.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P

сама .. [party] .. на вас случвало ли ви се е ??

Когато съм сама .. без приятел се чувствам по- добре .. и да го обичам и да не го обичам .. като приключа отношенията си с едно момче като, че ли камък ми пада от сърцето . . сякаш мисля по- трезво .. правя всичко по- сръчно и .. не ме боли душата .. ии .. не знам някаква странна радост ме обвзема .. .. сега съм отново сама и се чувствам като освободена птичка от кафез .. .. чувствали ли сте се така някога ??

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    аха
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

мда, чувствала съм се .. ^^
    първите дни беше така, следващите ми беше малко тъжно
    ама всичко мина ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    за тва съм си все сама .. .. да си имаш гадже на тея години си е чисто бреме .. вместо да праа кви ли не детски простотии аз трябва да се занимавам с "господина" .. само ако съм мнооого влюбена става това .. амаа винаги нещо се прецаква .. .. ии пак съм си щастлива любов не ми липсва ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    мда, чувствала съм се .. ^^
    първите дни беше така, следващите ми беше малко тъжно
    ама всичко мина ^^
    Оо .. тъжна съм само като съм с него (като имаме проблем) .. скъсаме ли вечеее ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако истински си държала на гаджето си,след раздяла трябва да ти е кофти,не весело.Но уви,толкова и държиш на тези,с които си била.То и затова си толкова щастлива.

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ако истински си държала на гаджето си,след раздяла трябва да ти е кофти,не весело.Но уви,толкова и държиш на тези,с които си била.То и затова си толкова щастлива.
    owned
    ACϟDC

Град
    бълХаристан
    браво, така трябва!

Град
    Ами ... всъщност от последния тотално се отчаях, защото се беше натискал с братовчедка ми ... ии не си заслужаваше да страдам .. А аз съм човек, който държи на думата си и има достойнство .. никога няма да пророна и сълза за някой, който не си заслужава и .. всъщност сега той съжалява .. не аз .. . . ..много съм плакала за момчета ии вече просто като знам, че няма да е последният не се обременявам .. 3- ма бяха и тримата ме нараниха ии .. сега вече се пазя за нещо по- добро .. не си хабя ценно време да плача за нещо свършено .. и да, вместо да изпадам в драми, аз продължавам напред ии ми е много по - лесно ..
    Не, че не държа .. просто не се филмирам .. а и като той не държи на мен за какво аз да държа на него ?? Да се самоунижавам ?? Мии не няма да стане ..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...

ти ти си яка тупалкааа
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може

wtf

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    не
    Еми то всъщност е вследствие на отчаянието, до което ме доведоха една- след друга неуспешните ми връзки . . . и сега възнамерявам да си изживея детството .. да спра да "го" търся и като му дойде времето "той" сам ще си дойде ..

Да, случвало ми се и съм си мислела: "Лелее, колко е приятно да си сам". Но когато навлизаш в една по-сериозна възраст и всички, около теб са обвързани си даваш сметка, че и на теб ти трябва точно това. Все пак не може вечено да си сам и да си свиркаш, колко си щастлив, защото ще ти трябва подкрепа и то не приятелска. Все пак човек е създаден именно за това, да обича и да бъде обичан, колкото и банално да звучи. И, когато намериш правилния човек, ще осъзнаеш, че е така.
    Щастието и непукизма, към самотата са временни.
    Бих ти казала, радвай се докато можеш на това си привидно щастие, защото ще дойде ден, в който ще се чудиш от къде ти е дошло. (:
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Голям фен Аватара на nadincety
    Цитирай Първоначално написано от BloodyAmy
    Все пак човек е създаден именно за това, да обича и да бъде обичан, колкото и банално да звучи. И, когато намериш правилния човек, ще осъзнаеш, че е така.
    Напълно съм съгласна (:
    Иначе и аз съм имала такива моменти , в които съм си мислила : " А , колко е хубаво да си сам " .. Но когато мине известно време разбирам , че не е така .. Че е по - хубаво да имаш някой до себе си..
    Таа така .. Както бяха написали по нагоре радвай се докато можеш ; )

Как може една раздяла да ви радва..Вие сте дебилни... [Да, забравих..аз съм с изкривени виждания и за 2 дена на вас ви минава и забивате нов..Поколенията се израждат...Тъжно, но факт]

Дам,на мен ми се е случвало доста често Обаче ,когато мине повечко време и почва да ми става гадно ,но то пък идва някво друго момче и в него се и напрао мазало отсякъде
    tAke a dIrty pIcture

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Хаха... познато.Но болката идва после
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Да, и обикновено щом аз се чувствам така знам, че скоро ще изпадна в депресия Странно, но факт при мен
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Re: сама .. [party] .. на вас случвало ли ви се е ??

Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    Когато съм сама .. без приятел се чувствам по- добре .. и да го обичам и да не го обичам .. като приключа отношенията си с едно момче като, че ли камък ми пада от сърцето . . сякаш мисля по- трезво .. правя всичко по- сръчно и .. не ме боли душата .. ии .. не знам някаква странна радост ме обвзема .. .. сега съм отново сама и се чувствам като освободена птичка от кафез .. .. чувствали ли сте се така някога ??
    да 1 единствен път.. аз скъсах с момчето и като че ми олекна..
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от BloodyAmy
    Да, случвало ми се и съм си мислела: "Лелее, колко е приятно да си сам". Но когато навлизаш в една по-сериозна възраст и всички, около теб са обвързани си даваш сметка, че и на теб ти трябва точно това. Все пак не може вечено да си сам и да си свиркаш, колко си щастлив, защото ще ти трябва подкрепа и то не приятелска. Все пак човек е създаден именно за това, да обича и да бъде обичан, колкото и банално да звучи. И, когато намериш правилния човек, ще осъзнаеш, че е така.
    Щастието и непукизма, към самотата са временни.
    Бих ти казала, радвай се докато можеш на това си привидно щастие, защото ще дойде ден, в който ще се чудиш от къде ти е дошло. (:
    така е, затова гледам максимално да се насладя на момента

Град
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Как може една раздяла да ви радва..Вие сте дебилни... [Да, забравих..аз съм с изкривени виждания и за 2 дена на вас ви минава и забивате нов..Поколенията се израждат...Тъжно, но факт]
    Ами когато не върви .. ии .. абе буквално те здъфчат и изплюят .. като се чувстваш като птица в кафез .. нормално е да си щастлив ..

Град
    Знам ли и аз,майна
    Никога не ми е тъжно като немам гадже.Просто имам време да забиваме курви по студентски с браточките.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    owned
    Направо pwnage.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    Ами ... всъщност от последния тотално се отчаях, защото се беше натискал с братовчедка ми ... ии не си заслужаваше да страдам .. А аз съм човек, който държи на думата си и има достойнство .. никога няма да пророна и сълза за някой, който не си заслужава и .. всъщност сега той съжалява .. не аз .. . . ..много съм плакала за момчета ии вече просто като знам, че няма да е последният не се обременявам .. 3- ма бяха и тримата ме нараниха ии .. сега вече се пазя за нещо по- добро .. не си хабя ценно време да плача за нещо свършено .. и да, вместо да изпадам в драми, аз продължавам напред ии ми е много по - лесно ..
    Не, че не държа .. просто не се филмирам .. а и като той не държи на мен за какво аз да държа на него ?? Да се самоунижавам ?? Мии не няма да стане ..

mn pravilno 6tom e takav tapak ne si zaslujaa da pla4e6 za nego !gore glavata i samo napred

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си