- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Майка ми , мечтата ми , и сценичната треска
Има и друго.
Явно майка ти не успява да види потенциала ти и за това те обезкуражава.
Или може би е песимист по отношение на способностите ти.
Май написах две еднакви неща, ама карай.![]()
Сценичната треска според мен се преодолява с няколко системни и периодични появявания на сцена. Все пак едва ли страдаш от хептен сценична треска.
Не може ли да съчетаеш полезното с приятното? И университет, и кастинги.Отчайвам се и не знам да зарежа ли мечтите си , стъпвайки на сигурно , или .. ?
Излишно е да ти казвам, че в предното ми училище имах съученичка, която се занимава с пеене и това не рефлектира върху образованието й, както и в сегашния ми клас имам две певици, не знам как стоят нещата в семействата ми, но никоя не си е помислила и за момент да се откаже от това, което прави.
И аз гледам скептично на тях. Братовчедите ми също са музиканти, но отидоха в чужбина, защото явно развитието там е по-голямо.
Има и друго. Може майка ти да се страхува да не те изгуби.
Все пак единия ми братовчед отиде в Англия, запозна се с една японка и сключиха брак.![]()
Естествено, че не се отказвай от мечтата си. Пей си, забавлявай се, учи си,а жизнено важното правило в тоя живот е да не обръщаш внимание на всички лайна, които се сипят против развитието ти!