- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- относно обескосмяването
По принцип си обескосмявам триъгълника с коломаска,но веднъж ме домързя и реших да ги избръсна,случи се и втори път.Сега ги оставих да пораснат малко.Записах си час за другата седмица за коломаска.Та въпросът ми е дали като ги мина с колата,ще поснат по-бързо,имам предвид,след като съм ги бръснала,и дали разликата ще се усети още от 1я път? Дано сте ме разбрали,Мерси![]()
What i want is obvious , what i love is unique
Според мен не трябва да ги бръснеш..от бръсненето порастват още по-бързо,и по дебели..
А за въпросът ти.. мисля,че няма да започнат по-бързо да растат,поне по-бързо от тогава,когато си ги бръснала..
Правилно ли съм разбрала?!![]()
![]()
Няма да почнат да разстат като все едно ги бръснеш,ще са както преди като си ги махала с кола маска![]()
+++Първоначално написано от titinkaa
Така си е
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от titinkaa
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
За да не пускам нова тема, ще питам тук, дано не се сърдиш.
Какво правите, когато косъмчетата ви са пораснали достатъчно, за да ви дразнят, но недостатъчно, за да ги махнете с кола маска?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Единственото решение е да ги махнеш с пинсета,ако толкова не можеш да ги изтраеш.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Eми аз ги чакам да пораснат.Но пък те трябва да са супер мънички и се махат с кола маската.Случвало ми се е няколко пъти да ми с еналага да ги махам, когато почти не са пораснали и пак са се махали с кола маската, само където остават малко немахнати косъмчета и ги дърпам с пинсета.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
То не е толкова, че ми е неприятно, а по-скоро, че приятелят ми ще ме види... ;DПървоначално написано от AraBella
Мерси на всички отговорили![]()
^^ еее ти пък,приятеля ти.Той не може ли потрае няколко дена и да го правите с косъмчета.В момента с моя приятел го правим,а аз не съм била на козметик(за сряда ми е часът) и на него не му пречи,питала съм го милиони пъти и той казва,че няма никакъв проблем,даже ако не съм искала да ги махам да не го правя.Но пък искам да ни е хубаво
![]()
^Аз съм сигурна, че моя е на мнението на твоя.Просто на мен няма да ми е толкова комфортно. (:
Да,и на мен не ми е конфортно,затова го карам да го правим на тъмно до сряда![]()
Опция си е. ;D