- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- да бъда хубава
В събота ще се видя с гаджето ми, той е от друг град и не сме се виждали от 1 месец искам да го изненадам с нещо..
Досега винаги ме е виждал в маратонки,дънки и една блузка отгоре и със спусната коса /права т.е. без никаква прическа/и без грим...
Искам сега в събота като се видим да го изненадам
да ми предложите нещо в смисъл като как да се облека, прическа по така,
абе тоес да ми кажете нещо по така да се наглася,
Първоначално написано от sexy_baby_originale
бахти много си тъпа..
извинявам се , ама не се сдържах...
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ми можеш да си накъдриш косата с маша,пяна за коса..
Можеш да сложиш малко спиралка,ама не се гримирвай прекалено,че ще стане магистрална работа.Някакъв по-нежен грим.
А до облеклото..ми ддз.Сама не можеш ли да си прецениш?![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
ама чакайте малко това е приятеля и
да приемем ,че я обича ! ( макар ,че мисля ,че момичето не е на повече от 14)
да няма да гледа как изглежда !?
права си.Той си я харесва каквато си е била.Първоначално написано от POLLINA
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
[size=7][b][u]fosse cos
+1Първоначално написано от slynchoo
Това, че я харесва такава, каквато е, не означава, че не може да промени нещо във външния си вид... не виждам нищо лошо да се нагласи заради него. Май тъпите сте вие, а?
ти недей да ми обесняваш ,че съм тъпа
щото това е супер глупаво.. да се гласиш специално , заради човека , който обичаш .за него няма значение как те вижда...
пък момичето като гледам говори за няква коренна промяна във външния си вид
Е по тая логика трябва като си хванем приятел да се занемерим ли? Защо пък да не се нагласи,да харесва я както е,но пък ще е хубаво да се поизтупа.Сигурна съм че момчето ще бъде трогнато!
What i want is obvious , what i love is unique
Ама ти наистина си тъпа, бе.Първоначално написано от POLLINA
Тъпо е да се гласиш заради човека, когото обичаш ?!? Аз наистина останавам без думи.
Абе умния, ако пък момчето не я хареса в вида който я види, дали ще е изненада ?Първоначално написано от TeenSpirit
![]()
POLLINA Ами всъщност си много ограничена и глупавичка. Това че я харесва така не означава че не би се изкегил тя да го изненада ! СЪщото е и в леглото. Дори и мъжа да харесва жената по обикновено памучно бельо не означава, че тя като сложи дантелено бельо и жартиери той няма да полудее ! Аре моля ти по-спокойно сега и не обиждай момичето !
До авторката : прдлагам ти лек грим(спирала,нежни сенки или молив), поличка/рокличка(ако имаш, искаш и не е прекалено студено). Абе нещо по-женствено например, но без рязки промени, за да останеш все пак себе сиА ако пуснеш снимка би било съвсем лесно
![]()
Полина извинявай, но в случая не съм тъпа.Какво лошо има, че искам да изненадам гаджето си?Ааа да и не съм на 14, а на 16.
Просто досега винаги ме е виждал една и съща /не искам коренна промяна/ и искам малко да се понаглася, за да му направя изненада..
Много благодаря на:
-hottie
-Fiki_
-slynchoo
-TeenSpirit
И все пак очаквам и други съветии
а hottie ще си сложа както каза лек грим, но сигурно ще се наложи да съм пак с дънки, тъй като сега времето е много студено за рокля примерноо.
Първоначално написано от sexy_baby_originale
"В събота ще се видя с гаджето ми, той е от друг град и не сме се виждали от 1 месец" пф![]()
Просто аз
Не обрщай внимание на POLLINA съвсем нормално и човешки постъпваш !
Ами значи към дънките сложи примено някакви обувчици/ботушки вместо кецовете и виж как се чувстваш. А ако не се възприемаш добре просто си промени грима и прическата (нещо със сешоар,преса, маша...). Успех![]()
Сложи си по-лек грим-спирала,черен молив и ако искаш малко сенки..
Направи си някаква прическа
-може да си направиш вафлички в корените
-да я пресираш цялата
-с маша или ролки да я накъдриш
Успех![]()
П.С. а относно за караницата ви, аз лично не намирам нищо лошо в това момичето да се нагласи за приятеля си, но всеки с мнението си
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
айде мацка успех и да кажеш после как е минало![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
вие сте бахти ограничениете лапетии... ,щом никой не ме разбра за кво говоря, а може би и аз не съм се изразила правилно ама.. както и да е
няма кво да се разпраям с вас.
ами окей hottie, няма да обиждам , ама мисля,че същото важи и за теб!Първоначално написано от hottie
Я си виж малко първия НАПАДАТЕЛЕН пост в тази тема и повече няма какво да говорим. Ако обичаш напусни темата.
Ти май си най-тъпа.Първоначално написано от POLLINA
Първоначално написано от POLLINA
Т'ва е няква пълна илюзия.щото това е супер глупаво.. да се гласиш специално , заради човека , който обичаш .за него няма значение как те вижда...![]()
Как да не трябва да се променяш заради гаджето?Да,той си те харесва такава,каквато си,но можеш да му покажеш,че можеш да влизаш в различни кожи,че не се притесняваш да експерементираш,да му кажеш,че си "секси" парче и си уверена,като си променяш визията(но не толкова фрапантно разбира се)
Моят примерно откачи,когато ме видя в ярко червени дрехи,кок ,като е свикнал с пусната коса и по тъмни дрехи и беше мног възбуден.
Това,че те харесва такава,каквато си не означава,че трябва да му се представяш с мазна коса,ршава,без грим,по тениска и някакъв изсухлен анцунг нали??? Това е един вид немърливост,той иска да те вижда яка....,а ако примерно се гримираш пред него,той ще бъде очарован как вижда,че неговият ангел става от разсънено момиче-мацка.