- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пречи ли красотата?
Първо,добър вечер на всичкиПускам тази тема,защото искам да получа отговор на въпроса,който виждате в заглавието на темата.
Пречи ли красотата при започването на една връзка?Какви са + и - в това да си красив?Не са ли красивите жени,по-нещастни?Не са ли обект на постоянна завист и злоба?
Ще ми бъде интересно как мислят и момичетата,и момчета.
А вие "мъже" каква жена предпочитате за започването на една връзка(говорим за истински отношения и чувства)?
Благодаря предварително за вниманието![]()
![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Проблем е силно казано. Недостатъците може би наистина са, че има доста гадни завистливи девойки. Но за сметка на това има 1000 други предимства. Чувстваш се добре, изглеждаш добре и другите го виждат. Шансът да имаш също красив приятел е много по-голям. Момчетата разбира се, че предпочитат красиви момичета. Интересно защо питаш..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
+совете са ясни ..![]()
![]()
а за -нусите .. ами ти си го казала заради злобата ии завистта на всички останали нейното щастие трудно може да бъде "цяло" (така да го кажа ;д )...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Определено не е проблем да си красива .. Вярно,че има някаква доза завист.Но вероятността за започване на връзка е голяма.Другото е въпрос на характер.
Перфектният човек е рядкост,но не е интересен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Красотата за всеки е различна. Определено смятам, че плюсовете са повече от минусите. В днешният свят красотата е много важна, обръща и се голямо внимание. Повечето хора да твърдят, че е важна душата на човек, а не външността, това не е напълно вярно.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
А не се ли страхуват мъжете от такива жени?Предполагам е разбираемо,че красивата жена ще има повече изисквания и претенции,което много бързо отказва"ловеца" от "плячката",поради наличието на по-лесна такава.BigFakeSmile разбирам какво искаш да кажеш,но не съм много съгласна с тебМомчетата може би отдалеч се възхищават на красиво момиче,но нямат смелост да го заговорят(не всички разбира се)поради това,че ги смятат за прекалено надути.Признайте си
,че като видите хубаво момиче на улицата,в главата ви веднага възниква асоциацията с "куха лейка"?Явно добре изглеждащите жени,са подложени на един вид дискриминация в това отношения
![]()
+1. Но и не всички красиви момичета преливат от ум. По-големият процент от тях не са на кой знае какво интелектуално ниво. Асоциацията, че са "кухи лейки" идва от там, че ако изглеждаш добре, другите смятат, че голяма част от времето ти е заето с гримове,дрехи,обувки и т.н. и не отдаваш голямо значение на образованието например.Първоначално написано от Sweet__Dream
Sweet__Dream,
като видиш красиво момиче на улицата може и да си мислиш "куха лейка", но не можеш да отречеш, че като видиш някое не толкова красиво (или грубо казано - грозно) момиче, не си казваш "задръстена е."
А по темата.. Във всяка връзка красотата играе някаква роля. За да започнеш разговор с един човек, то той трябва да ти е привлякъл вниманието по някакъв начин. И в повечето случаи, той те привлича с външният си вид, независимо дали лице или тяло.. Друг е въпроса, че ако ти се отдаде възможност да опознаеш и характера на човек, можеш да го харесаш повече по характер, отколкото по външен вид. Но като цяло да.. Красотата играе голяма роля.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Знаеш ли,виждала съм младежи и девойки,които не са ,,красиви,, така,както всеки разбира красотата-правилни черти,кукленско-манекеснка визия..(нямам лоши чувствта към подобен тип красота),но съм виждала такива,които имат едно невероятно обаяние.В такива хора дори не ти прави впечатление отделни детайли от външния вид,сякаш те омагиосват-ето на това казвам аз красота!И тя в никакъв случай не може да има минуси....![]()
![]()
Ако и в красотата вече откриваме минуси...трябва да се измисли по-силна дума от суперпесимист!
![]()
Първо, мисля, че красотата напоследък е доста изкривено понятие. Защото това, което виждам по улицата и което се радва на мъжкото внимание, далеч не е красиво.
Второ, "красива" и "куха лейка" никога не вървят ръка за ръка. "Куха лейка"="фейк-чалгарска-история". Това ли е новият критерий за красота? Което ни показва Планета?
