Леле, не се обиждай, но ти си от типа хора, които ненавиждам. Тяло и пари иска. А не ти ли пука, че момчето е влюбено в теб? Ако толкова ти преи теглото му, помогни му да отслабне. На гаджето ти сегашното би трябвало да му е ясно, че връзката ви няма бъдеще.. няма какво да му казваш. И щастието далеч не се крие зад парите.И да, започнете връзката си веднага, пък квото стане.
Дано да не ходиш във Варна
![]()
Ооо, ще ходя, ще ходя.![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Dizziness съжалявам че го казвам но това е абсолютно фалшив живот доста си малка на акъл според менУж ще следваш голява си пък как се излагаш а и щом дори отвори темата с парите ясно е на всички за какво става дума Не се различаваш по нищо от всички пикли дето искаш пари и секс само че живота може така да те грабне че в един момент да не знаеш коя си ти самата За мен не оценяваш нещата които имаш Но всеки решава сам за себе си Коя съм аз че да съдя Щом попита дали да помогнеш да направи хубаво тяло намери си некой празноглав манекен и това е ЕЕЕЕ не всички оценяват и разбират стойносните неща Жалко
![]()
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
Блажени били вярващите,нали знаеш!Недей леж на тая кълка,моме!Не навсякъде такива миркантилни боклуци като теб са вървежни!Ти не заслужаваш нищо!Нито един от двамата!Ако оценяш и искаш само красивото външно и размера на портфейла му-то ти не заслужаваш дори да имаш връзка!Научи какво е любов и тогава питай кухите си въпроси!Първоначално написано от Dizziness
П.П. В подраздел "Любов" съм направила тема "Какво е да си влюбен?"
Няма да е зле да попрочетеш малко...![]()
![]()
яко я оплюхме, дано се провали в живота
GTA Stunting
.......мда дааа...морал...ха-ха....а някакви кухи лейки по-добре си живуркат и получават всичко,докато едно свястно момиче трябва да се бори за всичко в живота,дори и любов,внимание...никой не казва да се продава,а да си знае цената...и все пак всеки е инвидуално...не съм съгласна обче..за какво семейство говориш да го е*а,нали си на 18..живота тепърва започва,особено студентството,пък и няма да се държиш като омъжена ако си хванеш гадже...
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Не не бъркаш се темата е за раздел:Ела ме изеби и ми дай 200 кинта!Първоначално написано от Cazzaniga1
![]()
Какви планове въртиш,жалко за приятеля ти,може би те обича момчето........![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Това реклама с цел подпомагане половия живот на слаботелесните хора ли беше, или просто избиване на комплекс чрез хвалбаПървоначално написано от revolver
?
Хората не ги интересува колко си висок и колко тежиш, тези неща ги напиши в "Impulse" или някой друг подобен сайт. И не се безспокой... все някога ще те огрее!
![]()
П.П:Tips for free
А относно авторката - една заблудена, не наясно с целите си, меркантилна кучка![]()
Винаги очаквай неочакваното!
И тялото играе важна част от човешките взаимотношения.Колкото дали да се стегне-не зависи само от тебе.Ако на акъла му е да си е по-пълничък и да не спазва норми,защо трябва да го притискаш.От мухата слон не става![]()
...Load up on guns
Bring your friends
It's fun to lose and to pretend
She's overboard self assured
Oh no I know, a dirty word...
ПЛС остани си на село...Първоначално написано от Dizziness
<N>
Повърхностно , безмозъчно , гола и боса, бедна на чувства безгръбначно едноклетъчно същество ... мисля че ти отиват
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Съжелявам, но искренно ти пожелавам приятеля ти от "крайбрежието" да разбере, да види това което си писала.. и имам само няколко реда за теб:
Ти: Ама ти знаеш ли к'ва съм?
Той: Да бе, ей ся щи кажа
Той: Че си малка пикла
Той: Ама дълъг ти е стажа
Грубо ли е ако питам:к***во,как си?
Работата е сериозна мамата ебаси
Секса го няма,любовта е отживелица
Фани тоя х уй",к***во,фани тоя "х уй"
Ти си тъпа п***а
Кат те слушам май е по добре да ида на проститука
Поне си знае занаята (нали все пак за пари ще го правиш)
Ти: Ама ти знаеш ли к'ва съм?
