- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- чудя се
Жените в провинциата по-лесно ли се дават на мъжете![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Po NTV taq sedmica shte ima predavane za tova.
Az ne iskam da otgovorqm... za men po-golqma prostotiq ne sushtestvuva.
Накара ме да се засмея. Лесните жени са си лесни,няма значение дали са от провинцията или не.
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Ако не се лъжа някъде срещнах този въпрос по телевизията вчераПървоначално написано от haritov
Иначе по темата: смятам, че НЕ
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от ActreSS
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ми мисля че да![]()
Гоги застреляй се бе време ти е ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
пффффф
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
нямам сребърни куршумиПървоначално написано от Hilary_
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ще ти пратя от София .. обещавам ..Първоначално написано от haritov
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да ти изгори дъното на компа даноПървоначално написано от Hilary_
ще искаш пак от срещите с чуждите и леснитеее.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
АбсолютноПървоначално написано от ActreSS
В никакъв случай не съм лесна, а не съм софиянка
Да,говоря от личен опит.Особено лесни са селянките по Студентски,вчера се зарибявах с две женки от Хасково,черпих ги две водки и ги напъхах в Аудито.После се сещате![]()
Селски или градски kурви ... разлика няма.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!