.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: Бившия й

Бившия й

Значи днес тя ще ходи на рожден ден на бившия й и супер много се притеснявам. Бяхме говорили на тази тема преди и й бях казал че й вярвам и няма да ревнувам от такива работи но това е друго.

Филмът е такъв че ще ходят само тя и нейната приятелка и двамата бивши. Знам какви сме момчетата и не мисля че тя ще направи нещо но знам какви сме момчетата и как мислим. Първо че са само четиримата, второ че и между 4мата е имало чуства преди и трето че това не е просто малък празник а рожден ден а те се празнуват от начало до край.

Ще и се обадя и ще и обясня моите притеснения с риск да ми се разсърди но все пак много се притеснявам. Според вас имам ли причина да се чуствам така и правилно ли ще постъпя?

Друг е въпроса че не съм от най-добрите момчета и ако разбера че нещо е станало сигурно ще му скачам на бой ако е знаел за мен и нея и все пак го е направил. Не е правилно но съм такъв човек и просто не знам....

http://www.youtube.com/watch?v=x-mbC04CfrY
    Бахти тъпия подпис имам

Re: Бившия й

Цитирай Първоначално написано от LudoMlado
    Значи днес тя ще ходи на рожден ден на бившия й и супер много се притеснявам.
    имай й доверие
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    teq biv6iiii da lapat 4ura !!!!!!! ni6to ene sigorno !!!! as sum go qla tui 4e opi4ai si akula
    If I played you like a toy?

Град
    Бургас
    oooo pravilno e boi do dupka em Pi4 obqsni i kak sa pritesnqq6 puk dano te razbere..ama ti kaja na biv6 vqra nqmai ako tq ne napravi ne6to..znai6 li moje toi da i nalitni ae ebi mu maikata idi s neq :d

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Аз ако бях на твое място,вече да съм убила някой Просто съм ужасно ревнива.Но ние не можем да ти кажем дали да се притесняваш,защото ние не познаваме приятелката ти и нямаме никакъв поглед над връзката ви.
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от buuu
    oooo pravilno e boi do dupka em Pi4 obqsni i kak sa pritesnqq6 puk dano te razbere..ama ti kaja na biv6 vqra nqmai ako tq ne napravi ne6to..znai6 li moje toi da i nalitni ae ebi mu maikata idi s neq :d
    Ам аз мислех директно да ходя да се набутам и да се запозная с тоя обаче пак ще ми избие на бой както и на него щото знам че ще иска да се прави на мъж. И да аз тва казвам че знам кви сме момчетата и съм почти 100% сигурен че ще й налети...
    Бахти тъпия подпис имам

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    С право се притесняваш. Доверие, доверие, обаче аз бих се тревожила ако приятелят ми ходи по рожденни дни на бивши. Разбирам да са си останали приятели, но хайде да не се залъгваме. Приятелство между хора, които са имали чувства един към друг е почти невъзможно. Според мен трябва да и споделиш какво мислиш, а тя няма причина да ти се сърди. Твоята реакция е напълно нормална и показва, че държиш на нея.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Просто се поинтересувай за нейните чувства към него. Поразпитай защо са скъсали и т.н. Ако той е сгрешил нещо и тя няма вече никакви чувства, то значи можеш да бъдеш спокоен. Той и да направи нещо на рождения ден, тя няма да му позволи
    И още един въпрос.. От колко време сте заедно ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Просто се поинтересувай за нейните чувства към него. Поразпитай защо са скъсали и т.н. Ако той е сгрешил нещо и тя няма вече никакви чувства, то значи можеш да бъдеш спокоен. Той и да направи нещо на рождения ден, тя няма да му позволи
    От скоро сме заедно, не искам да я питам такива работи че току виж се зачудила защо са скъсали и да й избива после на някъви тъпи мисли...
    Бахти тъпия подпис имам

Град
    Бургас
    Ам аз мислех директно да ходя да се набутам и да се запозная с тоя обаче пак ще ми избие на бой както и на него щото знам че ще иска да се прави на мъж. И да аз тва казвам че знам кви сме момчетата и съм почти 100% сигурен че ще й налети...

bii mu 2 6amaar s krakk !!! abe obqsni na mackata kak se 4uvstva6 i ko ti se rasurdi golqq raota .. prosto trqq go razbere 4e durji6 na neq i naistina kaji i 4e iska da ide6 s neq i ..ako se stigne do boi .. sma4kai go toq i zaradi mene 4e me surbqt rucete of f4era

