- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На купон се случи нещо много странно..
Може би е искал да затоплиш пишката му?Първоначално написано от mucinkata93
Ти уби всичко детско в мен!Първоначално написано от golqmumnik
![]()
то в теб нищо детско няма :ДПървоначално написано от mArMaLaDkA
с тоя аватар кой ще залъжеш :PПървоначално написано от mArMaLaDkA
Е, това беше първият аватар, който ми попадна в полезрението вчера. Защо трябва да мислиш толкова повърхностно, а? Питам!и отговор не ща!
Ама ти отива пък поне.![]()
Аз се спирам, че ей сега ще изскочи Punisherrr отнякъде и ще ми дрънне пак едно съобщение с червен цвят, че имало лични съобщения за тая работа.![]()
Момиче как очакваш ние да знаем какво ти изпитваш към него или какво трябва да направиш...Най -малкото можеш да го опознаеш по добре да го попиташ какво той изпитва и така да решиш какво да правиш...Трябва да направиш каквото смяташ ти самата за добре![]()
--------------------------------------------------------
Еми шанс. Аз имам някаква привличаща сила явно за модераторите.Първоначално написано от lubomirky
![]()
Ти нали знаеш, че ако ти е тъпо, можеш да не отговаряш изобщо на малката ми флуудърска душица?![]()
на кой отговори ? о.о развалих си мненията и вече са 667, а не 666![]()
Е, това "ти ще спиш ли" и тая навъсена емотиконка, ми прозвучаха все едно ти е мнооого досадно да си флуудим на воля в тази студена мрачна нощ. И те така. Сега пак ще излезе явно, че грешно съм разбрала.
мдам ;Д питах, щото и тая вечер не ми се спи, пък няма с кой да пиша и.. за компания ;дПървоначално написано от mArMaLaDkA
Ми и на мен още не ми се спи, а уж утре трябва да стана по-рано. Мъката ше е голяма.
Дай на ЛС, че вече ми е съвестно за темата на момичето.
Първоначално написано от myNameIsImmortal
завръщаш се във форума ?![]()
ПС: Най-вероятно те харесва![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Лол... -.- момчето те харесва? това е странно? просто тръгни с него ако го харесваш xD