Здравейте!незнам откъде да започна..може би от мига,в който го видях,той беше само за мен знаех го,открих му скайп.Писахме си към месец някъде,после той ми каза,че иска да се видим.Видяхме се всичко беше толкова страхотно,никога не се бях чувствала така в компанията на момче.Той ми каза,че ме харесва,аз също,целувахме се а у,смс-и си пращахме,говорехме по телефони работи така цяла седмица след което не го бях чувала два дена,питах го,какво има той не искаше да ми каже,помислих,чe може би има друга и го попитах,какво става с нас и той ми каза,че му трябвало време,нз си кво.Спряха смс-те,вижданията ни,всичко.Отново говорех с него само,че по скайп питах го,какво има той ми каза,че се местил на 30км от моя град и че сменя училище всичко.Казах му,че искам да съм с него,макар и рядко да се виждаме,той ми каза,че нямало смисъл,защото връзката ни щяла да се разпадне.На мен ми стана мн гадно,защото за пръв път ме е грижа толкова за някого.И от тогава постоянно се караме..снощи ми каза,че ме обича,днес ми каза,че му било писнало от мен и аз сега съм много объркана и незнам,какво да правя,моля ви съвет!благодаря предварително!