.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

пъпки малки червени точки

Знам, че има доста теми и четох доста,но така и не разбрах какво точно е добре да се взема за малките червени пъпки.Преди ми излизаха само големи черни точки, но ползвах acne out и понамаляха доста, само рядко излизат малки, но сега за пръв път ми излязоха много червени пъпчици..Ползвам на Avon измиващия гел, но нищо не прави.И още 1 синьо на спиртна основа почистващо, но мисля, че няма почти никакъв ефект.Та четох, че този гарниер 3в1 е добър, но дали би бил добре в моя случай?
    Благодаря,
    btw.момче съм

от гарниер няма да ти минат иди на дерматолог

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Божее... от Гарниер 3в1 по-голямо менте има ли?
    Запомни.. ако искаш ефикасно средство за пъпките..
    не трябва да гледаш по рекламите..
    отиди в някоя аптека-там са истинските лекарства (лосиони,гелове) ..
    такива Гарниери,Нивеи.. които ''светкавично бързо премахват пъпките до последното петънце'' .. има да си чакаш да помогнат...

п.п: аз също съм изпозлвала Acne Out..и е доказано средство против пъпките! Продължи да го позлваш.. ще ти се изчисти лицето!

Град
    Стара Загора
    Бях толкова против този Гарниер 3 в 1, но накрая какво се навих и взех, че си го купих....лично на мен не ми помага особено, а го ползвам редовно. И все пак си зависи от кожата - моята лично я изсуши доста и поне за това съм доволна.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
    Бях толкова против този Гарниер 3 в 1, но накрая какво се навих и взех, че си го купих....лично на мен не ми помага особено, а го ползвам редовно. И все пак си зависи от кожата - моята лично я изсуши доста и поне за това съм доволна.
    Радваш се,че ти е изсушило ДОСТА кожата ?!
    Знаеш ли,че ако един продукт изсуши много кожата..тя запова да се омазнява още повече.. по-добре след като го ползваш,се мажи с някакво масло!

Град
    Пловдив
    в темата на bloodymirror написах всичко
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Божее... от Гарниер 3в1 по-голямо менте има ли?
    Да- Лептен.

Не мисля, ч епродуктите на Ейвън за почистване, освен някои маски могат да ти помогнат. Лично на мен ми се скапа кожата от серията Solutions +.

bloodymirror не съм на същото мнение за Акне Аут че е доказан против пъпките всеки козметичен и хомеопатичен продукт влияе различно на всеки човек... на мен лично примерно Акне Аут не ми помогна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си