.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Тема: мхм

Стегни се приятелко !

Град
    ВаРнАаАа
    Леле, не се обиждай, но ти си от типа хора, които ненавиждам. Тяло и пари иска. А не ти ли пука, че момчето е влюбено в теб? Ако толкова ти преи теглото му, помогни му да отслабне. На гаджето ти сегашното би трябвало да му е ясно, че връзката ви няма бъдеще.. няма какво да му казваш. И щастието далеч не се крие зад парите. И да, започнете връзката си веднага, пък квото стане. Дано да не ходиш във Варна

Голям фен

сдж

Ооо, ще ходя, ще ходя.
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Град
    blagoevgrad
    Dizziness съжалявам че го казвам но това е абсолютно фалшив живот доста си малка на акъл според мен Уж ще следваш голява си пък как се излагаш а и щом дори отвори темата с парите ясно е на всички за какво става дума Не се различаваш по нищо от всички пикли дето искаш пари и секс само че живота може така да те грабне че в един момент да не знаеш коя си ти самата За мен не оценяваш нещата които имаш Но всеки решава сам за себе си Коя съм аз че да съдя Щом попита дали да помогнеш да направи хубаво тяло намери си некой празноглав манекен и това е ЕЕЕЕ не всички оценяват и разбират стойносните неща Жалко
    I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!

Град
    Skenderland

Re: сдж

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    Ооо, ще ходя, ще ходя.
    Блажени били вярващите,нали знаеш!Недей леж на тая кълка,моме!Не навсякъде такива миркантилни боклуци като теб са вървежни!Ти не заслужаваш нищо!Нито един от двамата!Ако оценяш и искаш само красивото външно и размера на портфейла му-то ти не заслужаваш дори да имаш връзка!Научи какво е любов и тогава питай кухите си въпроси!

П.П. В подраздел "Любов" съм направила тема "Какво е да си влюбен?"
    Няма да е зле да попрочетеш малко...
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    яко я оплюхме, дано се провали в живота
    GTA Stunting

Повече от фен
    .......мда дааа...морал...ха-ха....а някакви кухи лейки по-добре си живуркат и получават всичко,докато едно свястно момиче трябва да се бори за всичко в живота,дори и любов,внимание...никой не казва да се продава,а да си знае цената...и все пак всеки е инвидуално...не съм съгласна обче..за какво семейство говориш да го е*а,нали си на 18..живота тепърва започва,особено студентството,пък и няма да се държиш като омъжена ако си хванеш гадже...

Град
    Roma, Italia
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    бахти повърхностната мърша, бих казал аз

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Cazzaniga1
    нещо си се объркала ! Темата е за раздел любов !
    Не не бъркаш се темата е за раздел:Ела ме изеби и ми дай 200 кинта!
    Какви планове въртиш,жалко за приятеля ти,може би те обича момчето........
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от revolver
    Аз имам сравнително добро тяло, 182 см 64 кг ,и мога да ти кажа че няма да е същото със този разпуснатият(няма да издържа дълго и няма да е бърз)!
    Това реклама с цел подпомагане половия живот на слаботелесните хора ли беше, или просто избиване на комплекс чрез хвалба ?

Хората не ги интересува колко си висок и колко тежиш, тези неща ги напиши в "Impulse" или някой друг подобен сайт . И не се безспокой... все някога ще те огрее!

П.П:Tips for free

А относно авторката - една заблудена, не наясно с целите си, меркантилна кучка
    Винаги очаквай неочакваното!

И тялото играе важна част от човешките взаимотношения.Колкото дали да се стегне-не зависи само от тебе.Ако на акъла му е да си е по-пълничък и да не спазва норми,защо трябва да го притискаш.От мухата слон не става

...Load up on guns
    Bring your friends
    It's fun to lose and to pretend
    She's overboard self assured
    Oh no I know, a dirty word...

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Секс с друг мъж.

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    На 18 години съм - другата година ще кандидатствам.
    Материалистка съм и то от най-амбициозните, с много планове и мечти.
    Спортистка съм, обичам поддържани тела, ще следвам след време във някой от морските градове.

Сегашният ми приятел ме обича много, поддържа тялото си, но с него нямаме бъдеще.
    Момчето, което ме чака във един морски град от две години е влюбен в мен, прави всичко за мен - с него имаме бъдеще.
    До преди година и половина нямах чувства към него, вече изпитвам, но не толкова силни, както към сегашния ми приятел.
    Искам да се стегне, понеже е леко пълен, не много, но достатъчно, за да няма желаното от мен тяло. Но смятам да му помогна за това.
    Склонна съм да пренебрегна чувствата си, заради другият мъж, понеже с него ме очаква по-добър живот и ще имам по-здраво семейство.

Въпроси:
    1. Дали сексът с него ще е добър? (Много жени привлича към себе си.)
    2. Да се боря ли с теглото му, или да се опитам да го приема такъв?
    3. Как да кажа това на сегашния си приятел?
    4. Наистина ли се оказва, че днешно време щастието не е в парите... а в тяхното количество?
    5. Той иска да започнем връзката си веднага след като отида в града, където е той, няма да имам студетски живот, но ме чака от две години? Как да постъпя?
    ПЛС остани си на село...
    <N>

Град
    Враца
    Повърхностно , безмозъчно , гола и боса, бедна на чувства безгръбначно едноклетъчно същество ... мисля че ти отиват
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Съжелявам, но искренно ти пожелавам приятеля ти от "крайбрежието" да разбере, да види това което си писала.. и имам само няколко реда за теб:

Ти: Ама ти знаеш ли к'ва съм?
    Той: Да бе, ей ся щи кажа
    Той: Че си малка пикла
    Той: Ама дълъг ти е стажа

