- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившия й
Лол край брат ... той не е като другите момчета значи още гледа на сладкия бивш който е обичала и може би още обича !!Първоначално написано от LudoMlado
![]()
леле човеко...Първоначално написано от LudoMlado
най-малкото още го смята за готин явно... не знам какво да ти кажа. може би да поговориш отново с нея, да и кажеш, че тоя бивш те притеснява и да я питаш дали още няма чувства към него... ако държи на теб и уважава чувствата ти ще се опита да те разбере... но не ми се струва добра идея да и го казваш това ако е някоя по-кресливичка... другия вариант е да изчакваш и да видиш как ще се развият нещата.
късмет![]()
REGGAE BOOM <3
Хубаво е да и има доверие, ама на него нека няма .. защотооо и аз съм била свидетел как бивш постъпва към бившата си .. и и си е голямо изкушение, особено, ако тя не го е забравила още .. а и ако има и алкохол ...Първоначално написано от sunshinepp
Да, звънни и, и и кажи как се чувстваш и я ПОМОЛИ да внимава ..![]()
.. така и тя ще разбере, че се притесняваш за нея ..
![]()
немай и доверие. аз имах доверие и кво стана - тя ме заеба ис бившия се чука сега![]()
затова за по-сигурно, ебни я в гъза за всеки случай, поне после като те зареже да можеш с ръка на сърцето да кажеш "ебал съм я в гъза тая пача и ме боли хуя за нея!"
Колко прости хора има ..Първоначално написано от kypo
![]()
![]()
еми като си проста що се обаждаш?Първоначално написано от m0n4yyy
аз му казвам как стоят нещата с истинските думи, не с глупави, заучени фрази!
ако само са ги имали не е невъзможно.... невъзможно е ако още ги иматПървоначално написано от mechtaq_za_teb
иначе приятелката ти е смотана..къде е тръгнала по тия бивши и то в такава обстановка...
Aм да се уточня тва се пада един от бившите, в смисъл че е било стара връзка... ама пак....
Бахти тъпия подпис имам
Тоя май я обича още. Така ще да е. Кани само нея и още 3ма човека? Те да не са най-добри приятели и искат да празнуват в тесен кръг?
Не знам пич.. Бившият може и да е замислил нещо (само предполагам). Помоли я да не ходи.
The blood that binds us ..till death unites us
МОЛяяя???
Никакво доверие..Ако бях на твое място..Не, не не мога!Тфа е бивш..Как й го пвозоляваш..Тфа на мен ако дойде и ми го каже ,че отива на рожден ден на бившата си..Два цигански шамара му минават през мутрата, обръщам се и си тръгвам и край..Връзката свършва точно в този сюблимен момент...
Какви нерви..Какво самоуважение изобщо имаш ли...
И аз на твое място щях да ревнувам,колкото и доверие да имам.Не я спирай да ходи на рождения ден,довери и се и виж какво ще стане.Ако ти изневери-не те обича.Но ако ти остане вярна,значи държи на теб.
РЕДАКЦИЯЯЯЯЯ
НЯМА ДА ХОДИ НА Р.Д.ТОООООООООООООО
УСВЕЕЕЕееет
УСВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ
![]()
Бахти тъпия подпис имам
щПървоначално написано от LudoMlado
ако пак се получи тая ситуация имай и доверие и все пак оня го пръсни от бой
някак си най честно е![]()
RedLabel - mate..you are a fuckin` moron. k?
По темата,приятел..."ще му скачам на бой".Това е една от тийнейджърските прояви на агресия без причина.Ти НЕ можеш да задължиш момичето да прави това което ТИ искаш,разбери го.Боят е безмислен...дори не разбирам,как може да говориш такива неща без да познаваш момчето..и аз бях така като по-малък,"ще му сцепа кофата"," леле ще му *** п****** лелина".Обаче като отидох хоп,момчето беше гребец,републикански шампион по муай тай,спортуващо момче.Боят е най глупавото..самият ти знаеш,че БОЯТ никога няма щастлив край.По новините постоянно чувам с какво завършва точно това "ще му скачам на бой"...искаш ли да ти кажа? Преди известно време заколиха 1 момче което тренираше хокей във Славия (София),пред 1 дискотека..всичко е започнало по същия начин..вчера роми са пребили до смърт 52 годишен мъж.В София,отново пред дискотека - случайно минаващ студент е пребит до смърт от пияна групичка чалгари.Забрави за това нещо приятел..боят няма да ти донесе нищо освен проблеми и лошо случки.Приеми го така,ако момичето ти те обича,няма да го пипне.Пипне ли го,просто приеми,че така е трябвало да се случи.Бъди по твърд,не се размеквай от тези неща,изгради си железна психика ! Не трябва да ти пука от тези неща.
Първоначално написано от LudoMlado
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
REGGAE BOOM <3
Просто не я пускайНе знам, но аз определено не бих пуснала приятелят си при бивша дори и да му имам 100000000% доверие.Пък и той сам не би искал да отиде.
Поговорете си.
Я се спрете уеимай и доверие, имай и доверие.. Според мен е хубаво в една връзка да се споделят приятесненията и всичко останало .. Ако беше момиче в случея и да знае, че приятелят и ще ходи на Р.Д. на бившата си .. веднага щеше да му изнесе лекциите , да му се нацупи и да му каже: Нали каза, че вече не се интересуваш от нея ?! Защо ще ходиш ?!, Познато ми е до болка .. Аз те съветвам да и кажеш и споделиш, че се притесняваш понеже знаеш момчетата как разсъждават .. Няма да те обезглави предполагам
Даже по този начин тя отново ще си припомни, че има някой който я обича и се притеснява да не я загуби.. защото тя значи нещо за него
Споделяйте си
Успех
![]()
ловната пушка стреля със съчми бе!Първоначално написано от buffalo88
Рождени дни на бивши.Ай стига.Просто и кажи ,че на нея и имаш доверие,обаче на него нямаш.Би трябвало да те разбере.