- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Бъдете винаги с най-новите Драйвъри
Една чудесна програма която ще сканира вашият компютър и автоматично ще инсталира последните версии на вашите драйвъри!!!
---------------------------------------------------------------------------------
Програмата се казва Driver Checker 2.7.3
Можете да я изтеглите от тук --->
http://www.driverchecker.com/DriverChecker.php
След като изтеглите и инсталирате програмата пускате я,натискате на Register и въвеждате този Сериен номер: CW4B8-74KP6-EUTYC-M5E5C Честито вече си имате една чудесна програма която ще обновява вашите драйвъри ! Ако имате някакви въпроси пишете![]()
![]()
туй мога ли го тура на лаптопа, и да ми намери драйвъри на вградения PCI Wireless![]()
![]()
![]()
Аз не съм останал с добро впечатление от подобен род програми...
Ako компютърът си работи добре със старите драйвери, е по-добре да не се пипат. В повечето случаи след ъпдейт се прецакват![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
преди доста време пробвах такава програма ,но нямаше сд кей
Slavito - прав си има и такава вероятност затова трябва да се внимава![]()
asp1r1n94 --> е пробвай тази тя има Serial Number...
![]()
LittleDude - еми не знам...тая програма съм я ползвам и на компа и на лаптопа и сичко си е чудено.А аз тези драйвъри си ги имам затова не ми се е налагало да търся...пробвай![]()
При мен лично положението беше следното - и на компа и на лаптопа имах проблем със староте драйвъри и след като пуснах тази програма всичко се оправи...едва ли ако работите както трябва с нея ще стане нещо лошо
![]()
сега ще я тура на лаптопа да вида...
никъде не намерих драйвъри за Wirelesa![]()
![]()
НАПУСНИ ТОЗИ РАЗДЕЛ И НЕ ВЛИЗАЙ.Първоначално написано от asp1r1n94
КОЛКОТО ДО ПРОГРАМАТА,АКО НЕ СИ ЗНАЕШ ВСЯКА ЕДНА ЧАСТ НА КОМПА,НЕ ЪПДЕЙТВАЙ ДРАЙВЪРИ !
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?