![]()
Това не е красиво. Истински красивите момичета остават незабелязани, защото сред цялото лъщене на пайетки и голи пъпове, те просто не се виждат.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За мен въобще не е от значение кой как изглежда. Не мога да лепна етикет на човек, с когото не съм разговаряла.И никога не съм харесвала момче заради външния му вид. Така че за мен красотата някак си остава на заден план и не е никакво предимство
![]()
Ако и това че сте красиви вече ви пречи,хептем эле.
[size=7][b][u]fosse cos
^ абе и аз това исках да го спомена, ама се сетих, че един по-стойностен мъж няма да им а проблем с красотата на момичето. Освен ако той не е самоуверен, страхлив е и т.н. А едно уважаващо себе си момиче би ли си хванала такъв...Първоначално написано от Sweet__Dream
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от Presley
![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Нали знаете, че никога щастието не е пълно.Първоначално написано от LoveRetroMusic
Ако една жена е грозна - що е грозна и мъжете не я харесват.
Ако е красива - жените й завиждат, мъжете ги е страх.
Ако е тъпа - никой не ще да говори с нея, щото е проста филия.
Ако е умна - всички й завиждат и ги е страх да говорят с нея![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ние, грозните, ще завземем света.
Пречи ли красотата ?![]()
Оле, трябва да викна Ивчо! /много близък мой приятел/.. С него може да умуваме цяла нощ.
Виж пак е много относително , зависи от човека какви ще са плюсовете и минусите на това, че е красив.
При надута пуйка с 2 тона грим минуса ще е , че е много отворена, надута, префърцунена.
При обикновенно, но много красиво момиче едва ли би могло да има минус , ако тя е стъпила на земята, красотата само би й била в плюс.
И така може да се разсъждава за двете страни цяла нощ.
Да викна Ивчо ?тц грешка той сега е във Версай или Папараци вероятно
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Дефинирай 'красота'... 'Красив' за някои има едно, за други- друго значение...Първоначално написано от Sweet__Dream
еми в някои случаи например моето момиче е супер красиво и ме разбира супер добре
и също толкова ме обича дайте ми една причина да не съм щастлив?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На мен не ми пука колко била красива някоя,за да я заговоря.Ако ми е симпатична-това е достатъчно.Познавам доста красива,които хич не м привличат,така че си е и до излъчване.
ако за красиво момиче смяташ подобията на фолк фуриите .. при тях зависта е на ниво "косата и е по-руса от моята" ... а истински красивите момичета остават на по-заден план.. вярно плюс е да си красив в свят на материализъм, но колко са минусите? Колко момчета се задоволяват с "кухата лейка" просто защото не искат да си правят усилието за някоя по-стойностна? Повечето си мислят че щом е хубава очаква да и предложиш замък и еднорог ли? Айде моля.. красивите хора са си нормални.. не си мислете че се мислят за нещо повече... Това че вие ги слагате един вид на пиадестал не значи че те искат да са идеал за всички.. И ако случайно някое момче си направи труда да открие същността на красивото момиче .. ест че ще се намери някоя да завиди за нещо..
И ако не сте разбрали и най-хубавото нещо в живота има отрицателна страна...
Abigoria веднага дефинирам позицията си за красота.Не говоря за "кифли",нито за чалгарски тип визия.Говоря за истинска красота.Да,вярно е,че красотата намира различни аспекти при всички,но има такива жени,които привличат вниманието и на най-големия критикМоже би е твърде сложно да се дефинира дума,която има много гледни точки от страна на дадения човек.
Ще дам пример.Имам приятелка,която е много красива,облича се елегантно,пълна отличничка е.Но накрая какво се получава?Опитвала да привлича вниманието и да прилича на всички.Поради това,че е умна е зубара на класа.Едни и завиждат,други я мразят.По този начин момичето изпада в една дупка и повечето започват да си създават една грешна представа,дори без да я познават.Да,наистина всеки има отрицателни страни,но понякога,каквото и да правиш си безсилен да се бориш с отсрещната селска простотия и невежество![]()
естествената красота е признак на добро здраве и добри гени
разбира се, че е предимство