.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Обица на езика

Здавейте
    Имам малко въпросче за всички компетентни
    Имам пиърсинг на езика от 3 години или нещо такова.Само че от една седмица имам намернието да я махна.Преди много й се радвах, но сега вече не.Дразни ме.Толкова съм се навила да я махам та чак чувствам въображаема болка Мисля си причини, защото не мога да се навия Обаче имам едно запитване . . тъй като ми е поразширена дупката (много си играх едно време) дали ще зарастне бързо?Защото ми е много странно ако трябва да вървя с една дупка в езика?Вие какво ще кажете?И дали няма да се замърсява или разкърви де да знам.Сигурно задавам глупави въпроси, но . ..

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Хм..спокойно.. не вярвам да е огромно ДУПЧИЩЕ.. ще зарасне толкова бързо,че няма и да усетиш..никви проблеми нямаш :]

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Хм..спокойно.. не вярвам да е огромно ДУПЧИЩЕ.. ще зарасне толкова бързо,че няма и да усетиш..никви проблеми нямаш :]
    Честно казано всеки така казва, но точно тук бях намерила някакъв пост на момиче, което каза, че я махнала за 7 месеца още не й била зарастнала и пак си я сложила. Да не стана така да вървя и аз с дупката с месеци

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Ще зарастне бързо -
    Не се притеснявай
    Няма да кърви - тази част е минала в началото като са ти пробили езика , следователно вече е зарастнало а дупката сама ще се затвори.. даже ням да разбереш как ;]

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Езика зараства за минути,часове.Дори да не зарастне същия ден до няколко дни би трябвало.Няма нищо страшно
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    Hasselt
    Оле мерси за информацията.
    Ама съм супер зле в смисъл чудя се да я махам ли!?Единият момент искам, ама след това си викам, за какво съм се пробила, с това нещо съм била 3 години това-онова ако пак искам и тн Пфф човек дето не знае какво иска

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Не знам аз ли съм повредено нещо .. ама 2006г. си пробих езика .. радвах се на обичката цяла година и ми писна, махнах я .. а дупката ми още не е зарастнала .. преди няколко седмици пак си слагах обичката

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от divacheee
    Не знам аз ли съм повредено нещо .. ама 2006г. си пробих езика .. радвах се на обичката цяла година и ми писна, махнах я .. а дупката ми още не е зарастнала .. преди няколко седмици пак си слагах обичката
    Oleee е те за това говорих ако и при мен стане така

Бързо ще зарасне много ясно..не се притеснявай
    And the world around us wont stop turning to night..
    I like.. I like..

http://www.impulse.bg/Minionchee

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    аз все още нямам ( утре ще имам ) и не мога да кажа от опит , но имам др обеци
    ии.. не мислите ли , че има значение коло време си я носил преди това , колко време се е оформяла дупката?
    според мен ако си я носила 3-4 месеца и махнеш ще заздравее , но за години не съм убедена

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    аз все още нямам ( утре ще имам ) и не мога да кажа от опит , но имам др обеци
    ии.. не мислите ли , че има значение коло време си я носил преди това , колко време се е оформяла дупката?
    според мен ако си я носила 3-4 месеца и махнеш ще заздравее , но за години не съм убедена
    Права си, но пак зараства. Ако е носена няколко месеца, ще зарастне за няколко дни, а ако е повече от година, до 1 седмица би трябвало да зарастне.
    Споко, няма да ходиш с дупка.
    Ама помисли дали наистина искаш да я сваляш, 'щото после ако ти се прииска пак, трябва да даваш 40лв.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Езика зараства за минути,часове.Дори да не зарастне същия ден до няколко дни би трябвало.Няма нищо страшно
    Taка е.. там зараства най-бързо!

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Ама съм супер зле в смисъл чудя се да я махам ли!?Единият момент искам, ама след това си викам, за какво съм се пробила, с това нещо съм била 3 години това-онова ако пак искам и тн Пфф човек дето не знае какво иска
    Защо не си сложиш силиконов заместител? Така ще махнеш обицата и дупката ще се запази, ако решиш да си я сложиш пак.

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Защо не си сложиш силиконов заместител? Така ще махнеш обицата и дупката ще се запази, ако решиш да си я сложиш пак.
    К'во е т'ва?