Грубо ли е ако питам:к***во,как си?
    Работата е сериозна мамата ебаси
    Секса го няма,любовта е отживелица

Фани тоя х уй",к***во,фани тоя "х уй"

Ти си тъпа п***а
    Кат те слушам май е по добре да ида на проститука
    Поне си знае занаята (нали все пак за пари ще го правиш)

Ти: Ама ти знаеш ли к'ва съм?
    Той: Да бе, ей ся щи кажа
    Той: Че си малка пикла
    Той: Ама дълъг ти е стажа

КАКВО ОЧАКВАМ ДА СТАНЕ ОТ ТЕБ? хмм ? На 50 ше си Майкъл Джексън - бахти резила .. И ще те питам като станеш ГРОЗНА И НАДЕБЕЛЕЕШ !(ПОЖЕЛАВАМ ТИ ГО)! ДА ВИДИМ, ДАЛИ ЧОВЕКА ДО ТЕБ, ЩЕ ТИ КАЖЕ ДА ОТСЛАБНЕШ ИЛИ ДА СТАНЕШ, нещо по хубаво.. да видим как ще се почустваш "Ku*Во

Съжелявам, че постта ми е доста арогантен.. надявам се модераторите да не изтрият постта ми..

текстовете не са писани от мен.. просто ми се текстовете ми се сториха доста подходящи за Теб..

wrong button xD

Голям фен
    Град
    Варна
    Тцтц ей неостанаха нормалния момичета таз и тя гледа кой да я издържа, ама бил дебел и са чуди дали ще може да го оправя в секса.Като искаш финансовото му положение това дали е дебел нетрябва да те вълнува нали заради това че ще имаш по добър живот с него ще скъсаш с сегашния си.Изглежда момичетата вече не ги вълнува как ще се държат с тях и какво мислят за тях хората и за няколко хилядарки и охолен живот се продават.
    КАжи ако идваш в Варна да учиш да не се хващам с тебе ) че ще ми измучиш парите.
    Аз с такава кат тебе не се хващам дори бягам надалече, а ти си седнала тука да искаш съвет.Аз до колкото съм срещал такива момичета за вас няма значение как изглежда заможния мъж важно е да ви пълни джобовете с кинти.Ако ще и 70 годишен дъртак разплут и цялата му охрана да ти се изрежда от сутрин до вечер ако те глези пак ще седите с него.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ама модераторите верно ли трият постове? Убеден съм че имам 1000+ постове ама тва нещо под аватара казва 600

по темата: Доста я оплюхме и видяхме че момичето направи избора си нека некой мод да затвори темата :>>>
    GTA Stunting

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Тцтц ей неостанаха нормалния момичета таз и тя гледа кой да я издържа, ама бил дебел и са чуди дали ще може да го оправя в секса.Като искаш финансовото му положение това дали е дебел нетрябва да те вълнува нали заради това че ще имаш по добър живот с него ще скъсаш с сегашния си.Изглежда момичетата вече не ги вълнува как ще се държат с тях и какво мислят за тях хората и за няколко хилядарки и охолен живот се продават.
    КАжи ако идваш в Варна да учиш да не се хващам с тебе ) че ще ми измучиш парите.
    Аз с такава кат тебе не се хващам дори бягам надалече, а ти си седнала тука да искаш съвет.Аз до колкото съм срещал такива момичета за вас няма значение как изглежда заможния мъж важно е да ви пълни джобовете с кинти.Ако ще и 70 годишен дъртак разплут и цялата му охрана да ти се изрежда от сутрин до вечер ако те глези пак ще седите с него.
    Tочно.. тя не стига, че пари иска ами и тяло.. претенции И все пак не всички момичета са такива. Само част.. няма как. Винаги ги има и черните овце в стадото.

Голям фен Аватара на Naik1
    щом смяташ, че с него ще имаш по-добър живот - пали, гаси и тръгвай към морето ....

Град
    Таити
    Не тя освен че е баси материалистката и мега разглезената ,пълен бил празен бил незнам си какво как да кажела на приятеля си че иска другото момче,което я чака от 2год на морето а тя ся седнала да се чуди дали да му върже или не.... лелее момиче иди се гръмни.Амбициозна си била нз си кфа си билаа... пълно зле си чесно...
    There is no right or wrong, only fun or boring

Голям фен
    Град
    Варна
    Тука казваш само какво искаш ти.Ами я кажи какво предлагаш в замяна срещу богат чичко то не е само да искаш ами и да даваш трябва.
    Ония ако иска да те клати ден и нощ отпред отзад и навсякаде и тройки четворки и така нататъка трябва да си готова на всичко това за тия пари дет ги искаш.Другото дет е в тяло какво предлагаш слабали си пълна ли си атлетична и т.н.В главата имашли нещо или само маймуни са там мислещи какъв парцал и каква дрънкулка да си купиш всеки ден с на чичко паричко кинтите.
    Такива кат тебе много искат, а насреща дори и половината не покриват с това което предлагат.
    Щом си решила да бъдеш СТОКА, поне реши какво предлагаш за цената която искаш.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    много си зле
    Hostis Honori Invidia

Голям фен
    изумена съм от това, което прочетох. желанието ти целите ти и въпросите ти са.... безмислени. за какъв дълъг и стабилен живот мечтаеш като ти едва понасяш не идеалното по твоя стандарт тяло... ами какво ще стане като трябва да му переш миризливите чорапи и да му родиш деца и т.н. ... не сме ние хората които ще напътстваме живота и избора ти на 18 си и сама решаваш просто помисли в перспектива за собственото си щастие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си