.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

NFS Most Wanted save

zdraveite sory za latinicata ama mi se precaka flex type zna4i kato iztegla save za nfs mw i nali slagam go v papkata na nfs most wanted v my documents i tam ima dve papki ednata e s moq acount drugata e s na brat mi acounta slagam save v moita papka razhiviram go i sled tova kato si pusna nfs most wanted kolite sa pak su6tite i vsi4ko si sedi kakto e

Като си оправиш кирилицата някой може да ти отговори..

Град
    Бургас
    Еми няма да го слагаш в твоя сейф ...
    Сложи дръпнатия сейф където са всички сейфове.
    И то като го разерхивираш ти е една папка само тряя да копнеш папката в така наречената папка SAVE в играта
    Manchester United !!!

всеки сейв,си има папка..
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Цитирай Първоначално написано от g0sho92
    И то като го разерхивираш ти е една папка само тряя да копнеш папката в така наречената папка SAVE в играта
    е добре имаш в предвид всички акаунти ли ? че нещо немога да те разбера и къде е тя папка save в играта?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от martoxp
    Цитирай Първоначално написано от g0sho92
    е добре имаш в предвид всички акаунти ли ? че нещо немога да те разбера и къде е тя папка save в играта?
    Еми май е в "моите документи".
    И както си дръпнал сеифа като го разерхивираш ти излиза на папка най вероятно ... и я слагаш в папката Save на играта ... и после ти излиза в играта по името на папката както си я написал ... незнам аз ли не го обяснявам като хората или неможеш да ме разбереп какво имам в предвид.
    Manchester United !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си