Град
    Hasselt
    И аз не съм чувала за този силиконов заместител.Я дай малко информация?
    Иначе аз не съм в България, доста по-скъпо ще ми дойде пак да се пробия ама аз не бих се пробила втори път. . страх ме е втори път изглежда ми болезнено втори път да се дупчи макар че собствено ръчно 2 пъти си пробих носа (след като ми се запуши дупката)

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    За какво се пробивате,ако ще я махате?!
    Ако искаш да я махаш,махай я,а за втори път пробиване дори и не си помисляй няма да има смисъл,щом и ти не знаеш какво искаш.

И аз имам от много години обеца и дори и не съм си помисляла да я махам вече е като част от мен!Как ти пречи на теб?Аз като я махна дори фъфлям.
    Ето пак показвате как само от едната гъзария или "мода" правите нещо и ви омръзва.

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    бях намерила някакъв пост на момиче, което каза, че я махнала за 7 месеца още не й била зарастнала и пак си я сложила. Да не стана така да вървя и аз с дупката с месеци
    това е абсурдно, колкото и да е голяма дупката на езика ти ще зарастне достатъчно бързо. Не се притеснввай
    Fuck you You fucking Fuckers

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Ако искаш да я махаш,махай я,а за втори път пробиване дори и не си помисляй няма да има смисъл,щом и ти не знаеш какво искаш.

И аз имам от много години обеца и дори и не съм си помисляла да я махам вече е като част от мен!Как ти пречи на теб?Аз като я махна дори фъфлям.
    Ето пак показвате как само от едната гъзария или "мода" правите нещо и ви омръзва.
    Не съм го направила за модата.Тогава бяха 'лудите' ми години.Сега съм по-сдържана.Не го намирам за красиво вече. Казах, че изпитвам някаква болка.И аз като я сваля ми е некомфортно и празно, но ще свикна.Както виждаш самата аз не съм сигурна дали искам да я махна.Ако бях убедена щях да я сваля без да питам Ще видим като станеш по-възрастна дали ще искаш да вървиш с обици на всякъде Аз не

Град
    KaRlOw0

Не съм го направила за модата.Тогава бяха 'лудите' ми години.Сега съм по-сдържана.Не го намирам за красиво вече. Казах, че изпитвам някаква болка.И аз като я сваля ми е некомфортно и празно, но ще свикна.Както виждаш самата аз не съм сигурна дали искам да я махна.Ако бях убедена щях да я сваля без да питам Ще видим като станеш по-възрастна дали ще искаш да вървиш с обици на всякъде Аз не
    ами махни си я обаче бъди сиг че няма никакаф смисал после пак да искаш и пак да си пробиваш мисля че ти ще си прецениш какфо да напраиш и не се безпокои ше ти зарасне бързо
    ..*МаYБе I Just don't CARE*..

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България

Хаха и на колко си бе "како" , че като стана по - възрастна ще искам да я махам?Аз съм вече на 19 имам я от 15 годишна мисля,че е доста време,за това време на мен също ми се е променило мисленето и вижданията,но не съм тръгнала да я махам,защото о за бога,вече не я намирам за "красиво"

п.п.Не се засягай просто изразих мнение.

Град
    Hasselt
    Хаха и на колко си бе "како" , че като стана по - възрастна ще искам да я махам?Аз съм вече на 19 имам я от 15 годишна мисля,че е доста време,за това време на мен също ми се е променило мисленето и вижданията,но не съм тръгнала да я махам,защото о за бога,вече не я намирам за "красиво"

п.п.Не се засягай просто изразих мнение.
    Не съм казала, че съм кака на 18 съм и я имам от 14 годишна Така че е еднакво що годе.
    Просто сега се промених.Станах вярващ човек и почнах да си променям гледните точки

Аз имам от 8-9 месеца и я бях махнала за 1 месец през лятото и не ми беше зарастнала

Дупката едва ли е няква голяма .. ще си зарасне , спокойно! Обикновено зарастват от месец до 2 май ( така съм чела из нета ) ; една приятелка има .. от 1 година и си я махна - за 4 седмици и зарастна .. зависи от организма

Град
    Hasselt
    Та-даа :

туй ми е дупката т'ва цялото дето е излезнало като черно е дупка Та викате ще зарастне?

Та-даа :

туй ми е дупката т'ва цялото дето е излезнало като черно е дупка Та викате ще зарастне?
    Ебаси дупката! Що е толко голяма или моята е много малка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си