Той: Да бе, ей ся щи кажа
Той: Че си малка пикла
Той: Ама дълъг ти е стажа
КАКВО ОЧАКВАМ ДА СТАНЕ ОТ ТЕБ? хмм ? На 50 ше си Майкъл Джексън - бахти резила .. И ще те питам като станеш ГРОЗНА И НАДЕБЕЛЕЕШ !(ПОЖЕЛАВАМ ТИ ГО)! ДА ВИДИМ, ДАЛИ ЧОВЕКА ДО ТЕБ, ЩЕ ТИ КАЖЕ ДА ОТСЛАБНЕШ ИЛИ ДА СТАНЕШ, нещо по хубаво.. да видим как ще се почустваш "Ku*Во
Съжелявам, че постта ми е доста арогантен.. надявам се модераторите да не изтрият постта ми..
текстовете не са писани от мен.. просто ми се текстовете ми се сториха доста подходящи за Теб..
Тцтц ей неостанаха нормалния момичета таз и тя гледа кой да я издържа, ама бил дебел и са чуди дали ще може да го оправя в секса.Като искаш финансовото му положение това дали е дебел нетрябва да те вълнува нали заради това че ще имаш по добър живот с него ще скъсаш с сегашния си.Изглежда момичетата вече не ги вълнува как ще се държат с тях и какво мислят за тях хората и за няколко хилядарки и охолен живот се продават.
КАжи ако идваш в Варна да учиш да не се хващам с тебе) че ще ми измучиш парите.
Аз с такава кат тебе не се хващам дори бягам надалече, а ти си седнала тука да искаш съвет.Аз до колкото съм срещал такива момичета за вас няма значение как изглежда заможния мъж важно е да ви пълни джобовете с кинти.Ако ще и 70 годишен дъртак разплут и цялата му охрана да ти се изрежда от сутрин до вечер ако те глези пак ще седите с него.
ама модераторите верно ли трият постове? Убеден съм че имам 1000+ постове ама тва нещо под аватара казва 600![]()
по темата: Доста я оплюхме и видяхме че момичето направи избора си нека некой мод да затвори темата :>>>
GTA Stunting
Tочно.. тя не стига, че пари иска ами и тяло.. претенцииПървоначално написано от beretta92sd
![]()
И все пак не всички момичета са такива.
Само част.. няма как. Винаги ги има и черните овце в стадото.
щом смяташ, че с него ще имаш по-добър живот - пали, гаси и тръгвай към морето ....
Не тя освен че е баси материалистката и мега разглезената ,пълен бил празен бил незнам си какво как да кажела на приятеля си че иска другото момче,което я чака от 2год на морето а тя ся седнала да се чуди дали да му върже или не.... лелее момиче иди се гръмни.Амбициозна си била нз си кфа си билаа... пълно зле си чесно...
There is no right or wrong, only fun or boring
Тука казваш само какво искаш ти.Ами я кажи какво предлагаш в замяна срещу богат чичко то не е само да искаш ами и да даваш трябва.
Ония ако иска да те клати ден и нощ отпред отзад и навсякаде и тройки четворки и така нататъка трябва да си готова на всичко това за тия пари дет ги искаш.Другото дет е в тяло какво предлагаш слабали си пълна ли си атлетична и т.н.В главата имашли нещо или само маймуни са там мислещи какъв парцал и каква дрънкулка да си купиш всеки ден с на чичко паричко кинтите.
Такива кат тебе много искат, а насреща дори и половината не покриват с това което предлагат.
Щом си решила да бъдеш СТОКА, поне реши какво предлагаш за цената която искаш.
много си зле![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
изумена съм от това, което прочетох. желанието ти целите ти и въпросите ти са.... безмислени. за какъв дълъг и стабилен живот мечтаеш като ти едва понасяш не идеалното по твоя стандарт тяло... ами какво ще стане като трябва да му переш миризливите чорапи и да му родиш деца и т.н. ... не сме ние хората които ще напътстваме живота и избора ти на 18 си и сама решаваш просто помисли в перспектива за собственото си щастие![]()