.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Град
    Русе

На гости у тях ??

Та .. не е точно проблем, а въпрос, чието решение не мога да намеря.

Това ми е .. така да се каже първата сериозна връзка, официално 8 месеца, но нещата са от година .. Родителите на момчето ме знаят по име, снимки, засичали сме се, но нищо сериозно и официално. Знаят, че ходя в тях, знаят, че той идва, с 2 думи всичко знаят .. Няколко пъти вече ме канят в тях и аз все отказвам и излизам с някакви си причини ..

Така де .. Утре братчето на приятеля ми навършва 6 .. С него сме говорили само по скайп и то много иска да ме види, много си ме обича Купила съм му подарък, който отдавна съм му обещала, родителите ме поканиха, приятеля ми потвърди, че няма проблем да отида, даже доста му се иска да съм там, ама аз не мога да реша. Говорих с мама, тя ми казва "Само ще ги възгордееш, ще изглеждаш тъпа курва, дето тича след синчето им". Ама пък не знае колко пъти съм им отказвала да отида. Ако пак им откажа вече ми става неудобно, ще си кажат "Тая пък егати несериозната, уж сериозни връзки, обичат се и ляляля, а не се показва да я видим"..

Излиза, че каквото и да направя им падам в очите .. Не, че е нещо сериозно, ама много различни мнения получих, нека чуя още малко.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Това ,че майка ти мисли така не значи, че всички споделят нейното виждане за нещата.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Ми... какво да ти кажем.. отивай.
    Като ти дават - вземай. Като те гонят - бягай.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    8 месеца не са те видяли 1 път ходи да се запознаеш бе 1вите 5 мин правиш преценка какви са и как да се държиш и после всичко е 6

Град
    Валхала
    И ако отидеш как точно ще им паднеш в очите?

FUNKYZEIT!!!!

Град
    В сърцата на хората.
    Много е лошо да не знаеш какво искаш!!!!!!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: На гости у тях ??

Цитирай Първоначално написано от Sw3eTy
    Говорих с мама, тя ми казва "Само ще ги възгордееш, ще изглеждаш тъпа к***а, дето тича след синчето им".
    Верно ли майка ти ти каза това?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Русе
    И аз това питам .. как точно ще им падна в очите ако отида .. Ама това е на майка ми мнението, с което аз не съм много съгласна .. и все пак, за да го уважа се замислих .. И знам какво искам, искам да отида, просто нещо, кеото приемам за по-маловажно, всички направиха на проблем .. Затова искам мнение

Град
    Валхала

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Говорих с мама, тя ми казва "Само ще ги възгордееш, ще изглеждаш тъпа к***а, дето тича след синчето им".
    Мъдрите родители помагат много ^^

FUNKYZEIT!!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Ем то мислнето на майката небих казал,че е на човек, който няма някакви изкривявания.

и last.fm-ец

Град
    Варна
    Проблем е, щото това не е нормално отношение на родител. Оплачи се в социални грижи.

А по темата ти - хубаво е родителите да знаят с коя се мотае детето им. А пък ако се криеш постоянно от тях е по-зле.

Град
    Русе

Е, не точно по тоя начин, с малко повечко думички, но опредлено това имаше предвид

Град
    Варна
    Аха, ясно. Детската интепретация...

Град
    million miles away (:

И аз т'ва се учудих...Отивай, наистина става срамота вече ако не отидеш и започваш да изглеждаш несериозна..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    С такова мислене няма да прокопсаме, после защо хората си нямат вяра днес. С такова възпитание, нищо чудно.

и last.fm-ец

Град
    Варна
    w0sh, никога няма да разберем какво точно е казала майка й.

Град
    Валхала
    То не е важно какво е казала,а как е възприето.

FUNKYZEIT!!!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Riva
    Децата имат склонност да драматизират и тълкуват нещата не точно както са.

Върви. Най-малкото, че си обещала на братчето му, пък е коравосърдечно да разочароваш малко дете, още повече, когато ти се радва и те очаква. Пък и когато все отказваш, и отказваш, и отказваш, хората си изграждат някакво мнение за теб, което не е добро и ги обижда по някакъв начин. Най-вероятно нещата няма да са чак толкова зле, колкото си ги представяш.

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от Riva
    Децата имат склонност да драматизират и тълкуват нещата не точно както са.
    От пубери ся деца ли станахме Пък и драматизацията и тълкуването на нещата все пак идва малко или много от възпитанието на родителите

FUNKYZEIT!!!!

Град
    Русе
    Да, и аз съм на мнение, че е по-добре да отида, все пак не са няколко седмици .. "Представи си как изглеждаш в очите на родителите .. Момичето, дето толкова много се е влюбило, че веднага тича след синчето им". Това бяха думите .. Не мисля, че съм чак толкова тъпа, че да не разбирам какво ми се говори Познавам си майката, знам какво е имала предвид. Тука си има предистория, майка ми изобщо не харесва въпросното момче и си мисли, че той е с мен просто щото му е кеф, че му обръщам внимание. Изобщо не допуска, че и той може да има някакви чувства, дори и след 8 месеца ..

