Просто да си зкачи табелка "Продавам гъз и уста, кой са ми навити"Първоначално написано от beretta92sd
Имам един Много прост въпрос към авторката? Можеш ли да ми Дефинираш думата "амбиция" понеже видях че си много амбициозна О.о
ебаси и мен многу ме кефят беее ... [-o<Първоначално написано от t0d1t0
т'ва е първото нещо дету харесвам в неговите постове ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Dizziness
1. Това, че някой е пълен не го прави слаб в секса..
1.1 Може да пълен, но внимателен и сексът да е добър (без той да те смачка)
1.2 Ако смяташ, че теглото му е чак такъв проблем, пък много ти се прави секс с него.. ми яхни го бе![]()
2. Чувала ли си за поговорката "Насила хубуст не става" ? Ако той реши, че има нужда да се стегне - ще го направи ... пък и дори да го направи - ако смяташ, че имате бъдеще заедно... е - в бъдеще няма как да се поддържа нон-стоп, така че щеш - не щеш ще се отпусне отново
3. Ами проведи разговор с него. Кажи му, че нещата не се получават... ако те обича - определено ще го нараниш.. но ако си сигурна, че и двамата (повтарям - ДВАМАТА) страдате от това, че връзката ви продължава по-добре недей да го мъчиш.
4. Оказва се за материалистки като теб. Логично е момичетата да ходят при този, който може да предложи най-много. (пари, хубав живот и т.н.), НО НЕ ПРИ ВСИЧКИ Е ТАКА
5. Ако държиш на него - ще се жертвашпък ако смяташ, че под студентски живот се разбира секс, наркотици и рок енд рол.. е.. просто пропусни безразборния секс
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
ДО V14D0
За нея нее това проблема че е пълен и няма да може се ебе с него.Тя че ще го на ебе ще го на ебе.За нея проблема е това че е БОГАТ И ГО ИСКА заради парите му с малката недостатчност че е пълен а тя си падала по релефни атлетични мъже.
Мило момиче, не се обиждай, нищо лично, може аз да не съм разбрала , ама да не би случайно искаш да кажеш, че ходиш с твоя приятел от толкова дълго време , но ще го пренебрегнеш заради амбициите си!? И понеже искаш просто да си осигуриш някой до себе си си готова да тръгнеш с човек, когото не харесваш, но все пак за сега само той иска да ти върже, тъй че да не пропускаш възможността си, нали!? И в същото време след всички тези мисли, които ти блуждаят из главицата, на теб не ти пука как ще се разбираш с човек, към когото не изпитваш сексуално желание; как ще кажеш на приятеля си, че го зарязваш, как ще живееш с тази мисъл... ти мислиш единствено дали сексът с новия ще е добър!?!???
Ще ти кажа само едно : дано се омъжиш за дебел, космат, глупав и безпаричен дришльо.Успех
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
нямам думи!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!