.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Явно има някакво предчувствие, което обаче явно в тоя случай е грешно.
    Наистина не мисля, че би ти станало кой знае какво. На тая възраст връзките наистина не са това, което по принцип са, нито срещите с родителите са това, което са по-нататък. Канят те, защото искат да се запознаят с теб, да видят що за момиче си е хванал сина им и да ви се порадват на детската история, защото според мен точно така приемат нещата.

Бтв, от моето училище си, не се сдържах.

извода един- майкати е проста.
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    На гости у вас ??
    Утре в 10 PM ?
    Направете една тема за спам и я направете ВАЖНА !!
    Моля ви. Това ми е мечтата откакто се регистрирах във форума.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Явно има някакво предчувствие, което обаче явно в тоя случай е грешно.
    Наистина не мисля, че би ти станало кой знае какво. На тая възраст връзките наистина не са това, което по принцип са, нито срещите с родителите са това, което са по-нататък. Канят те, защото искат да се запознаят с теб, да видят що за момиче си е хванал сина им и да ви се порадват на детската история, защото според мен точно така приемат нещата.

Бтв, от моето училище си, не се сдържах.
    Ама то и аз като погледна нещата отстрани си е детска история Ама майка ми явно я приема много на сериозно и си вярва, че и аз я приемам така. Добре де, обичам си момчето, сериозни са нещата, ама ми е ясно, че надали той е "мъжа на живота ми" ..

скайп ??

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    На гости у вас ??
    Утре в 10 PM ?
    Направете една тема за спам и я направете ВАЖНА !!
    Моля ви. Това ми е мечтата откакто се регистрирах във форума.
    Да си чувал за магическото място наречено "кофата"?Там виреят безполови фенове на Токио хотел и безброй митични същества които спамят 24/7 за без пари.

FUNKYZEIT!!!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    На аверчето ти братчето му да не е т'ва хлапе.
    http://vbox7.com/play:528fb596 XHAHXHXAHXAHXAHXAHXAHXA

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Майка ти много гадно се е изказала и ако питаш мен ти трябва да си решиш. Аз не виждам нищо лошо да идеш? Не смятам, че техните ще си помислят, че тичаш след синчето им.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Отивай, явно хората искат да те опознаят, и да разберът що си, ако правиш така.. не знам. Поне прояви уважение и го направи заради детето, дето си му обещала подарък.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Аз ходя на всичките семейни събирания на семейството на приятеля ми! Ако с това показвам колко много го обичам, то не е нищо отрицателно и притесняващо, със сигурност!

Супер фен
    добро решение успех

Супер фен
    Само две неща ще кажа.

Първото е - хАХаххахахаХАХАхах съмнява ме майка ти да ти е казала така... Пък ако го е казала, смятай каква майка имаш, сеш се нали

И второто е - Съгласен съм с теб, че ако продължаваш да отказваш ще те помислят за несериозна, но не съм съгласен, че ако отидеш пак ще им паднеш в очите. Щом са те поканили значи те искат да отидеш и ще се радват. А помисли си момчето ти как ще се радва И не мисля, че има място за думата "възгодряване" не виждам никакъв смисъл в това В крайна сметка аз просто изразявам мнение, решението е само твое и на никого друг. Успех

Мега фен Аватара на iiordanova
    Решението е изцяло твое ..
    Аз бих отишла , все пак е проява на уважение.
    И пак ще го кажа - избора е твой.
    Успех ..

Ако отидеш ще е по-добре.. щом и малкото момченце те обича и иска да те види какво чакаш .. Нормално е майка ти да си прави такива изводи, но ако се водиш по тоя извод никога няма да се видиш с родителите на приятелите ти .. не може вечно да се криеш и да излизаш с по някоя причина.. едва ли не приятелят и и семейството му са на последно място за теб Отивай не му мисли

Мега фен Аватара на Hilary_
    В тоя случай майка ти не е права според мен .. Не я слушай и отиди ще ги зарадваш много сигурна съм!!!

Град
    Враца
    Стига сте се нахвърляли на майка и бе.. И тя си има гледна точка и я изразява. Явно просто не е напълно наясно с отношенията им.

По темата: Аз съм твърдо 'за' да отидеш. Не виждам нищо лошо, даже е много мило, че са те поканили и, че детенцето е толкова привързано.
    А и неможеш все да се оправдаваш. Накрая ще ги обидиш, като всеки път им отказваш. Хич не се замисляй и отиди.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    отиди
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на stylo
    Отиди 1 път да те видят.Все пак и детето ще зарадваш ,щом си те обича Ще зарадваш и гаджето.Пък за следващия път можеш да измислиш нещо. :P

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Що за майка трябва да имаш,че да ти каже "Тъпа к***а"
    А иначе мисля,че мисленето на майка ти е ограничено ...
    Това са 8 месеца все пак,а не 8 дена ...
    От друга страна не мога да схвана как така за 8 месеца още не се познаваш с техните?!Лелеее аз с 3-те ми сериозни гаджета до сега се запознавах с родители още в самото начало,а към 6-7 месец вече и по ресторанти ходехме с тях и на семейните празници си ходехме ...

И все пак по темата:Най-добре отиди,защото има голяма вероятност приятелят ти да ти се разсърди Аз лично много ще се обидя ако нашите поканят приятеля ми вкъщи,а той постоянно си търси оправдания да не дойде
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Отиди, майка ти явно не е в час с всички събития. Няма да си помислят нищо лошо за теб, спокойно.

Трябва да отидеш. Няма да те канят вечно, освен това е проява на неуважение вече. Един път добре, 2 пъти добре... но повече става прекалено. Накрая ще спрат да те канят и наистина ще те вземат за несериозна и повърхностна.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Аз като прочетох тя майка ти изобщо не ти е казвала такова нещо, нали. Поради колебанията ти, ти е изглеждало, че майка ти това има предвид, но не е така. Би трябвало да отидеш.

Град
    Русе
    Е аз досега не съм ги излъгала, наистина съм имала причина да не отида .. И бях решила, че ще отида, ама сутринта се събудих с температура и всичко се провали И вместо при момчето ми ходих по лекари .. Цял ден съм в леглото и адски много ме е яд, че пак пропуснах

Жалко Трябва да измислиш начин да отидеш и да се реваншираш някак си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си