- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Л-каринтин
ще ми кажете ли кой е най-добър ?
защото виждам най-различни видове под формата на прах , на хапчета на какво ли не![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
liquid l carnitine - explode
и аз по едно време се бях зачела за този Л-карнитин, след това говорих с приятели,които тренират и казаха,че това за момиче е противпоказателностава хормонален дисбаланс и имало куп други странични ефекти, които не се споменават.. помисли си
![]()
глупости, няма странични ефекти, а получаваш много енергия, затуй нетрябва да го пиеш преди лягане. трябва да знаеш как да го използваш правилно
може... не знам...
простоо казах какво ми казаха,когато обсъждах темата...![]()
![]()
![]()
И според мен е така..Първоначално написано от mobstagirl
Поли,фитнес ли ще почваш![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
аа аз ходя бе![]()
даже ония ден претърпях лека злополука ( щях да остана без ръка)
Ох Ох .....
Защо пишете като не сте информирани по темата за страничните ефекти.Може би това се дължи на асоциация Добавка - Химия - Страничен ефект но между трите не знаете каква разлика има
По темата: Купи си течния L Carnitine но да те светна че не прави чудеса както искат повечето.Искам да отслабна с 10 кг и си мислят че като си го купят и седят цял ден пред компютъра и след един месец ще са, с 10 кг по - слаби как да стане като не се разделят с хляб,чипсове и тн. боклуци.Трябва и да спортуваш като го пиеш и някакъв хранителен режим да водиш иначе ще си дадеш парите само
И да не забравяме Храни се Здравославно
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
нека и аз да те светна, че аз дори нямам да свалям килограми.
наясно сум , че не прави чудеса
храня се здравословно от доста време насам ( естествено с малки изключения понакога) и си тренирам
благодаря за информацията.
Самият карнитин не ти дава много енергия /респективно няма как да я получиш!/, а просто играе роля при преноса на мастни киселини през мембраните на митохондриите, където от тях се освобождава енергия под формата на АТФ. Както те посъветваха и по-горе, със стоене пред РС ефектът няма да е WOW.Първоначално написано от mobstagirl
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
а аз както казах
нито съм ДЕБЕЛА нито кисна само пред компютъра
Не е задължително да си ДЕБЕЛА, за да искаш да трупаш мускулна маса.
БТВ пие се не повече от 6 седмици, защото подтискаш твоята собствена синтеза на Л-карнитин.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Глупости, глупостии.Първоначално написано от mobstagirl
Течния има най-бързо действие и най-ефективен.
След това на прах. (колкото по-ситно смлян толкова по-добре се усвоява)
И накрая най-бавноразграждащия е на хап.
Има странични ефекти. Виж справка из интернет най-добре.
Пие се 2 часа преди тренировка, между 2-рия и 4-тия час има най-голямо действие.
НЕ е препоръчително да се пие БЕЗ да тренираш - бягане, фитнес, каране на колело и т.н.
Помага за изгарянето на мазнините, потиш се и пикаеш от него (последните 2 така съм чувал само*).
Само с пиене на л-карнитин не става никакъв ефект! Трябва добра тренировка всеки път + диета, ако искаш наистина ефект.
Културистите го пият като качват кила да не се омазняват, а да качват бавно и чисто, или се пие за орелефяване и сваляне на килограми.
Общо взето потърси справка в интернет за Л-Карнитина.
И прио добавките колкото по-скъпи са - толкова са по-чисти, наситени и имат по-голям ефект.
Не си купувай евтини или български имитации.
Аз лично съм доволен от добавките на Universal, American Muscle, Nutrim.
Виж ей тук примерен сайт: bigboyshop.hit.bg за марки и т.н.
А този форум е професионален: http://www.gohard.org/forum/
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