- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На гости у тях ??
Явно има някакво предчувствие, което обаче явно в тоя случай е грешно.
Наистина не мисля, че би ти станало кой знае какво. На тая възраст връзките наистина не са това, което по принцип са, нито срещите с родителите са това, което са по-нататък. Канят те, защото искат да се запознаят с теб, да видят що за момиче си е хванал сина им и да ви се порадват на детската история, защото според мен точно така приемат нещата.
Бтв, от моето училище си, не се сдържах.![]()
извода един- майкати е проста.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Ама то и аз като погледна нещата отстрани си е детска историяПървоначално написано от mArMaLaDkA
Ама майка ми явно я приема много на сериозно и си вярва, че и аз я приемам така. Добре де, обичам си момчето, сериозни са нещата, ама ми е ясно, че надали той е "мъжа на живота ми" ..
скайп ??![]()
На аверчето ти братчето му да не е т'ва хлапе.
http://vbox7.com/play:528fb596 XHAHXHXAHXAHXAHXAHXAHXA
![]()
Майка ти много гадно се е изказала и ако питаш мен ти трябва да си решиш. Аз не виждам нищо лошо да идеш? Не смятам, че техните ще си помислят, че тичаш след синчето им.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Отивай, явно хората искат да те опознаят, и да разберът що си, ако правиш така.. не знам. Поне прояви уважение и го направи заради детето, дето си му обещала подарък.![]()
Аз ходя на всичките семейни събирания на семейството на приятеля ми! Ако с това показвам колко много го обичам, то не е нищо отрицателно и притесняващо, със сигурност!
добро решениеуспех
Само две неща ще кажа.
Първото е - хАХаххахахаХАХАхах съмнява ме майка ти да ти е казала така... Пък ако го е казала, смятай каква майка имаш, сеш се нали![]()
И второто е - Съгласен съм с теб, че ако продължаваш да отказваш ще те помислят за несериозна, но не съм съгласен, че ако отидеш пак ще им паднеш в очите. Щом са те поканили значи те искат да отидеш и ще се радват. А помисли си момчето ти как ще се радваИ не мисля, че има място за думата "възгодряване" не виждам никакъв смисъл в това
В крайна сметка аз просто изразявам мнение, решението е само твое и на никого друг. Успех
![]()
Ако отидеш ще е по-добре.. щом и малкото момченце те обича и иска да те види какво чакаш .. Нормално е майка ти да си прави такива изводи, но ако се водиш по тоя извод никога няма да се видиш с родителите на приятелите ти .. не може вечно да се криеш и да излизаш с по някоя причина.. едва ли не приятелят и и семейството му са на последно място за тебОтивай не му мисли
![]()
![]()
В тоя случай майка ти не е права според мен ..Не я слушай и отиди ще ги зарадваш много сигурна съм!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Стига сте се нахвърляли на майка и бе.. И тя си има гледна точка и я изразява. Явно просто не е напълно наясно с отношенията им.
По темата: Аз съм твърдо 'за' да отидеш. Не виждам нищо лошо, даже е много мило, че са те поканили и, че детенцето е толкова привързано.
А и неможеш все да се оправдаваш. Накрая ще ги обидиш, като всеки път им отказваш. Хич не се замисляй и отиди.
отиди![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Отиди 1 път да те видят.Все пак и детето ще зарадваш ,щом си те обичаЩе зарадваш и гаджето.Пък за следващия път можеш да измислиш нещо. :P
Що за майка трябва да имаш,че да ти каже "Тъпа к***а"![]()
![]()
![]()
А иначе мисля,че мисленето на майка ти е ограничено ...![]()
Това са 8 месеца все пак,а не 8 дена ...![]()
От друга страна не мога да схвана как така за 8 месеца още не се познаваш с техните?!Лелеее аз с 3-те ми сериозни гаджета до сега се запознавах с родители още в самото начало,а към 6-7 месец вече и по ресторанти ходехме с тях и на семейните празници си ходехме ...![]()
![]()
И все пак по темата:Най-добре отиди,защото има голяма вероятност приятелят ти да ти се разсърдиАз лично много ще се обидя ако нашите поканят приятеля ми вкъщи,а той постоянно си търси оправдания да не дойде
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Отиди, майка ти явно не е в час с всички събития. Няма да си помислят нищо лошо за теб, спокойно.![]()
Трябва да отидеш. Няма да те канят вечно, освен това е проява на неуважение вече. Един път добре, 2 пъти добре... но повече става прекалено. Накрая ще спрат да те канят и наистина ще те вземат за несериозна и повърхностна.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз като прочетох тя майка ти изобщо не ти е казвала такова нещо, нали. Поради колебанията ти, ти е изглеждало, че майка ти това има предвид, но не е така. Би трябвало да отидеш.
Е аз досега не съм ги излъгала, наистина съм имала причина да не отида .. И бях решила, че ще отида, ама сутринта се събудих с температура и всичко се провалиИ вместо при момчето ми ходих по лекари .. Цял ден съм в леглото и адски много ме е яд, че пак пропуснах
![]()
ЖалкоТрябва да измислиш начин да отидеш и да се реваншираш някак си...