- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обица на езика
Здавейте![]()
Имам малко въпросче за всички компетентни![]()
Имам пиърсинг на езика от 3 години или нещо такова.Само че от една седмица имам намернието да я махна.Преди много й се радвах, но сега вече не.Дразни ме.Толкова съм се навила да я махам та чак чувствам въображаема болкаМисля си причини, защото не мога да се навия
Обаче имам едно запитване . . тъй като ми е поразширена дупката (много си играх едно време) дали ще зарастне бързо?Защото ми е много странно ако трябва да вървя с една дупка в езика?Вие какво ще кажете?И дали няма да се замърсява или разкърви де да знам.Сигурно задавам глупави въпроси, но . ..
Хм..спокойно.. не вярвам да е огромно ДУПЧИЩЕ.. ще зарасне толкова бързо,че няма и да усетиш..никви проблеми нямаш :]
Честно казано всеки така казва, но точно тук бях намерила някакъв пост на момиче, което каза, че я махнала за 7 месеца още не й била зарастнала и пак си я сложила.Първоначално написано от bloodymirror
Да не стана така да вървя и аз с дупката с месеци
![]()
![]()
Езика зараства за минути,часове.Дори да не зарастне същия ден до няколко дни би трябвало.Няма нищо страшно![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Оле мерси за информацията.
Ама съм супер злев смисъл
![]()
чудя се да я махам ли!?Единият момент искам, ама след това си викам, за какво съм се пробила, с това нещо съм била 3 години това-онова ако пак искам и тн
![]()
Пфф човек дето не знае какво иска
![]()
Oleee е те за това говорихПървоначално написано от divacheee
![]()
![]()
ако и при мен стане така
![]()
![]()
Бързо ще зарасне много ясно..не се притеснявай![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
аз все още нямам ( утре ще имам ) и не мога да кажа от опит , но имам др обеци
ии.. не мислите ли , че има значение коло време си я носил преди това , колко време се е оформяла дупката?
според мен ако си я носила 3-4 месеца и махнеш ще заздравее , но за години не съм убедена
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Права си, но пак зараства. Ако е носена няколко месеца, ще зарастне за няколко дни, а ако е повече от година, до 1 седмица би трябвало да зарастне.Първоначално написано от POLLINA
Споко, няма да ходиш с дупка.![]()
Ама помисли дали наистина искаш да я сваляш, 'щото после ако ти се прииска пак, трябва да даваш 40лв.![]()
Taка е.. там зараства най-бързо!Първоначално написано от lifelesscorpse
![]()
К'во е т'ва?Първоначално написано от heiress
![]()
И аз не съм чувала за този силиконов заместител.Я дай малко информация?
Иначе аз не съм в България, доста по-скъпо ще ми дойде пак да се пробия ама аз не бих се пробила втори път. . страх ме е втори път![]()
изглежда ми болезнено втори път да се дупчи
макар че собствено ръчно 2 пъти си пробих носа
![]()
(след като ми се запуши дупката)
![]()
За какво се пробивате,ако ще я махате?!![]()
Ако искаш да я махаш,махай я,а за втори път пробиване дори и не си помисляй няма да има смисъл,щом и ти не знаеш какво искаш.
И аз имам от много години обеца и дори и не съм си помисляла да я махам вече е като част от мен!Как ти пречи на теб?Аз като я махна дори фъфлям.
Ето пак показвате как само от едната гъзария или "мода" правите нещо и ви омръзва.
това е абсурдно, колкото и да е голяма дупката на езика ти ще зарастне достатъчно бързо. Не се притеснввайПървоначално написано от DevilWish
![]()
Fuck you You fucking Fuckers
Не съм го направила за модата.Тогава бяха 'лудите' ми години.Сега съм по-сдържана.Не го намирам за красиво вече.Първоначално написано от BoCupycake
Казах, че изпитвам някаква болка.И аз като я сваля ми е некомфортно и празно, но ще свикна.Както виждаш самата аз не съм сигурна дали искам да я махна.Ако бях убедена щях да я сваля без да питам
Ще видим като станеш по-възрастна дали ще искаш да вървиш с обици на всякъде
Аз не
![]()
ами махни си я обаче бъди сиг че няма никакаф смисал после пак да искаш и пак да си пробиваш мисля че ти ще си прецениш какфо да напраиш и не се безпокои ше ти зарасне бързоПървоначално написано от DevilWish
![]()
..*МаYБе I Just don't CARE*..
Хаха и на колко си бе "како" , че като стана по - възрастна ще искам да я махам?Аз съм вече на 19 имам я от 15 годишна мисля,че е доста време,за това време на мен също ми се е променило мисленето и вижданията,но не съм тръгнала да я махам,защото о за бога,вече не я намирам за "красиво"Първоначално написано от DevilWish
п.п.Не се засягай просто изразих мнение.
Не съм казала, че съм какаПървоначално написано от BoCupycake
на 18 съм и я имам от 14 годишна
![]()
Така че е еднакво що годе.
Просто сега се промених.Станах вярващ човек и почнах да си променям гледните точки![]()
Аз имам от 8-9 месеца и я бях махнала за 1 месец през лятото и не ми беше зарастнала![]()
Дупката едва ли е няква голяма .. ще си зарасне , спокойно! Обикновено зарастват от месец до 2 май ( така съм чела из нета ) ; една приятелка има .. от 1 година и си я махна - за 4 седмици и зарастна .. зависи от организма![]()
Та-даа :
туй ми е дупкатат'ва цялото дето е излезнало като черно е дупка
Та викате ще зарастне?
![]()
Ебаси дупката!Първоначално написано от DevilWish
![]()
Що е толко голяма или моята е много малка?
![]()
![]()