- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как най-бързо да забравиш едно момче,което мн си обичала?
Докато вярваш, че заедно бихте имали страхотна връзка, няма шанс. Като получиш по-добра връзка от предната, с по-добър партньор и с по-голяма любов, ще забравиш бившия.
Независимо дали си го забравила или не, гледай да не тичаш след него, не само заради личното си достойнство, което много момичета изненадващо бързо губят, но и защото ще пречиш на връзките му със други момичета. Това последното го казах от опита на "новото" гадже![]()
ебати тъпия въпрос!!! ако наистина го обичаш няма скоро да забравиш тоя човек!![]()
I don`t care .. ;] ..
не можеш да забравиш някой, който си обичал..... може обаче да не се сетиш за него
![]()
![]()
![]()
Времето лекува,макар че аз 5 месец съм в същото положение
Можеш да го 3АБРАВИШ ако евентуално эаболееш от склероэа.
Иначе,единственият начин да эапочнеш да гледаш на нещата по друг начин е на негово място да се появи нова иэгора.
[size=7][b][u]fosse cos
Az popitax KAK e ne KOGA!!!!Първоначално написано от sunshinepp
![]()
Еми то е отговор и на как - НЯМА как скоро да го забравиш... Моето мнение го писах - намери си друг.Първоначално написано от sweety0
е то е същото..ако го обичаш няма начин..Първоначално написано от sweety0
поне няма да е скоро
!!!
I don`t care .. ;] ..
първо си изясни какво означава да Обичаш, пък тогава се чуди как да го забравяш. след като се намислиш ще осъзнаеш, че няма начин.. ; ) живей с мисълта, ако не ти изнася се депресирай и си прережи вените!
щастлива?!
Първата любов никога не се забравя
Не го забравям...
просто с времето спира да ме боли, а през това време приятелите ми помагат да не мисля за него...
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Правилно.Първоначално написано от kobrichka
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
съгласнаПървоначално написано от Di
![]()
Don't stop..make it pop..DJ..blow my speakers up..tonight..Imma fight..til we see the sunlight..tick tock on the click..but the party don't stop..
щи кажа и 'що:Първоначално написано от sweety0
шот ти си дебела гнусарана а той плейбоя на даскалото
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
+ Защо трябва да забравяте тези, които сте обичали?Първоначално написано от sunshinepp
![]()
Не само не трябва, но и не можем... Може да се заблуждаваме, яе сме го преодоляли, но не е такаПървоначално написано от ImmortalForever
![]()
намери си друго момче което да обичаш...
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!
с времето , докато не срещнеш следващия
* brunettes
do it better ;] ..
Клин-клин избива и е истина. В началото на раздялата си мислиш,че по- добър няма да си намериш,край,ужас,са кво ще правиш без него,ами ако си хване друга. ЗАЕБИ ги тия неща не ги мисли изобщо. Тва с друго момче е вярно,помага! Също така гледай да не се депресираш не гледай някви любовни филмчета,гледай да си заета постоянно с нещо,излизай с приятели,дискотеки и тва е..времето ще свърши останалата част![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Еми бърз начин няма... Даваш си силна воля, игнорираш го напълно от живота си и чакаш времето да помогне... Ако наистина имаш много силни чувства забрави да стане бързо, но ако е няква прищявка можеш и за 2-3 дни да го забравиш... Но първата любов специално не може да се забрави...С времето спира да ти пука чак толкова много, но винаги вътре в тебе ще гори едно пламъче, една тръпка към тоя човек...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ако много съм го обичала много много трудно да го забравя ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Напълно съгласна съм..Първоначално написано от mucinkata93
Такива моменти се изживяват бурно,но трябва да се изживеят..Щастието е само миг,но носи цяла вечност от вълнения в себе си..Няма начин..Времето лекува..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Точна рецепта няма. Да, може да го забравиш, ако си намериш друг, но може и да стане обратното - да го сравняваш с предишния и да мислиш за него още повече. Ако е наистина любов, бърз начин няма, само времето лекува![]()