.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56

Тема: мхм

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Тука казваш само какво искаш ти.Ами я кажи какво предлагаш в замяна срещу богат чичко то не е само да искаш ами и да даваш трябва.
    Ония ако иска да те клати ден и нощ отпред отзад и навсякаде и тройки четворки и така нататъка трябва да си готова на всичко това за тия пари дет ги искаш.Другото дет е в тяло какво предлагаш слабали си пълна ли си атлетична и т.н.В главата имашли нещо или само маймуни са там мислещи какъв парцал и каква дрънкулка да си купиш всеки ден с на чичко паричко кинтите.
    Такива кат тебе много искат, а насреща дори и половината не покриват с това което предлагат.
    Щом си решила да бъдеш СТОКА, поне реши какво предлагаш за цената която искаш.
    Просто да си зкачи табелка "Продавам гъз и уста, кой са ми навити"

Имам един Много прост въпрос към авторката? Можеш ли да ми Дефинираш думата "амбиция" понеже видях че си много амбициозна О.о

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от revolver
    4oveka s maimunkite mnogo me kefi !
    ебаси и мен многу ме кефят беее ... [-o<

т'ва е първото нещо дету харесвам в неговите постове ..

Re: Секс с друг мъж.

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    На 18 години съм - другата година ще кандидатствам.
    Материалистка съм и то от най-амбициозните, с много планове и мечти.
    Спортистка съм, обичам поддържани тела, ще следвам след време във някой от морските градове.

Сегашният ми приятел ме обича много, поддържа тялото си, но с него нямаме бъдеще.
    Момчето, което ме чака във един морски град от две години е влюбен в мен, прави всичко за мен - с него имаме бъдеще.
    До преди година и половина нямах чувства към него, вече изпитвам, но не толкова силни, както към сегашния ми приятел.
    Искам да се стегне, понеже е леко пълен, не много, но достатъчно, за да няма желаното от мен тяло. Но смятам да му помогна за това.
    Склонна съм да пренебрегна чувствата си, заради другият мъж, понеже с него ме очаква по-добър живот и ще имам по-здраво семейство.

Въпроси:
    1. Дали сексът с него ще е добър? (Много жени привлича към себе си.)
    2. Да се боря ли с теглото му, или да се опитам да го приема такъв?
    3. Как да кажа това на сегашния си приятел?
    4. Наистина ли се оказва, че днешно време щастието не е в парите... а в тяхното количество?
    5. Той иска да започнем връзката си веднага след като отида в града, където е той, няма да имам студетски живот, но ме чака от две години? Как да постъпя?

1. Това, че някой е пълен не го прави слаб в секса..
    1.1 Може да пълен, но внимателен и сексът да е добър (без той да те смачка)
    1.2 Ако смяташ, че теглото му е чак такъв проблем, пък много ти се прави секс с него.. ми яхни го бе
    2. Чувала ли си за поговорката "Насила хубуст не става" ? Ако той реши, че има нужда да се стегне - ще го направи ... пък и дори да го направи - ако смяташ, че имате бъдеще заедно... е - в бъдеще няма как да се поддържа нон-стоп, така че щеш - не щеш ще се отпусне отново
    3. Ами проведи разговор с него. Кажи му, че нещата не се получават... ако те обича - определено ще го нараниш.. но ако си сигурна, че и двамата (повтарям - ДВАМАТА) страдате от това, че връзката ви продължава по-добре недей да го мъчиш.
    4. Оказва се за материалистки като теб. Логично е момичетата да ходят при този, който може да предложи най-много. (пари, хубав живот и т.н.), НО НЕ ПРИ ВСИЧКИ Е ТАКА
    5. Ако държиш на него - ще се жертваш пък ако смяташ, че под студентски живот се разбира секс, наркотици и рок енд рол.. е.. просто пропусни безразборния секс
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Голям фен
    Град
    Варна
    ДО V14D0
    За нея нее това проблема че е пълен и няма да може се ебе с него.Тя че ще го на ебе ще го на ебе.За нея проблема е това че е БОГАТ И ГО ИСКА заради парите му с малката недостатчност че е пълен а тя си падала по релефни атлетични мъже.

Град
    in the reality : )
    Мило момиче, не се обиждай, нищо лично, може аз да не съм разбрала , ама да не би случайно искаш да кажеш, че ходиш с твоя приятел от толкова дълго време , но ще го пренебрегнеш заради амбициите си!? И понеже искаш просто да си осигуриш някой до себе си си готова да тръгнеш с човек, когото не харесваш, но все пак за сега само той иска да ти върже, тъй че да не пропускаш възможността си, нали!? И в същото време след всички тези мисли, които ти блуждаят из главицата, на теб не ти пука как ще се разбираш с човек, към когото не изпитваш сексуално желание; как ще кажеш на приятеля си, че го зарязваш, как ще живееш с тази мисъл... ти мислиш единствено дали сексът с новия ще е добър!?!???
    Ще ти кажа само едно : дано се омъжиш за дебел, космат, глупав и безпаричен дришльо. Успех
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    нямам думи!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си