Днес е Петък 13 и по този повод да ви питам-Суеверни ли сте?
И да разкажете някоя интересна случка,която ви се е случила на този ден!
Грешен раздел.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ами принципно не но на този ден винаги ми е вървяло![]()
![]()
![]()
Ами да аз съм нова тук и май наистина обърках раздела,за което съжалявам!Първоначално написано от slynchoo
![]()
темата ми се струва интересна дано да я премястят или просто нашрави тема в правилния разделПървоначално написано от IbiZaA
![]()
не ,не съм суеверна.
ми миналата година два пъти като беше петък 13 в годината само хубави работи ми случиха.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Да ти кажа..
не помня на този ден нещо лошо да ми се е случвало (и дано ЗАНАПРЕД НИКОГА ДА НЕ СЕ СЛУЧВА!) ..
даже понякога и много добри неща са ми се случвали..
о, тва е супер диетична тема..![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Аз съм суеверна.Винаги петък 13 ми е бил хубав и накрая на деня всичко хубаво се прецаква много брутално.Ддано днес да не е така![]()
Не съм суеверна .. и на петък 13 винаги ми е вървяло .. Дори днес не забелязах датата![]()
![]()
![]()
По принцип не съм от най-суеверните, но последните няколко петъци (13-ти) бих казала, че доста ми вървеше, да се надяваме, че и този петък ще е такъв.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Не, не съм суеверна. Но като започнат още от сутринта да ми навират в носа, чрез всички възможни медии, че е петък 13, когато ми се случи нещо гадно го свързвам с деня. Днес изобщо не обърнах внимание на датата, преди да прочета скапаната ти тема !
И при мен е така.. но всъщност днеска дори не ми направи впечатление датата преди тази темаПървоначално написано от foreverr
![]()
Първоначално написано от myl0weee
![]()
от суеверие се отслабва!
![]()
по темата-не . не съм суеверна..
ден като другите ...![]()
И понеже се похвали днеска няма да ти върви.Първоначално написано от titinkaa
![]()
Мен си ми е ден като ден.
от как се помня винаги ми е вървяло на този ден...но не и на предният.Никога няма да го забравя.Беше погребението на дядо ми...дъщеря му(мама) и татко бяха в чужбина...не стига това ами през деня ме нападна 3 пъти глутница кучета.Когато поставяха ковчега в земята...ме сви сърцето,краката ми се подкосиха.Благодаря на кака си че ме хвана и ме отведе.Щях да падна в гроба..Най ужасният ден в живота ми
умря ли беПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
Суеверна съм в рамките на нормалното,и не прекалявам..но в крайна сметка и на мен ми е вървяло на този ден..и днес също много ми върви! :P
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
Последния път, когато беше петък 13-ти (преди няколко месеца, мисля), загубих 20 лвИначе друго май не ми се е случвало
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Мм, ден като всекиДаже сега като видях тази тема, разбрах че е петък 13. Въобще не забелязах, че е такъв ден и дата
Да се надяваме да мине нормално този ден
![]()
ами не... не е Учаквай, а Очаквай.Първоначално написано от meche95
Не съм суеверна. Ден като всеки друг. Дори да се случи нещо, което да ме зарадва или пък нещо лошо, въобще не свързвам станалото с деня. Това е тъпо.
И спря да се върти за миг земята..