- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Божейййй...
Първоначално написано от stupid0boy
Да се сложи в раздел: "Умствено и емоционално изостанал"
![]()
da bqh pusnal temata sys zaglavie... zaribqvaite se na volq![]()
![]()
![]()
It's too late...
Ти за мен не се тревожиПървоначално написано от ShawnMac
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Че ти ко си мислиш... че някой щи закара при това момиче и щи каже ЦЕЛУВАЙЙЙЙПървоначално написано от stupid0boy
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Приятел има една силна програма FlexType , ние по-умните тука я употребяваме , може и ти да я инсталираш , защото така показваш ниското ти ниво на интелигентност.Първоначално написано от stupid0boy
Благодаря приятел.
govorq za vas dvamcata... za men grija nqmai... az sym se opravil ve4e ....Първоначално написано от FancyGirl
It's too late...
Ако не се тревожа за теб , за кого да се тревожа бе?Първоначално написано от FancyGirl
Значи си намери друг майстор а ... разби ми сърцето , благодаря !![]()
stupid0boy![]()
ShawnMac* майсторе тихо :P :P :P
Целуваш гоПървоначално написано от FancyGirl
![]()
Ок![]()
П.С Няма да спамя повече , съжалявам приятел.
П.С2 Йу броук май хърт :S![]()
![]()
Обичам те, приятелПървоначално написано от ShawnMac
![]()
![]()
.... ne se pla6i tq obyrkala emotikonite...
It's too late...
Приятелко предлагам ти да минем на вълна скайп , че тука има силни админи , които могат да ни баннатПървоначално написано от FancyGirl
П.С Обичам те![]()
![]()
lubovv ot pyrvo 4atene xDDDDDD
It's too late...
Кой както се уреди , приятел.Първоначално написано от stupid0boy
Едит: Ако искаш мога да ти помогна , имам 1-2 обожателки тука - на мен не ми трябват , но може да се срещнете , а кой знае - може и да се вземете![]()
Успех приятел![]()
Де да беше от 1воПървоначално написано от stupid0boy
![]()
kak si znaeh samo xDDD tuka imalo semeistvo
It's too late...
Ha- ha bezmalko da me izku6i6.... xDDDDПървоначално написано от ShawnMac
It's too late...
stupid0boy
искаш ли да си ни дете, щото ни кефишможе и дом.любимец
Първоначално написано от FancyGirl
Ако пиша на кирилица по як ли съм???![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Абе ти ако искаш деца , аз щи направя по-готини - руси и със сини очиПървоначално написано от FancyGirl
![]()
![]()
Да,но си оставаш все така тъпПървоначално написано от stupid0boy
![]()
Силен си ! ! ! ! !Първоначално написано от stupid0boy
ShawnMac успокой малко искам къдрави![]()
moito mom4e koga te pusnah ot psihiatriqta? u.U moje bi si izbqgal... ai hodi si ot temata nikoi ne te e kanil... tuka se obrazuva novo semeistvo ti....Първоначално написано от afkforlife
It's too late...
Абе ще се опитваме , докато излезе къдравоПървоначално написано от FancyGirl
![]()
![]()