.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Малко съм объркан..

Има едно момиче, с което се запознахме преди известно време,но аз имах приятелка тогава и нищо не последва ест,но в момента нямам.Чудя се като и пиша в скайп,тя реагира позитивно смее се радва се и т.н,но само аз и пиша тя на мен не :S... таа вапроса ми е да продължавам ли да и пиша или да изчакам?

Обърква ме факта,че не ми пише,но когато аз и пиша реагира супер весело(все едно е чакала да и пиша).

Та искам да помоля дамите във форума да пробват да ми помогнат с отговора.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Пиши и ти, аз например рядко пиша първа, освен при нужда

Re: Малко съм объркан..

Цитирай Първоначално написано от divein
    Има едно момиче, с което се запознахме преди известно време,но аз имах приятелка тогава и нищо не последва ест,но в момента нямам.Чудя се като и пиша в скайп,тя реагира позитивно смее се радва се и т.н,но само аз и пиша тя на мен не :S... таа вапроса ми е да продължавам ли да и пиша или да изчакам?

Обърква ме факта,че не ми пише,но когато аз и пиша реагира супер весело(все едно е чакала да и пиша).

Та искам да помоля дамите във форума да пробват да ми помогнат с отговора.
    пиши й, кво значение има кой е пръв?
    I don`t care .. ;] ..

Ами,вече 4-5 пъти само аз и пиша и ми става неодобно вече.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Пиши и попринцип момичетата не обичат да пишат първи... и аз не обичам така че може и това да е
    Успех !
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Ами,вече 4-5 пъти само аз и пиша и ми става неодобно вече.
    емиии..питай я, притеснявам ли те??
    I don`t care .. ;] ..

Питал съм я,тя казва че "НЕ ест".А аз съм човек,който съм много чувствителен към това как ме приемат хората особено момичетата.Не искам да досаждам на никой.Искам да се чувтват добре в моята компания.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Амии . . . . не и пиши, докато тя не провяви интерес към теб .. така ще си сигурен, че тя е със сериозни намерения за напред . . . или пък може да чака ти да и пишеш . . . аз така правех с едно момче . .

Питал съм я,тя казва че "НЕ ест".А аз съм човек,който съм много чувствителен към това как ме приемат хората особено момичетата.Не искам да досаждам на никой.Искам да се чувтват добре в моята компания.
    а бе не се впрягай чак пък толкова и ти.. понякога тва притеснение "харесван ли съм от всички" става дразнещо ..
    I don`t care .. ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си