- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Само тук ли е така?
и Перник ще бъде столицаПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
еми не, ама картата за 409 е 60 лева, за 10 е 25..Първоначално написано от EarthShaker
по-евтино излиза, ама не ходя всеки ден просто
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Проучвания правят от скоро, а подобна информация изтече преди 4-5 месеца. Аз на глупости не вярвамПървоначално написано от Jesus
![]()
аз съм с месечна карта (20лв)![]()
Просто аз
Т'ва заралиите са тъп народ![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Аз давам 50 стотинки пък съм с карта затова не пътувам доста често с автобуса
П.С. Как може Най-големите селяни в България да се гаврят на Стара Загора!![]()
София преди Освобождението е била един малък град ако се е водил град изобщо.А пък и аз не Знам да има Софиянец кореняк всичките са от отолните села
![]()
![]()
![]()
![]()
Варналийците и те Българските Карси![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
В Русе ежемесечната карта е 15 лева за една линия, а билетчетата са 80-90 стотинки. Зависи дали се возиш в държавен тролей/автобус или в частните автобуси-там е по-евтино. Ако вземеш селски може и 70 ст да ти излезе за градско.
Ами във Враца месечната карта за тролей например за ученици е 12 лв,а билетчето(без значение дали си ученик,студент и т.н.) си е 60 ст,а за маршрутка 80![]()
![]()
леле, оня ден понеже си забравих картата в нас, дадох цял един лев за билет![]()
още ме боли сърцето
не мога да си представя да давам средно 15лв. на месец, ЗА ДА се придвижвам с градски транспорт, при положение, че едно време беше безплатно![]()
за мен тва са едни от малкото пари, които смятам за грешни, да се дават за транспорт и то в ГРАДА.... :Х
1лв. = един хляб![]()
давайте си парите като ви мързи да идете и до магазина пеша...Първоначално написано от amour4eto
Абе малко се отклонявам, но някой от Стара Загора може ли да ми каже кои таксита са добри и кои са ментета, да не се прецакам. Че трябва да ходя в командировка скоро?
?!Първоначално написано от TERRORMACHINE
В Добрич билетчетата са по 80 ст, а наскоро ходих във Варна там е 1лв. до някои места до някои е повече..
Не съм пътувала скоро с такси, но има едни с номер 6106, които се водят надеждниПървоначално написано от hottie
![]()
Moят град - вашата Столица.Първоначално написано от LiGiDY
Jebem te u usta, jebem te u oko
МерсиПървоначално написано от ifilin4ica
![]()