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    От скоро сме заедно, не искам да я питам такива работи че току виж се зачудила защо са скъсали и да й избива после на някъви тъпи мисли...
    Ти трябва да се замислиш защо тя ходи на рожден ден на бивш, на който дколкото разбрах, ще има 4 човека само.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Аз ако бях на твое място,вече да съм убила някой Просто съм ужасно ревнива.Но ние не можем да ти кажем дали да се притесняваш,защото ние не познаваме приятелката ти и нямаме никакъв поглед над връзката ви.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бургас
    ko 6e mu misli da q zavurje v tqh i da ne q puska li ?! prosto trqq pogovorqt ..a onq otforko da mu misli ko prai 6ot na6iq 4ovek 6e go smaji !! aide naduhai sa..qdosaiq sa

ko 6e mu misli da q zavurje v tqh i da ne q puska li ?! prosto trqq pogovorqt ..a onq otforko da mu misli ko prai 6ot na6iq 4ovek 6e go smaji !! aide naduhai sa..qdosaiq sa
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Мега фен Аватара на Hilary_
    офф офф к'ви са тия филмарщини .. имай й доверие!!!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    em i as mu imah ama tapeta si ostana tapet

Ам не аз не скачам да се бия с всеки втори, той човека ако не е знаел за мене тогава аз нищо не мога да му кажа защото и аз съм бил в същото положение, обаче ако е знаел и пак го е направил и иска да я напие за да я изебе няма как да си седя мирен и нищо да не правя...
    Бахти тъпия подпис имам

Град
    Бургас
    Ам не аз не скачам да се бия с всеки втори, той човека ако не е знаел за мене тогава аз нищо не мога да му кажа защото и аз съм бил в същото положение, обаче ако е знаел и пак го е направил и иска да я напие за да я изебе няма как да си седя мирен и нищо да не правя...
    em da de akoe znael 6e go stupa6 ama ako nee znael tq tfoita macka nali ima osta da kaji ?

Ами в такъв случай ти остава да си мълчиш и да чакаш докато всичко отмине. След рождения ден ако забелязваш промени се притеснявай.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    em i as mu imah ama tapeta si ostana tapet

И все пак .. не ехубаво ревността да е безпричинна, защото понякога подтиква човека да направи това, за което е ревнуван .. а така ако не я ревнува толкова може и да не се окаже "тапет" мацката ..

Са говорих с нея казва че той не бил като другите момчета и да не съм се притеснявал..... What The Fuck...
    Бахти тъпия подпис имам

абе то хубаво доверие доверие.. бля бля ама момчето си е с правото да се притеснява.. понякога миналото много ни обърква животите.. Все пак те са били заедно имало е чуства ит.н.. абе като цяло тя защо изобщо ще ходи виждам че на теб не ти е приятно.. аз не бих го направила на нейно място ама не ви знам там филмите кое как защо.. оплетох се..

ох абе квото и да си говорят нормално е да се притеснява .. има някво право .. но ако момичето има малко акъл в главата няма да прави нищо .. и кви са тия бивши да си ходят по рождени дни заедно и да си излизат .. хмм мисля че се притесняваш с право
    (За тези, който не знаят Любовта е изградена от Доверие.)

Голям фен
    Ще излизат по двойки само четиримата Много ясно че трябва да се притесняваш според мен свърши брат ще се целуват 100%

Град
    Островът на изкушението
    Имаш защо да се притесняваш...Не бих го пуснала за нищо на света (в твоя случей нея) Просто щом вие сте е от скоро заедно ,те наскоро са се разделили .. там дето е горял огън пак ще гори... тваа доверие ще стигне точно до там като дойде и ти каже "Ама мило аз такова аз май още го обичам и вчера....".Пък и както казаха в едно от мненията какъв е този рожден ден от 4 човека и то какви... айде моляти се толкова яко те мята само се замисли кои ще са хората,които ще са там.. Извинявай заа рязките изрази ама... и все пак надявам се да не съм права въпреки,че процентът е много малък...Кажи и че неискаш да ходи ако отиде ще си проличи на кого държи повече.. ако отиде ще видиш,че й пука повече за него да не се разсърди от колкото ти да й се разсърдиш...И е по-добре ако отиде приключи всичко с нея ти сам каза ,че сте заедно от скоро.. ако задълбочиш нещата и се случи след време нещо подобно ще те боли повече съжелявам Успех....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си