.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Дуфастон и АКНЕ?

Здравейте, идскам да попитам възможно ли е от употребата на Дуфастон да се появят пъпки по лицето?

Аз си ги имам в изобилие... и днес забелязях, че са се появили адски много нови! В момента кожата ми прилича на повърхността на сладолед с ядки!

А скоро имам да държа реч пред публика... кажете какво да правя...
    Да спирам ли Дуфастона или да си търся нещо, което действа бързо и сигурно против акне?
    Предложения?

Фен Аватара на youloveme
    Град
    На алеята за бягане в морската :)
    Ми за пъпките аз ти препоръчвам сицилов спирт +там нещо(в аптеката ще ти кажат какво) на мен ми помага
    Vin diesel RULZZZZ

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    прочети в листовката за страничните ефекти, на Дуфастона. И ако го има след време ще се махнат..

Прочетох, но пише само, че може да се наблюдава кървене извън цикъла и жълтеница много рядко... о.О
    Иначе лекарката ми каза, че може да напълнея от него..
    но по-тревожни са ми пъпките... стават все повече и повече...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ами може да е алергична реакция, не знам. Съобщи на лекарката си по някакъв начин, телефон. Тя ще ти каже най-добре..
    Не се тревожи толкова, няма да стане нищо

hottie
    Guest
    По-скоро би трябвало да имаш по-малко пъпки от дуфастона..хмм не знам. Ако си забелязала промяната след приема на дуфастон по-скоро се обърни към лекуващия ти лекар.

Ползвам антибиотик, който е за акне, но си мажа пъпките с него сутрин и вечер. Помага ми много, но чак след 1 месец почва да действа и ти го препоръчвам казва се Далацин-Т, има различни видове Далацин и трябва да се внимава да не се обърка буквата .

аз ползвах антибиотици,но изсушават само епидермиса и ми стана лицето на пърша. Сега ползвам козметика на Рефан за мазна и проблемна кожа с екстракт от Чаено дърво.имат един коректор за пъпки,който успокоява в дълбочина и не дехидратира толкожа кожата.

Цитирай Първоначално написано от nomadsoul
    аз ползвах антибиотици,но изсушават само епидермиса и ми стана лицето на пърша. Сега ползвам козметика на Рефан за мазна и проблемна кожа с екстракт от Чаено дърво.имат един коректор за пъпки,който успокоява в дълбочина и не дехидратира толкожа кожата.

значи ти помага тва на рефан. би ли казал/а след колко време се забелязва дали има някакъв ефект

Голям фен Аватара на dimi93

Re: Дуфастон и АКНЕ?

Цитирай Първоначално написано от PlayMyMusic
    Здравейте, идскам да попитам възможно ли е от употребата на Дуфастон да се появят пъпки по лицето?

Аз си ги имам в изобилие... и днес забелязях, че са се появили адски много нови! В момента кожата ми прилича на повърхността на сладолед с ядки!

А скоро имам да държа реч пред публика... кажете какво да правя...
    Да спирам ли Дуфастона или да си търся нещо, което действа бързо и сигурно против акне?
    Предложения?
    Dude няма смисал! Спри да се бориш! Безмадеждно е! Вече 4та година ме тровят тези пъпки, от 12 годишен цялото ми лице е в пъпки и не е мръднало и до сега (на 16 съм) чудя се, дали изобщо някога ще се изчисти """ ... Та майката му е по бледа пудра с фондио тен, или само пуидра сори но няма друг начин
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си