Искам да разкажа моята история която за повечето сигурно е банална и смешна,но всичко е много болезнено за нас...при мен проблема е снаха ми тя е напълно неразбран човек от както я познавам не ми е направила добро впечатление ЛЪЖАТА я няма за нищо...а при него е брат му и снаха му които винаги са му завиждали на това че той изкарва доста добри пари ...какво ли не правят парите пораждат завист и омраза...проблема е такаъв че неговата снаха и моята снаха са приятелки КОБРИ които по цял ден ни обсъждат,каква съм аз...с него съм била заради парите бил ми купувал разни неща бил ми давал пари КОЛАТА е най големия проблем те нямат кола,а на гаджето ми колата е при мен и те завиждат че аз я карам а не те...има още мн неща но те са по дребни които ако ги напиша ще се смеете,и аз незнаех дали да се смея или да плача,за първи път виждам такава завист...кажете ми това хора ли са защо го правят какво печелат...никога не съм била материалистка и ми е болно ...а ние се обичаме а те кроят планове да ни скарат...ако отиде ме в тях ни гледат лошо ако сме във нас снаха ми ще ни изяде...какво да правя как да постъпя,болно ми е и за това че и брат ми не казва думичка в която да ме защити...