- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [о.О] Имате ли .. ?? ^^ [ОБИЧАМ ФАРМВИЛ!] Това е любов ! :d
Имате ли ФейсфЪк ?! (Фейсбуук <33)
ако имате го давайте, че ми трябват съседи за фармвил ^^
ии за пет сошъти :Д
^^
Има си любов в темата :Д !
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
А за сафе уърлд не ти ли трабва![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
бее т'ва тъпо кафе уърлд много ми е кухо
не мога да се занимава тия там да ги гледам :Д
куха съм .. не мога да го играя :Д
ИСКАМ ЗА ФАРМВИИИИИИИИИЛ ^^
айдее, че да си разширя фермата :Д
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Страницата, която заявихте, не беше намерена.
Може би сте натиснали изтекла връзка или сте написали грешен адрес. Някои адреси са чувствителни към големи/малки букви.
* Към началото
* Назад към предишната страница
*енгрииии*
дай си имейла :Д
а как се отключват другите глупости на geo challange, тва уса и европа? аз само тва съм играл че ме мързи![]()
аа мерси :Д
kyro аз онова не го знам к'во :Д
не съм го играла :Д
то било geo challange, то аз толкова съм и зарибен щом не му знам иметоПървоначално написано от smiirnoff
![]()
аа гео чел.. съм го виждала
ама не съм го играла :д
В тоя форум всички ли сте бавни ?!?!? Няма една нормална тема ... Марш в кофата![]()
И бавни и болниПървоначално написано от afkforlife
![]()
рофл рофл ат тхе фото
фак фейсбук ин ди фейс, мен!Първоначално написано от lubomirky
гет тхъ кирка он тхе рамо анд гоу ту дъ нива то окопавинг тхе царевица!Първоначално написано от lubomirky
аз съм на 29то ниво ^^
Аз съм 29 щях са съм 32 сигурно ама заради ShawnMac спрях да играя да го изчакам че е новакПървоначално написано от kindergarden
![]()
на на на
Аз съм 29 щях са съм 32 сигурно ама заради ShawnMac спрях да играя да го изчакам че е новакПървоначално написано от kindergarden
![]()
на на на