- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сериозна връзка !?
Винаги,винаги съм търсила сериозна връзка...винаги съм искала момче,което знам,че винаги ще мога да потърся подкрепа от него,да го познавам по-добре от колкото познавам мен самата..да знам всичките му тайни,както и той моите..да познава всяка част от тялото ми и да ме обича,въпреки недостатъците ми...винаги когато съм вярвала,че съм успяла да го намеря,намирам поредния "сериозен приятел" за една нощ..вече оставам с впечатлението,че всички са еднакви...незнам какво да направя...писна ми от лигави историй...
някой съветче,нещо до има :S ...
не що?Първоначално написано от Ellycore
![]()
I don`t care .. ;] ..
Любомир пак не разбрал.![]()
Целта е, любимо мое, да оплюем мъжете като за последно, защото са същества, неспособни да изпитват любов.![]()
много!
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
неееПървоначално написано от mArMaLaDkA
за мен всеки ден е като мечта
![]()
Не...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
те са най-болезнени.. седя в ъгъла и.. решавам задачи по математика ;<Първоначално написано от mArMaLaDkA
За всеки влак си има пътници.Не става с "търсене". Когато най-малко очакваш Той ще се появи![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
единственото хубаво на сериозна връзка (повече от 3 месеца) на тия години е тръпката да изневеряваш след третия месец![]()
![]()
Колкото повече гардероби има - толкова повече любов има на тоя свят![]()
Един съвет(нали за това е темата) Ели, гледай секса да е след връзката, не преди нея.
The Spark
Първоначално написано от Ellycore
Ако си от Бургас мога да си предложа услугите![]()
![]()
И аз винаги съм го търсила и така и не съм го намерила още .. шанс![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не всички са еднакви..
има и точно от тези, които търсиш..
въпрос на време и късмет е да го срещнеш![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
За какъв период от време след началото на връзката стигаш до извода, че сериозният всъщност е еднодневка (еднонощка) ?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Вярвай ! Не всички са еднакви. Ти търсиш сродна душа. Не е лесно да се открие такава. Срещай се с повече хора и не е задължително да го вкарваш в леглото на първата или втората нощ. Накарай го да чака, да те иска.И ти желая късметчета !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
се някога ще го намериш или той тебе ще намери
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Стой си у вас пред компа и пиши мнения по цял ден и той ще ти позвъни на вратата - "сериозният приятел".