- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На купон се случи нещо много странно..
Така.. Чудя се как точно да формулирам въпроса си, но ще се опитам да ви разкажа историята, за да имам малко инфо какво мислят другите..![]()
Значи.. Преди няколко дни бях на купонче в една моя приятелка.. Там имаше и едно момче от класа ми.. (приятели сме) .. Та.. Беше почти сутрин и всички си заминаха, но аз трябваше да остана да спя там! Това момче от класа ми също остана.. На едно легло легнахме 4-ма човека.. и аз исках да легна най - отвътре, но той ми зае мястото.. Когато го попитах "Защо?" той ми сподели, че искал само аз да съм до него.. Хмм.. Позамислих се, защото го познавам, а в такава светлина не съм го виждала.. Когато легнахме всички леглото ни дойде малко.. и аз му предложих да си вземем одеало и да отидем да спим в другата стая на пода (родителите на приятелката ми правят ремонт и .. ).. Той веднага се съгласи.. Взехме си одеало и отидохме в хола.. Легнахме си и аз потреперих, а той веднага сложи ръката си върху мен(гушна ме), за да ме стопли.. След това сме заспали, но за около 10 минути.. Когато се събудих и отворих очи той ме гледаше много мило. Понеже беше адски студено той топлеше ръцете ми, прегръщаше ме.. Говорихме си много вечерта, но нищо сериозно..
На сутринта се прибрахме заедно, а той ме изпрати..
Та.. Много ми е чудно какво бихте ме посъветвали, защото аз направо незнам какво да си мисля..
Благодаря!![]()
И кое точно не разбра ?
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Арна си му,а па вече се научете че не знам са две думи не е частица за отрицание,вече в 20 тема чета такаа грешка![]()
![]()
![]()
Ами .. ти харесваш ли го ?? Защото ако да ЧЕСТИТОО И ТОЙ ТЕ ХАРЕСВААА И МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ НЕЩОО ...
Е той ти е показал, че не си му безразлична ^^
Свирни му на едно кафе, побъбрете тва-унова![]()
Еми явно те харесва.
Като е от 1 клас, ако и ти изпитваш нещо му намекни и ти![]()
Теорията на относителността най-вероятно.Първоначално написано от FancyGirl
ако бехте правили яката раута нямаше да ви е студено майна.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Поздрав!Първоначално написано от tuzaro
Първоначално написано от zero
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Харесва си теИ ако и ти го харесваш... всичко е 6+
![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Леле било ви е супер яко усещамМисля, че всички знаем отговора, прсото леко искаш да се узфукаш
Няма лошо ^^ Радвам се за теб =]
Първоначално написано от LO6IQ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мн.добър пример
![]()
еми еби го и си лягай....Харесвате...друго незнам какво до си мислиш...дийствай ако и ти го харесваш![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Ем странно е,сиг. за първи път и така....
Странното е, че преди известно време аз го харесвах и сега, когато загърбих вманиячаването си по него той се държи така.. И деня преди купона си бяхме просто приятели.. Ее.. Добре де, като се замисля и преди ми е правил някакви намеци, но аз го познавам и не съм мислила, че ще се получи така.. Това е странното за мен! Не ме мислете за някаква лигла, която незнае какво се случва с живота и..Много ви благодаря все пак..! Доста от вас са искренно мили.. Уважавам го..
![]()
Честито момиче
Искам и аз така с момичето което харесвам....
и само тфа ли!?
е за кво го четох ?!
пфф ... искам компенсация ,задето четем псотоянно лигави
темички ... а немате нещо като за нас бате ...![]()
Пада си по теб..а ти не знаеш какво да си мислиш![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)