не те обича.Но ако ти остане вярна,значи държи на теб.

РЕДАКЦИЯЯЯЯЯ

НЯМА ДА ХОДИ НА Р.Д.ТОООООООООООООО

УСВЕЕЕЕееет
    УСВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ

Бахти тъпия подпис имам

РЕДАКЦИЯЯЯЯЯ

УСВЕЕЕЕееет
    УСВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ

щ
    ако пак се получи тая ситуация имай и доверие и все пак оня го пръсни от бой
    някак си най честно е

RedLabel - mate..you are a fuckin` moron. k?

По темата,приятел..."ще му скачам на бой".Това е една от тийнейджърските прояви на агресия без причина.Ти НЕ можеш да задължиш момичето да прави това което ТИ искаш,разбери го.Боят е безмислен...дори не разбирам,как може да говориш такива неща без да познаваш момчето..и аз бях така като по-малък,"ще му сцепа кофата"," леле ще му *** п****** лелина".Обаче като отидох хоп,момчето беше гребец,републикански шампион по муай тай,спортуващо момче.Боят е най глупавото..самият ти знаеш,че БОЯТ никога няма щастлив край.По новините постоянно чувам с какво завършва точно това "ще му скачам на бой"...искаш ли да ти кажа? Преди известно време заколиха 1 момче което тренираше хокей във Славия (София),пред 1 дискотека..всичко е започнало по същия начин..вчера роми са пребили до смърт 52 годишен мъж.В София,отново пред дискотека - случайно минаващ студент е пребит до смърт от пияна групичка чалгари.Забрави за това нещо приятел..боят няма да ти донесе нищо освен проблеми и лошо случки.Приеми го така,ако момичето ти те обича,няма да го пипне.Пипне ли го,просто приеми,че така е трябвало да се случи.Бъди по твърд,не се размеквай от тези неща,изгради си железна психика ! Не трябва да ти пука от тези неща.

РЕДАКЦИЯЯЯЯЯ

УСВЕЕЕЕееет
    УСВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ

REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Просто не я пускай Не знам, но аз определено не бих пуснала приятелят си при бивша дори и да му имам 100000000% доверие.Пък и той сам не би искал да отиде.
    Поговорете си.

Я се спрете уе имай и доверие, имай и доверие.. Според мен е хубаво в една връзка да се споделят приятесненията и всичко останало .. Ако беше момиче в случея и да знае, че приятелят и ще ходи на Р.Д. на бившата си .. веднага щеше да му изнесе лекциите , да му се нацупи и да му каже: Нали каза, че вече не се интересуваш от нея ?! Защо ще ходиш ?!, Познато ми е до болка .. Аз те съветвам да и кажеш и споделиш, че се притесняваш понеже знаеш момчетата как разсъждават .. Няма да те обезглави предполагам Даже по този начин тя отново ще си припомни, че има някой който я обича и се притеснява да не я загуби.. защото тя значи нещо за него Споделяйте си Успех

Тия четиримата ако знаеш каква оргийка ще си спретнат .. аз ако съм ще направя като типичния американец-психар: ще отида с ловната пушка и ще им тегля по един куршум.

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Тия четиримата ако знаеш каква оргийка ще си спретнат .. аз ако съм ще направя като типичния американец-психар: ще отида с ловната пушка и ще им тегля по един куршум.
    ловната пушка стреля със съчми бе!

Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    ловната пушка стреля със съчми бе!
    Хуу със съчми пак ще свърши работа.

Повече от фен Аватара на stylo
    Рождени дни на бивши. Ай стига.Просто и кажи ,че на нея и имаш доверие,обаче на него нямаш.Би трябвало да те разбере.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си