- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- аз пък си ги обичам
Хайде малко разнообразиеАз пък искам да споделя,че много си ги обичам и се старая да не се карам с родителитиси по простата причина, че ги уважавам .. и преди да ги обиждате замислете се
"Ами ако ги нямаше какво щях да съм аз, как щях да живея, колко щяха да ми липсват, колко много са направили за мен" Макар че и моите родители не са перфектни аз ги обичам !!!
(сега си мислите, че съм детето на мама и тате ами мислете си го аз съм си аз)
Мхм и аз,както и много хора тк,просто понякога човек се поддава на яда.А аз никога не се карам сериозно с тях,обаче съм много импулсивен и като ми кипне нещо се разбучавам и после ми е кофти![]()
ми като си ги обичаш аз кфо да направя или това е проблем че го споделяш тук че и в нова тема даже ....
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
хаахах пък да ги обиждам не съм защото бащата като опъне ръчната няма спиране брат ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
комплекс
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
ми много хубаво![]()
не всички са така
всички си ги обичаме,но само толкоС![]()
никой не се старае да им угоди нито да не прави скандали
(така си мисля)
аз какво да направя примерно,че моята майка е изключително неврозна и се прави скандал от всичко? ами нищо. просто си трая и благодаря на господ,че съм умно,симпатично момиче и един ден ще съм самостоятелна. точка.![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Офф и аз съм същатаПървоначално написано от someonerandom
![]()
П.П - Всеки човек обича родителите си
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
\Първоначално написано от bloodymirror
/
Първоначално написано от clever
I have super powers i just don't wanna show you.^^
прав си естествено,всички трябва да мислят така. преди малко се развиках на мама направо се мразя обаче ме побърква
\Първоначално написано от bloodymirror
/ \
/ Съгласна
![]()
I'd come for youu .. <3
Грешка. Понякога се случват разни неща(не от рода на "спирам ти джобните", "измий чиниите" и всякакви такива битовизми), които те карат да си намразиш(и пак е твърде силна дума) единия или пък двамата родители.Първоначално написано от bloodymirror
![]()
Ами аз не знам да има човек,които да не ги обича!
Това за мен са най-важните хора!Винаги ми дават съвети когато се допитвам до тях и съм щастлива,че ги има!Но понякога...се ядосвам и крещя на майка ми...Но си прощаваме.А с татко не сме си говорили с дни...Ноо както казва майка ми 'тея дето се карат се обичат най-много' не мога да кажа,че не го обичам.
Нооо май аз не съм добре...
Като си помисля,че може да им се случи нещо (чукам на дърво) не се натъжавам...Може би си мисля,че няма да плачаИли такива неща...Не знам това защо е така...
![]()
``браааво`` на тебе...
+1Първоначално написано от bloodymirror
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
може би мисълта не може да достигне с пълна сила до съзнанието ти...все пак това не е нещо,което е лесно да си представишПървоначално написано от SunnyTime
Много хубаво.
Дано никога да не се разколебава любовта ти.
Знам,че прозвуча злобно,но не е.Наистина се радвам за теб... : )