.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: kk

Град
    St.Zagora

kk

kj

Град
    бълХаристан
    един идва, друг заминава... гледай само да не станеш отдолу като перон на централна гара

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И аз трябваше да се разделя с приятелят си за цяло лято (по-малко е, да знам), защото замина на ваканция и на мен ми беше трудно, но си пишехме, чатихме, чувахме се и така.Ако си сигурна в чувствата му (както при мен) няма от какво да се притесняваш и трябва да знаеш, че нищо няма да ви попречи и да развали връзката ви

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Е ще го преживеете. Все пак сте заедно от адски много време, не мисля, че има за какво да се притесняваш ако ти е доказвал, че държи на теб, че те обича и т.н. Да, ще ти липсва, няма начин, но ще се оправиш. Просто направете тези дни/седмици/месеци, които ви остават незабравими и за двамата.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Опитайте да бъдете заедно... ще бъде трудно, но ако наистина се обичате ще преминете и през това.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Мисли позитивно.. мечтай си колко щастливи ще бъдете като се върне. изпрати го с усмевка, той е жив - не умира. Поддържайте връзка и това е от мен.. УСПЕХ

Супер фен Аватара на maybelline
    Ще си пишете, ще се чувате. Спокойно, 5 месеца не са ужасно много. Ще минат бързо, ако мислиш за други неща, ако се занимаваш повече с приятелите си, с хобитата си и т.н.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    1. Разбирасе че ще ти липсва и то ужасно много
    но 2. Вярвай в него заедно сте много дълго време, и щом ти е доказал че те обича имай му доверие а и той отива да работи те да те забравя или да си търси друга.
    3. Бъди силна мила
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на iiordanova
    Това е едно изпитание за връзката ви.
    Заедно сте от 3 години , щом не те е изоставил до сега .. няма да го направи и сега.
    Бъди сигурна - НЯМА да те забрави.
    Защото любовта не е от днес за утре.
    Щом те е обичал 3 години , ще продължи да те обича.
    Ако се съмняваш в него .. поговорете си.
    Да , ще ти е тежко , че заминава. Но ще се върне и всичко ще си бъде както преди..!
    Ще ти липсва , но ще го преодолееш.
    Не плачи , не прави драми.
    Сигурна съм , че за него значиш много..
    Може би и той сега тъжи , че те оставя. И не само .. тъжи , че ще го забравиш. Чувствата са ви са еднакви.
    Сигурна съм , че ще успеете да поддържате котакт по между си , макар от разстояние.
    И дано връзката ви се задържи още дълго.
    Вярвай в него.
    Успех и не се предавай.

Град
    St.Zagora
    Мн ви благодаря на всички за подкрепата. Ще се опитам да бъда силна.Мерси още веднъж

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ти дам кърпичка ли искаш кво?
    отивай с него, ако та иска, кво да направим ние, че за минава... оО
    <N>

Град
    Враца
    Е, 5 месеца не са много 2 години са много, ама да не скачам на мойта история Нормално е да ти е мъчно, това няма как да го избегнеш. Няма смисъл да плачеш, сега му се радвай, пък като замине - тогава ще плачеш! А за забравянето - няма да те забрави, от 3 години сте заедно, няма как да те замени за друга. Айде, успех и пак ти казвам, 5 месеца не са много време... Пък и след тва връзката ви ще стане още по-силна
    еlsy

Град
    St.Zagora
    nicolepcd каква е твоята история ако искаш може да ми разкажеш на лично.

Щом те обича както твърдиш, едва ли би прецакал една 3годишна връзка за няколко месеца бъди силна.. това е просто препядствие на връзката ви

Ние като не се виждахме през 2-3 месеца, а от последната ни среща (края на май месец) не сме се виждали от 5 месеца и половина, скоро стават 6 (половин година). Така де вече е без значение, но моето лично мнение е, че не е за добро

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Е нали ще се върне все пак Ако си поддържате връзка и любовта ви е силна ще издържите Но трябва да се надяваш да издържи 5 месеца без секс ,а ако ти изневери не сте били един за друг Както казаха по нагоре един си заминава ,друг идва

--------------------------------------------------------

Повече от фен Аватара на stylo
    Прекарайте остатъка от времето си заедно и се опитай да не мислиш,че заминава.Пък нали има интернет,мобилни телефони-няма да изгубиш всякаква връзка с него все пак.

ще се справиш..все пак съ 5 месеца.. и наистина използвайте времето докато не е заминал да сте заедно като за последно..тва ще са ви едни от най-хубавите мигове ..както и тези след като се върне, не ги пропилявайтее..

късмет
    I don`t care .. ;] ..

В тази ситуация,в която си попаднала е много трудна и напълно те разбирам..Най-важното е да се докажете един на друг..и за обич и за доверие и т.н и вие сте го напраили,,което е още по важно!

Трябва да си силна,защото на този свят има неща от които боли,но и за които си заслужава.Щом сте си доказали обичтта един към друг и си имате доверие,бъди спокойна и не се питеснявай че ще те забрави,но за липсата немога нищо да ти кажа...защото това е нещо повече от основно в живота на един човек.
    And the world around us wont stop turning to night..
    I like.. I like..

http://www.impulse.bg/Minionchee

Град
    St.Zagora
    Цитирай Първоначално написано от inkasa
    Ние като не се виждахме през 2-3 месеца, а от последната ни среща (края на май месец) не сме се виждали от 5 месеца и половина, скоро стават 6 (половин година). Така де вече е без значение, но моето лично мнение е, че не е за добро
    плашиш ме разкажи ми щом си го изпитала..промениха ли се чувствата ви? всичко ще ми е от полза.Искам да знам какво ми предстои ;(. Ако те притеснява да пишеш тук,пиши на лично.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си