- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора искам съвет отчаяна съм
Здравейте хора
С моя приятел сме от 8 месеца късахме и се събирахме поне 10 пъти сега пак сме заедно той също много ме обича каза ми го но проблема е че към 3-4 месец от наща връзка разбрах че ми изневерява и от тогава и аз почнах сега като е в сф сме си заедно но каза че от нас връзка неможе да има повече защото аз съм и много ревнива но явно има защо да съм ревнива но въпреки сичко ще съм с него дори да е най -голямата утрепка на планетата аз го обичам
приятелите родители ми казват че е боклук и неси засбужава но пуста обич какво да я правиш
обаче аз се уморих от лъжите му и ми писна да ме наранява ,даже сутринта ме разплака защото пак ме нарани с неговите думи и постъпки
моля ви кажете ми как да си го върна изцяло защото ние сме родени 1 за друг и как да го задържа завинаги до себе си
защото ми писна да страдам и да ме наранява и пренебрегва
съжалявам че не пиша с препинателни знаци и големи букви но на бързо го пиша
Ще чакам с нетърпение вашите бързи отговори.
Моля БЕЗ убиди и заяждания знам че е утрепка но само с него се чувствам обичана и сигурна
той ме научи що е това обич и какво значи да те обичат и да обичаш
ЗДРАВЕЙ МИНЧЕТО,
да го духаш.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
"mincheto" - не те познавам, но от това което си написала съм 100% сигурен, че все още не си открила, какво действително означава "да се чувстваш обичана и сигурна"! От цялата история разбирам, че твоя приятел изобщо не те обича - въпреки че ти е казал така, но някога показвал ли го е?!?!? То с думи е лесно, но с дела е съвсем друго...
П.С. - Моя съвет е бягай надалеч от този "тип" и с времето ще го забравиш... Няма смъсъл да страдаш по подобен род човек!![]()
тц тц... милата.. съчувствам ти ... Влюбена в най-неподходящия.... ами запитай се какво на мираш в него освен че е отрепка,лъжец....
и кажи на колко сте?
Той те наранява, пренебрегва, лъже, но ти смяташ, че сте един за друг?
Наистина го разкарай и намери някой, който истински да те оцени.
The blood that binds us ..till death unites us
Препинателни знаци .. ?
баси неграмотните![]()
Лъжеш се.Първоначално написано от mincheto
Остави го и търси друг по-добър.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от Kukumqvka
Като е писала на кирлица пак добре![]()
Ако сте един за друг пак ще бъдете заедно,без да полагаш много усилия.
Първоначално написано от kidwestern
![]()
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
викаш къртя както винаги,а?
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Съгласна съмПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Не,той не те обича..Само се лъжеш..Първоначално написано от mincheto
Вие НЕ СТЕ РОДЕНИ ЕДИН ЗА ДРУГ..
Най-добре го зарежи и си намери момче - който ЩЕ ТЕ ОБИЧА ИСТИНСКИ
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ти малоумна ли си каква си как ще сте родени един да друг бе. Да не е единствения на Земята. Ще се влюбиш в друг. Още повече, че ти изневерява и те обижда...![]()
![]()
И как реши, че сте един за друг? Странно! От това което разказа разбрах, че пича не те ебава и за слива даже![]()
Глупости родени един за друг, през влюбения ти поглед да, ама съвсем си в грешка, вземи го остави този и ще видиш как в живота ти ще се намери друг с който ще сте си един за друг.
Ако държиш все пак много и много го искаш, покажи му, че неможе така... не всеки път да му падаш в краката, каде дават така?
Бъди малко по дръпната, тегли му една 2-3 пъти и той ако не се върне значи бита карта... ама така както правиш ти, ми не се очудвам, че той постъпва по този начин... извинявай, че ще ти го кажа, ама така както пишеш, според мене той не само, че няма никакви чуства, ми направо ти се подиграва и най-лошото, ти му го позволяваш !
Хубаво е да вярваш,че те обича,но не трябва само с думи а и с постъпки да ги го покаже..
Tenks.
KLU4!![]()
ZA*AX GO.
sorri 4e pi6a na latinica, no tuk deto sam nqma kirilica![]()
и аз така мисля,просто няма смисъл от връзката имПървоначално написано от Lincheto
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да ве задникПървоначално написано от kidwestern
ще ти изневерява и ти ще останеш с него..колкото и да го обичаш все пак,да ти изневери
..не е единствен,ще си намериш друго момче
![]()
Моето мнение е ако искаш да си щастлива, го зарежи.. защото с момче, което ти изневерява няма да си..просто е меко казано невъзможно.. :/ по-добре си намери друг нито е първот0, нито последн0то момче : )
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
момчето ти.... изневерява, обижда, наранява, късате, утрепка е, буклук е,лъже те, разплаква те,страдаш, пренебрегва те, НО вие сте един за друг и това е истинска любов!!!! ми зимайте се и се женете... да ви имам любовта бе хора... с гореизброените ли те кара да се чувстваш обичана ? проблема не е в него, а в тебе... шматка загубена...
Много те обича,но ти изневерява...FUCK A DUCK...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.