Казах абсолютно същото на майка ми и след доста разговори стигнахме до "Щом толкова много искаш - върви, ама не мисля, че ти е там мястото и няма да се чувствам добре ако си там". Почнаха се едни "Това е семеен празник, ще се събере цялото семейство и ти като каква ще отидеш там .. ляля" ама пък надали хората ще ме поканят ако не е удобно ..

Град
    Варна
    Sw3eTy, Ааа, след това обяснение нещата са малко по-ясни.

Riva, хайде, не се хващай за думите толкова. Човек винаги остава "дете" за родителите си.
    Колкото до това, че драматизирането се дължи на възпитанието - това изобщо не е вярно. Дължи се на това, с което ни заливат телевизиите - филми, сериали, клюки. Животът на средностатистическия тийнейджър, на фона на всичко това, изведнъж започва да му изглежда скучен и съответно, той придобива склонност да търси драмата и трагедията там, където всъщност я няма, просто, за да има някаква тръпка.

Riva, дали? Въпреки, че се разбирам с баща ми много повече от добре и съм свикнала с характера му, на моменти грешно тълкувам думите му. Затова пък веднага желая да обсъдя, като нещо не ми харесва и => недоразумението се отстранява.

Може би главната грешка на авторката е тази, че е разбрала иначе и щом не е била съгласна с думите на майка си, е трябвало да попита какво я е накарало да мисли по този начин. Диалогът липсва явно. Или пък майката на авторката е по-властна и я е прекъсвала на средата на изреченията. Да не говорим, че щом е изразила недоволство тип "Няма да ходиш, защото ще изглеждаш жалка в очите на родителите на гаджето си така, като тичаш подире му", явно не харесва особено момчето на девойката и не вярва, че нещата между двамата са сериозни... или по-точно не иска да отиват към задълбочаване.

ЕДИТ: Докато аз съм си писала увъртяния пост, някои са написали по още един.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Та .. не е точно проблем, а въпрос, чието решение не мога да намеря.

Това ми е .. така да се каже първата сериозна връзка, официално 8 месеца, но нещата са от година .. Родителите на момчето ме знаят по име, снимки, засичали сме се, но нищо сериозно и официално. Знаят, че ходя в тях, знаят, че той идва, с 2 думи всичко знаят .. Няколко пъти вече ме канят в тях и аз все отказвам и излизам с някакви си причини ..

Така де .. Утре братчето на приятеля ми навършва 6 .. С него сме говорили само по скайп и то много иска да ме види, много си ме обича Купила съм му подарък, който отдавна съм му обещала, родителите ме поканиха, приятеля ми потвърди, че няма проблем да отида, даже доста му се иска да съм там, ама аз не мога да реша. Говорих с мама, тя ми казва "Само ще ги възгордееш, ще изглеждаш тъпа к***а, дето тича след синчето им". Ама пък не знае колко пъти съм им отказвала да отида. Ако пак им откажа вече ми става неудобно, ще си кажат "Тая пък егати несериозната, уж сериозни връзки, обичат се и ляляля, а не се показва да я видим"..

Излиза, че каквото и да направя им падам в очите .. Не, че е нещо сериозно, ама много различни мнения получих, нека чуя още малко.
    Майка ти ти е дала много грешен съвет. Хората са те харесали, искат да те опознаят и не би трябвало да им отказваш, защото е проява на неуважение. Едва ли не са ти неприятни. И все пак гледай да има повече секс и по-малко романтични романчета. В тая възраст не ти трябва.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Riva, дали? Въпреки, че се разбирам с баща ми много повече от добре и съм свикнала с характера му, на моменти грешно тълкувам думите му. Затова пък веднага желая да обсъдя, като нещо не ми харесва и => недоразумението се отстранява.

Може би главната грешка на авторката е тази, че е разбрала иначе и щом не е била съгласна с думите на майка си, е трябвало да попита какво я е накарало да мисли по този начин. Диалогът липсва явно. Или пък майката на авторката е по-властна и я е прекъсвала на средата на изреченията. Да не говорим, че щом е изразила недоволство тип "Няма да ходиш, защото ще изглеждаш жалка в очите на родителите на гаджето си така, като тичаш подире му", явно не харесва особено момчето на девойката и не вярва, че нещата между двамата са сериозни... или по-точно не иска да отиват към задълбочаване.
    Не, не, не, не липсва диалога, нито пък майка ми е властна. Винаги съм се разбирала с нея, обаче тя определено не харесва момчето и си много права, че отрича това, което се случва и всячески се опитва да предотврати задълбочаване. Иначе диалога си го има, просто не казах всичко, само основното .. говорим го от 3 дни и тя го направи на адския проблем, аз не виждам нищо чак толкова важно, няма да умра ако отида .. И понеже в случая не разбрах какви са причините на майка ми, исках още мнения. Щото тя казва само "Има си неписани правила, които са по-важни от писаните, просто знам, че не е редно да ходиш и не знам защо". И понеже точно тая фразичка много накриво ми бръкна ..

За секса много ще се замисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си