.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Може ли да питам DevilWish за да не правя нова тема..болеше ли кат са проби..смисъл след тва поду ли ти се езика,фъфлеше ли ей такива причине дето ме спират да си сложа обица и тва вече ми е станало неосаществима мечта
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Цитирай Първоначално написано от Sa6iTyYy
    Може ли да питам DevilWish за да не правя нова тема..болеше ли кат са проби..смисъл след тва поду ли ти се езика,фъфлеше ли ей такива причине дето ме спират да си сложа обица и тва вече ми е станало неосаществима мечта
    Самото пробиване не боли. По принцип се подува за няколко дни, но си заслужава.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Complicated
    Самото пробиване не боли. По принцип се подува за няколко дни, но си заслужава.
    Съгласна съм с всичко казано
    Ще ти дадат едно такова преди беше сандрин, да се жабуркаш, но го прави само 2-3 дни, защото от сандрина езика не може да спадне.И като ти спадне, смени с къса обица Ако ще се дупчиш де
    Изобщо не боли обаче

Иначе ми не знам мойта е голяма предполагам аз съм изрод, супер много си играх с обицата като беше нова ииии това е какавото се получи

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Хм..спокойно.. не вярвам да е огромно ДУПЧИЩЕ.. ще зарасне толкова бързо,че няма и да усетиш..никви проблеми нямаш :]
    Честно казано всеки така казва, но точно тук бях намерила някакъв пост на момиче, което каза, че я махнала за 7 месеца още не й била зарастнала и пак си я сложила. Да не стана така да вървя и аз с дупката с месеци
    именно моя пост.. Бях я махнала за 7 месеца и после си я сложих.. А защо толкова се чудиш и маеш ?! Ако ще я махаш махай я .. ?! Болка няма .. само дето щи е малко странно като я махнеш от начало понеже си свикнала с нея вече...

Цитирай Първоначално написано от divacheee
    Не знам аз ли съм повредено нещо .. ама 2006г. си пробих езика .. радвах се на обичката цяла година и ми писна, махнах я .. а дупката ми още не е зарастнала .. преди няколко седмици пак си слагах обичката
    Oleee е те за това говорих ако и при мен стане така
    и кво толкова се чудиш.. дупка та дупка и кво ?! Да не е няква яма : ) излишно се притесняваш.. се каиш че храната щи пада от дупката кво толкова има не моа разбера..

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Цитирай Първоначално написано от divacheee
    Не знам аз ли съм повредено нещо .. ама 2006г. си пробих езика .. радвах се на обичката цяла година и ми писна, махнах я .. а дупката ми още не е зарастнала .. преди няколко седмици пак си слагах обичката
    Oleee е те за това говорих ако и при мен стане така
    и кво толкова се чудиш.. дупка та дупка и кво ?! Да не е няква яма : ) излишно се притесняваш.. се каиш че храната щи пада от дупката кво толкова има не моа разбера..
    Майка ми ми го вкара тоя филм точно с храната
    Амиии аз такова. . . почнах да губя желание.Не знам ще поседя още малко така пък ще видим мерси много на всички все пак

Супер фен Аватара на dead_princess
    Та-даа :

туй ми е дупката т'ва цялото дето е излезнало като черно е дупка Та викате ще зарастне?
    Ебаси дупката! Що е толко голяма или моята е много малка?
    Защото си е играла много с обицата в началото и след време се цепва езика така..

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    Та-даа :

туй ми е дупката т'ва цялото дето е излезнало като черно е дупка Та викате ще зарастне?
    Ебаси дупката! Що е толко голяма или моята е много малка?
    Защото си е играла много с обицата в началото и след време се цепва езика така..
    A това цепване възтановява ли се?

Идея си нямам ..освен да си махнеш обицата?

Град
    Hasselt
    Идея си нямам ..освен да си махнеш обицата?
    Aма ако след това съжалявам . . ся спрях с тея паранои, че ме боли и тн

леле мерси ся като разбрах че не боли и съм още по навита да си направя..само че ся проблема е с наще де ама ще се оправим.. АА относноо темата 100% ще ти зарасне

леле мерси ся като разбрах че не боли и съм още по навита да си направя..само че ся проблема е с наще де ама ще се оправим.. АА относноо темата 100% ще ти зарасне
    Всъщност боли, но се търпи ако искаш обицата ще си направиш и няма да се интересуваш от болка и родители Нашите още не знаят ..

Всъщност боли, но се търпи ако искаш обицата ще си направиш и няма да се интересуваш от болка и родители Нашите още не знаят ..
    Леле и как така бее смисъл ти не говориш с тях ли или ддз не са ли забелязали..те мойте ме дебнат щото знаят че сикам много и профилактично някой път ме питат пък и за теб незнам ама на мен веднага ще ми забележат обицата..щото първо не спирам да говоря и второне спирам да ям кат спра да ги праа за малко и ще раберат че нещо съм напраила

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    аз днес се пробиииих

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен Аватара на nadincety
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    аз днес се пробиииих
    честитоо :P

А колкото до DevilWish , по - добре недей да си я махаш обичката ..
    Така като гледам не си много сигурна дали искаш да я махнеш .. Постой още с нея и ако след това наистина си убедена , че искаш да я махнеш , действай !!
    Колкото до дупката не знам какво ще е положението ;д

Леле и как така бее смисъл ти не говориш с тях ли или ддз не са ли забелязали..те мойте ме дебнат щото знаят че сикам много и профилактично някой път ме питат пък и за теб незнам ама на мен веднага ще ми забележат обицата..щото първо не спирам да говоря и второне спирам да ям кат спра да ги праа за малко и ще раберат че нещо съм напраила
    Не са разбрали, защото не съм фъфлила..иначе и аз говоря доста с тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си