- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- колко време
зависи .. ако ядеш 5-10 мин. преди тренировка е лошо .. ако ядеш 1-2 часа по - рано няма никакъв проблем. Но аз лично предпочитам - след![]()
Да, но аз просто закусвам преди тренировка, изччаквам, правя тренировката след това чакам и обядвам.
Час-час и нещо достатъчен ли е?
И аз това се чудех, защото ям преди тренировка, а понякога след. Но гледам да има час време между тях.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
според мен е достатъчен .. все пак като почнеш да тренираш няма да чуваш онзи звук от коремаПървоначално написано от teengirl15
(например : когато си пила вода и после коремни преси)
Според мен преди тренировка,тряба да хапнеш нещо..
но не да се натъпчеш..
колкото да не тренираш на празен стомах..![]()
аз съм 4увала 4е след тренировка продължава горенето на калории .. околи 1 4ас 4е и пове4е .. ттака 4е е хубаво след тренировка.... но не прекалено много![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Хубаво е 1 час след тренировка да не се яде.
Fall down seven times..
Stand up eight.
точно.трябва да не се тренира на празен стомах както казаха.Първоначално написано от bloodymirror
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
По принцип е хубаво сутрешните тренировки да са на празен стомах ако спортуващия го прави с цел горене на калорий,защото тогава организма започва да си набавя енергия от мазнините
А иначе няма проблем да хапнеш някакъв плод,да изчакаш поне 30-тина минути и после да тренирашСлед това гледай да не хапваш нищо към 1 час и си готова
А и ако можеш не пий вода веднага след тренировката,защото съм чувала,че не е много хубавоИзчакай поне 10-15 мин. за да може да ти почине организма и тогава
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
и аз мисля такаПървоначално написано от bloodymirror
![]()
![]()