- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- една приятелка
Искам да ви питам понеже една приятелка го правила с презерватив и после спряли,приятелят й махнал презерватива и после пак го сложил
има ли шанс да е бременна.Щото мн се притеснява![]()
ще ти кажа ако си признаеш, че ти си тази приятелка
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
не не съм азПървоначално написано от Macallan
не съм толкова тъпа че да слагам презерватива 2 пъти
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо ТИ няма![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Ми не разбрах много от обяснението ти.. Обаче ако те са правили секс, после са оставили презерватива и са правили секс още веднъж пак със същия презерватив и ако не са направили някъв гаф при слагането и махането на презерватива, аз не виждам проблем. Ако е минала повече от минута /което най-вероятно е станало/ между първия и втория път, сперматозоидите по презерватива /ако са попаднали такива отвън/ ще са вече .. неактивни... Поне така си мисля.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
малко повече инфо да дадеш? Клип също става.![]()
Станислава
Наистина нищо не се разбира от обяснението ти.
И толкова ли са нямали пари да си купят 2 презерватива?
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
бременна СИ
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първоначално написано от Macallan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми и да и не![]()
у село нема такиваПървоначално написано от umri
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
ebahti tapite selqni 4estno !!! 4estito
Но достатъчно, че да питаш........... хммммммм (това не е много по-нагоре в йерархията)Първоначално написано от vesinka899
![]()
![]()
![]()
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
конструктивно мнениеПървоначално написано от kidwestern
![]()
GTA Stunting
амии ако момчето е свършило след като е поставило презерватива...няма как да е забременяло момичето...кое му е толкова сложното...а и това с приятелката наистина не звучи никак убедително ама карай![]()
съвет за следващия път когато приятелката ти има проблем.....маркирай на един лист основните неща които искаш да напишеш,подреди ги в смислен текст...прочети си го 5 пъти на глас и 10 наум...после го редактирай и тогава го препиши....
а на бас, че момчето е забременяло
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
тогава това го кажи на "приятелката " тоПървоначално написано от vesinka899
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Кви поводи има ,за да се притеснява,ако не се е скъсал презерватива.Ама др път да си вземат цяло пакетче.![]()
Приятелката ти ще има Тризнаци !!!
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
ДА! И аз съм на т`ва мнениеПървоначално написано от Macallan
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\