най-вероятно следващата седмица ще го гледам
дано е интересен![]()
Първоначално написано от Fiki_
...ne iskat![]()
Gledah..mneniqta i .. moga da wi kaja che toq film si e samo za kino! S tiq efekti i zwuk.. trqbwa da se gleda samo na kino.Neshto wyrhnowno e![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Абсолютно. Заслужава си единствено заради ефектите.Първоначално написано от Discard
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да бее,сериозно ли?!Първоначално написано от teengirl15
![]()
doublet е хитрец!
Мдамм .. филма беше супер як.. ефектите също .. само беше много изкуствено направено .. когато самолетът минаваше покрай сградите
![]()
ефектите много ми харесаха, иначе нищо особено - гледала съм много
филми със подобен сюжет (::
имаше и забавни моменти, но то зависи и с кого го гледаш![]()
аз по принцип харесвам филми със смисъл, без хепи енд ;д
+ 1..изкуственото не беше само когато минава покрай сградите,почти целия филм беше такъвПървоначално написано от bananjanet
..абее хубав беше
![]()
Препоръчвате ли го,че и аз се чудя какво да гледам напоследък..?
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
аз много го харесах! единственото което не ми хареса е че е 3 часа и след 3 часа в киното ме заболя дупето!но ефектите бяха страхотни, актьорите бяха супер, имаше си забавните моменти.. хареса ми да
![]()
Саша го биваше...![]()
И филма де, ама ако не го бях гледала на кино щеше да ми е тъп.
Така, значи за този филм се говореше от много време, аз поне го чаках от 1 година. Е, дочакахме го, гледах го. Бях си казал, че отивам заради ефектите и наистина това беше най-силната част от филма. А и как няма да изглежда истински?! Вие какво искате...това са компютърни ефекти. Също така имаше и добра актьорска игра на Джон Кюсак и на Уди Харелсън. Сценарият е претупан доста. НО филма си заслужава, само ако се гледа на кино. Това е от мен.
Гледах го в киното ;д НЕВЕРОЯТЕН ее ..само че където бях ревала с една приятелкаа . и след филма косите ни бяха щтръкнали нагоре и грима ни беше размазан ;д обаче филма си е наистина много як и си заслужава да се гледа !
актьорите си бяха супер .. и много се изкефих като тая украинката показа среден пръст на боксьора
![]()
прекалили са с ефектите![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от LadyDi
Преди седмица някъде го гледах в киното и ми хареса \/
Заслужава си да се гледа на 3D в кината,единствено заради ефектите!
Типично холивудски филм. Маловажните герои умират... за да може главните да си направят кефа ,властния лош, плешив старец си променя начина на мислене, след като чуе нещо мъдро (очите му се просълзяват) от един от главните герои... и заедно спасяват стотици хиляди. Но пък имаше и нещо друго.. когато онзи отказва на ковчезите да се качат само хора с пари. И наистина беше супер странно когато показаха 'неква старица на която я и остава 3 месеца живот я не
/мисля, че беше кралицата на Великобритания
/, се спаси като плати милиярди...Ефектите обаче ми харесаха много
![]()
...Типично по холивудски
Ефектите са яки ^^
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp