- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сама .. [party] .. на вас случвало ли ви се е ??
Когато съм сама .. без приятел се чувствам по- добре .. и да го обичам и да не го обичам .. като приключа отношенията си с едно момче като, че ли камък ми пада от сърцето . . сякаш мисля по- трезво .. правя всичко по- сръчно и .. не ме боли душата![]()
.. ии .. не знам някаква странна радост ме обвзема ..
![]()
.. сега съм отново сама и се чувствам като освободена птичка от кафез ..
![]()
.. чувствали ли сте се така някога ??
аха![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
мда, чувствала съм се .. ^^
първите дни беше така, следващите ми беше малко тъжно
ама всичко мина ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
за тва съм си все сама ..![]()
.. да си имаш гадже на тея години си е чисто бреме
.. вместо да праа кви ли не детски простотии аз трябва да се занимавам с "господина" .. само ако съм мнооого влюбена става това .. амаа винаги нещо се прецаква ..
![]()
.. ии пак съм си щастлива любов не ми липсва ..
![]()
![]()
Оо .. тъжна съм само като съм с него (като имаме проблем) .. скъсаме ли вечеее ...Първоначално написано от smiirnoff
![]()
![]()
Ако истински си държала на гаджето си,след раздяла трябва да ти е кофти,не весело.Но уви,толкова и държиш на тези,с които си била.То и затова си толкова щастлива.
ownedПървоначално написано от sasha_90
ACϟDC
браво, така трябва!
Ами ... всъщност от последния тотално се отчаях, защото се беше натискал с братовчедка ми ... ии не си заслужаваше да страдам .. А аз съм човек, който държи на думата си и има достойнство .. никога няма да пророна и сълза за някой, който не си заслужава и .. всъщност сега той съжалява .. не аз .. . . ..много съм плакала за момчета ии вече просто като знам, че няма да е последният не се обременявам .. 3- ма бяха и тримата ме нараниха ии .. сега вече се пазя за нещо по- добро .. не си хабя ценно време да плача за нещо свършено .. и да, вместо да изпадам в драми, аз продължавам напред ии ми е много по - лесно ..Първоначално написано от sasha_90
Не, че не държа .. просто не се филмирам .. а и като той не държи на мен за какво аз да държа на него ?? Да се самоунижавам ?? Мии не няма да стане ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти ти си яка тупалкааа![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
не![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Еми то всъщност е вследствие на отчаянието, до което ме доведоха една- след друга неуспешните ми връзки . . . и сега възнамерявам да си изживея детството .. да спра да "го" търся и като му дойде времето "той" сам ще си дойде ..Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
Да, случвало ми се и съм си мислела: "Лелее, колко е приятно да си сам". Но когато навлизаш в една по-сериозна възраст и всички, около теб са обвързани си даваш сметка, че и на теб ти трябва точно това. Все пак не може вечено да си сам и да си свиркаш, колко си щастлив, защото ще ти трябва подкрепа и то не приятелска. Все пак човек е създаден именно за това, да обича и да бъде обичан, колкото и банално да звучи. И, когато намериш правилния човек, ще осъзнаеш, че е така.
Щастието и непукизма, към самотата са временни.
Бих ти казала, радвай се докато можеш на това си привидно щастие, защото ще дойде ден, в който ще се чудиш от къде ти е дошло. (:
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Напълно съм съгласна (:Първоначално написано от BloodyAmy
Иначе и аз съм имала такива моменти , в които съм си мислила : " А , колко е хубаво да си сам " .. Но когато мине известно време разбирам , че не е така .. Че е по - хубаво да имаш някой до себе си..
Таа така ..Както бяха написали по нагоре радвай се докато можеш ; )
Как може една раздяла да ви радва..Вие сте дебилни...[Да, забравих..аз съм с изкривени виждания и за 2 дена на вас ви минава и забивате нов..Поколенията се израждат...Тъжно, но факт]
Дам,на мен ми се е случвало доста честоОбаче ,когато мине повечко време и почва да ми става гадно
,но то пък идва някво друго момче и в него се
и напрао мазало отсякъде
![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Хаха... познато.Но болката идва после![]()
all day... all night... what the fuck?!
Да, и обикновено щом аз се чувствам така знам, че скоро ще изпадна в депресияСтранно, но факт при мен
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
да 1 единствен път.. аз скъсах с момчето и като че ми олекна..Първоначално написано от m0n4yyy
![]()
I don`t care .. ;] ..
така е, затова гледам максимално да се насладя на моментаПървоначално написано от BloodyAmy
![]()
Ами когато не върви .. ии .. абе буквално те здъфчат и изплюят .. като се чувстваш като птица в кафез .. нормално е да си щастлив ..Първоначално написано от ImmortalForever
![]()
Никога не ми е тъжно като немам гадже.Просто имам време да забиваме курви по студентски с браточките.![]()
Направо pwnage.Първоначално написано от FlashMX
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Първоначално написано от m0n4yyy
mn pravilno 6tom e takav tapak ne si zaslujaa da pla4e6 za nego !gore glavata i samo napred