Цитирай Първоначално написано от term0t0
вие не сте добре

Мамата му стара проста на какъв език човек трябва да помоли да не му се спами в темата,че видиш ли,тя значи нещо за него???????????????????????????????????

cherinka,мерси за отговора...

Просто исках с някой да поговоря на тая тема....

Като цяло и аз като пешеходец на няколко пъти щях да си изпатя (и не само от моето невнимание,съвсем не) ... Иначе в катастрофи не съм участвала... Двама мои приятели се блъснаха ( в смисъл две отделни случки) ,единия по заледен път от непредпазливост,а другия просто кара пиян и се блъсна в няква постройка... За щастие и двата случая завършиха добре и щетите бяха само по колите...

А в други държави не съм ходила,не знам как е ... и ми е много интересно... То е ясно,че е доста по-добре от тука... Като ида догодина в Турция след бала,ще натрупам впечатления... : )))

А всеки ден чувам за жертви по пътищата,кои от кои случаи по фрапиращи... Наскоро един приятел загубих по тоя начин и някак си не спирам да мисля за това... Просто наистина е много тежко когато млад човек загуби живота си по такъв нелеп начин... Всъщност тежко е когато който и да е човек загуби живота си,така,по този начин-на пътя...

В един момент здрав и прав човек,в следващия-в ковчег...

А съм голяма мераклийка за книжка и кола,но все повече ме хваща страх.. И виждам колко е нечестно,и как може да умре човек без вина.. или дори със вина.. а да получи най-тежкото наказание за миг невнимание...

Иначе наистина ги има и двете страни-честни ченгета и шофьори,но и боклуци-както сред униформените,така и сред водачите... Относително е... Кофтито е че никога няма гаранция.. А нашия народен манталитет отдавна е прекалено егоистичен,и дори ние да помислим за другите на пътя,за нас няма кой да помисли....

Въпреки всичко ви призовавам към внимание и толерантност... Дано не съжаляваме,че избираме да пазим себе си и другите на пътя...

Обясних защо темата е важна за мен,за момента тва е единствения начин да обсъдя положението (и случилото се наскоро),затова темата НАИСТИНА значи нещо за мен... Моля,не я осирайте с простотия и лиготия... Важно е,за да се почувствам аз (а и не само аз вероятно) поне мъъничко по-добре.