.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Hybrid View

Еее.. вдъхновихте ме, бе хора !! Особено Тодито и приятелката му !! Браво, все така продължавайте !!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Дали съществува? Повечето хора вече я мислят за нещо като поздрав .. появяваща се на първите 2 седмици (говоря за тийновете) .. ии тя губи смисъла си .. пък и сега толкова лъжат, изневеряват и какво ли не, чее по вероятно е да се е изгубила ..

Дали при тийновете я има? Силно се съмнявам ..

Стремя се към по - дълги връзки макар, че страдам двойно повечее ..

Град
    във филма ..
    за повечето бг тийнове какво е любовта? те даже не знаят какво е това явление хване си някой за гадже и след 2 мин. "обичкам тее, уее, муцинка, милоо) егати и децата..

Who's next!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    За истинските RETARDS. И имат ли те почва у нас.

Очевидно.

Fuck ya mate

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    aaaaaaaaaaaaaaa nenenene tuka 89734895634627856 temi s STIGA NQMA LUBOF NE VQRVAM V LUBOFTA IMA LI LUBOF ISTINSKA LUBOF xhayax
    If I played you like a toy?

Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    В тийн възрастта .. едва ли ..?
    Че тя винаги се появява първо в тийн възраста .. и я има да ..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    и откъде подяволите ги взимаш тези емотикони с маймунки?
    имам си 1 програмка. Колекционирам си емотикони с нея :P
    Станислава

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може

.
    .
    .

Re: За истинската LOVE!

Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Мислите ли,че тя съществува въобще? Мислите ли,че е възможно да се изживее в тийн възрастта? Стремите ли се към нея, т.е. към сериозните връзки, или предпочитате по-преходни и краткотрайни отношения.. ?
    ми да същестВува ПЪК! може да се изживее на каквато и да е възраст, в която съзнаваш какво се случва с тебе! не се стремя да я намеря..нека тя да се потруди да ме потърси малко бе!! иии последно..аз съм ЗА сериозните връзки!
    I don`t care .. ;] ..

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Истинска любов има.
    За това дали тя се открива в тази възраст не знам...Има и такива възможности (да се открие и на тази възраст)

Аз съм "ЗА" сериозните връзки

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Има любов ... . . поне за мен

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    aaaaaaaaaaaaaaa nenenene tuka 89734895634627856 temi s STIGA NQMA LUBOF NE VQRVAM V LUBOFTA IMA LI LUBOF ISTINSKA LUBOF xhayax
    Тогава какво правиш в раздел Любов ?
    Пиши на кирилица
    tnx
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Да,според мен съществува истинската любов..и най-вече в тийн възрастта.Тогава момчетата и момичетата смятат че са ''пораснали''-така да се изразя,за една връзка..Аз лично предпочитам сериозните и истински връзки,защото краткотрайните са за хора,неосъзнаващи все още смисъла на истинската любов
    And the world around us wont stop turning to night..
    I like.. I like..

http://www.impulse.bg/Minionchee

В тийн мъзрастта малко трудно да се изживея ИСТИНСКА любов,защото ся като гледам се обясняват в любов а-у ти си всичко за мен некви такива,а ги гледаш след 2 3 седмици не могат да се гледат и не си говорят вече... Или пък са скъсали и са вече с друг ,на който му говорят същите работи... ... А иначе да мисля,че има истинска любов. Стига да имаш късмет да я откриеш и щастието да я имаш завинаги.
    tAke a dIrty pIcture

Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    за повечето бг тийнове какво е любовта? те даже не знаят какво е това явление хване си някой за гадже и след 2 мин. "обичкам тее, уее, муцинка, милоо) егати и децата..
    Именно.. Всичко е толкова фалшиво.. Защо ?!

az sam momi4e na 16 godini..Dam vqrvam v lubovta i silno se nadqvam seki da otkrie svoqta polovnka ,s koqto da spodeli ostataka ot jivota si . !
    Не Ме БоЛи От Нож В СърЦеТо, Не Ме БоЛи От ДуМи Зли, Не Ме БоЛи Че ВсичКо СвъРшИ, БоЛи Ме чЕ тЕб Не Те БоЛи..

Иска ми се да вярвам в ''истинската любов'' , но за съжеление все повече се убезждавам , че тя не същетвува
    Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си