- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившия й
Значи днес тя ще ходи на рожден ден на бившия й и супер много се притеснявам. Бяхме говорили на тази тема преди и й бях казал че й вярвам и няма да ревнувам от такива работи но това е друго.
Филмът е такъв че ще ходят само тя и нейната приятелка и двамата бивши. Знам какви сме момчетата и не мисля че тя ще направи нещо но знам какви сме момчетата и как мислим. Първо че са само четиримата, второ че и между 4мата е имало чуства преди и трето че това не е просто малък празник а рожден ден а те се празнуват от начало до край.
Ще и се обадя и ще и обясня моите притеснения с риск да ми се разсърди но все пак много се притеснявам. Според вас имам ли причина да се чуствам така и правилно ли ще постъпя?
Друг е въпроса че не съм от най-добрите момчета и ако разбера че нещо е станало сигурно ще му скачам на бой ако е знаел за мен и нея и все пак го е направил. Не е правилно но съм такъв човек и просто не знам....
http://www.youtube.com/watch?v=x-mbC04CfrY
Бахти тъпия подпис имам
имай й довериеПървоначално написано от LudoMlado
![]()
I don`t care .. ;] ..
teq biv6iiii da lapat 4ura !!!!!!! ni6to ene sigorno !!!! as sum go qla tui 4e opi4ai si akula![]()
If I played you like a toy?
oooo pravilno e boi do dupkaem Pi4 obqsni i kak sa pritesnqq6 puk dano te razbere..ama ti kaja na biv6 vqra nqmai ako tq ne napravi ne6to..znai6 li moje toi da i nalitni
ae ebi mu maikata idi s neq :d
Аз ако бях на твое място,вече да съм убила някойПросто съм ужасно ревнива.Но ние не можем да ти кажем дали да се притесняваш,защото ние не познаваме приятелката ти и нямаме никакъв поглед над връзката ви.
Брях,брях
Ам аз мислех директно да ходя да се набутам и да се запозная с тоя обаче пак ще ми избие на бой както и на него щото знам че ще иска да се прави на мъж. И да аз тва казвам че знам кви сме момчетата и съм почти 100% сигурен че ще й налети...Първоначално написано от buuu
Бахти тъпия подпис имам
С право се притесняваш. Доверие, доверие, обаче аз бих се тревожила ако приятелят ми ходи по рожденни дни на бивши. Разбирам да са си останали приятели, но хайде да не се залъгваме. Приятелство между хора, които са имали чувства един към друг е почти невъзможно. Според мен трябва да и споделиш какво мислиш, а тя няма причина да ти се сърди. Твоята реакция е напълно нормална и показва, че държиш на нея.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Просто се поинтересувай за нейните чувства към него. Поразпитай защо са скъсали и т.н. Ако той е сгрешил нещо и тя няма вече никакви чувства, то значи можеш да бъдеш спокоен. Той и да направи нещо на рождения ден, тя няма да му позволи![]()
И още един въпрос.. От колко време сте заедно ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
От скоро сме заедно, не искам да я питам такива работи че току виж се зачудила защо са скъсали и да й избива после на някъви тъпи мисли...Първоначално написано от Jumbie483
Бахти тъпия подпис имам
Първоначално написано от LudoMlado
bii mu 2 6amaar s krakk !!! abe obqsni na mackata kak se 4uvstva6 i ko ti se rasurdi golqq raota .. prosto trqq go razbere 4e durji6 na neqi naistina kaji i 4e iska da ide6 s neq i ..ako se stigne do boi .. sma4kai go toq i zaradi mene 4e me surbqt rucete of f4era
![]()
Ти трябва да се замислиш защо тя ходи на рожден ден на бивш, на който дколкото разбрах, ще има 4 човека само.Първоначално написано от LudoMlado
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от Zarity
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ko 6e mu misli da q zavurje v tqh i da ne q puska li ?! prosto trqq pogovorqt ..a onq otforko da mu misli ko prai 6ot na6iq 4ovek 6e go smaji !! aide naduhai sa..qdosaiq sa![]()
![]()
Първоначално написано от buuu
![]()
![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
офф офф к'ви са тия филмарщини .. имай й доверие!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
em i as mu imah ama tapeta si ostana tapetПървоначално написано от Hilary_
Ам не аз не скачам да се бия с всеки втори, той човека ако не е знаел за мене тогава аз нищо не мога да му кажа защото и аз съм бил в същото положение, обаче ако е знаел и пак го е направил и иска да я напие за да я изебе няма как да си седя мирен и нищо да не правя...Първоначално написано от buuu
Бахти тъпия подпис имам
em da de akoe znael 6e go stupa6 ama ako nee znael tq tfoita macka nali ima osta da kaji ?Първоначално написано от LudoMlado
Ами в такъв случай ти остава да си мълчиш и да чакаш докато всичко отмине. След рождения ден ако забелязваш промени се притеснявай.Първоначално написано от LudoMlado
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от buuu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И все пак .. не ехубаво ревността да е безпричинна, защото понякога подтиква човека да направи това, за което е ревнуван .. а така ако не я ревнува толкова може и да не се окаже "тапет" мацката ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Са говорих с нея казва че той не бил като другите момчета и да не съм се притеснявал.....What The Fuck...
Бахти тъпия подпис имам
абе то хубаво доверие доверие.. бля бля ама момчето си е с правото да се притеснява.. понякога миналото много ни обърква животите.. Все пак те са били заедно имало е чуства ит.н.. абе като цяло тя защо изобщо ще ходи виждам че на теб не ти е приятно.. аз не бих го направила на нейно място ама не ви знам там филмите кое как защо.. оплетох се..
ох абе квото и да си говорят нормално е да се притеснява .. има някво право .. но ако момичето има малко акъл в главата няма да прави нищо .. и кви са тия бивши да си ходят по рождени дни заедно и да си излизат .. хмм мисля че се притесняваш с право![]()
![]()
(За тези, който не знаят Любовта е изградена от Доверие.)
Ще излизат по двойки само четириматаМного ясно че трябва да се притесняваш според мен свърши брат ще се целуват 100%
Имаш защо да се притесняваш...Не бих го пуснала за нищо на света (в твоя случей нея) Просто щом вие сте е от скоро заедно ,те наскоро са се разделили .. там дето е горял огън пак ще гори... тваа доверие ще стигне точно до там като дойде и ти каже "Ама мило аз такова аз май още го обичам и вчера....".Пък и както казаха в едно от мненията какъв е този рожден ден от 4 човека и то какви... айде моляти се толкова яко те мята само се замисли кои ще са хората,които ще са там.. Извинявай заа рязките изрази ама... и все пак надявам се да не съм права въпреки,че процентът е много малък...Кажи и че неискаш да ходи ако отиде ще си проличи на кого държи повече.. ако отиде ще видиш,че й пука повече за него да не се разсърди от колкото ти да й се разсърдиш...И е по-добре ако отиде приключи всичко с нея ти сам каза ,че сте заедно от скоро.. ако задълбочиш нещата и се случи след време нещо подобно ще те боли повечесъжелявам
Успех....