Така.. Чудя се как точно да формулирам въпроса си, но ще се опитам да ви разкажа историята, за да имам малко инфо какво мислят другите..
Значи.. Преди няколко дни бях на купонче в една моя приятелка.. Там имаше и едно момче от класа ми.. (приятели сме) .. Та.. Беше почти сутрин и всички си заминаха, но аз трябваше да остана да спя там! Това момче от класа ми също остана.. На едно легло легнахме 4-ма човека.. и аз исках да легна най - отвътре, но той ми зае мястото.. Когато го попитах "Защо?" той ми сподели, че искал само аз да съм до него.. Хмм.. Позамислих се, защото го познавам, а в такава светлина не съм го виждала.. Когато легнахме всички леглото ни дойде малко.. и аз му предложих да си вземем одеало и да отидем да спим в другата стая на пода (родителите на приятелката ми правят ремонт и .. ).. Той веднага се съгласи.. Взехме си одеало и отидохме в хола.. Легнахме си и аз потреперих, а той веднага сложи ръката си върху мен(гушна ме), за да ме стопли.. След това сме заспали, но за около 10 минути.. Когато се събудих и отворих очи той ме гледаше много мило. Понеже беше адски студено той топлеше ръцете ми, прегръщаше ме.. Говорихме си много вечерта, но нищо сериозно..
На сутринта се прибрахме заедно, а той ме изпрати..
Та.. Много ми е чудно какво бихте ме посъветвали, защото аз направо незнам какво да си мисля..
Благодаря!