.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84
    Супер фен Аватара на maybelline
    Докато вярваш, че заедно бихте имали страхотна връзка, няма шанс. Като получиш по-добра връзка от предната, с по-добър партньор и с по-голяма любов, ще забравиш бившия.
    Независимо дали си го забравила или не, гледай да не тичаш след него, не само заради личното си достойнство, което много момичета изненадващо бързо губят, но и защото ще пречиш на връзките му със други момичета. Това последното го казах от опита на "новото" гадже

ебати тъпия въпрос!!! ако наистина го обичаш няма скоро да забравиш тоя човек!
    I don`t care .. ;] ..

Повече от фен Аватара на Nich
    не можеш да забравиш някой, който си обичал ..... може обаче да не се сетиш за него

Времето лекува,макар че аз 5 месец съм в същото положение

Мега фен
    Град
    София
    Можеш да го 3АБРАВИШ ако евентуално эаболееш от склероэа.
    Иначе,единственият начин да эапочнеш да гледаш на нещата по друг начин е на негово място да се появи нова иэгора.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Az popitax KAK e ne KOGA!!!!

Цитирай Първоначално написано от sweety0
    Еми то е отговор и на как - НЯМА как скоро да го забравиш... Моето мнение го писах - намери си друг.

е то е същото..ако го обичаш няма начин.. поне няма да е скоро
    !!!
    I don`t care .. ;] ..

първо си изясни какво означава да Обичаш, пък тогава се чуди как да го забравяш. след като се намислиш ще осъзнаеш, че няма начин.. ; ) живей с мисълта, ако не ти изнася се депресирай и си прережи вените!
    щастлива?!

Град
    Sofia
    Първата любов никога не се забравя

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не го забравям...
    просто с времето спира да ме боли, а през това време приятелите ми помагат да не мисля за него...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Не го забравям...
    просто с времето спира да ме боли, а през това време приятелите ми помагат да не мисля за него...
    Правилно.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен
    надявам се да не ми се налага скоро и аз да пускам такава тема заащото май натам отиват нещата... не си го представям за мен е невъзможно да забравиш да преодолееш човек който наистина си обичал и той те е обичал...

Цитирай Първоначално написано от Di
    секс,алкохол и нищо друго
    съгласна
    Don't stop..make it pop..DJ..blow my speakers up..tonight..Imma fight..til we see the sunlight..tick tock on the click..but the party don't stop..

Ami za6toto ne mojem da sme zaedno :S
    щи кажа и 'що:
    шот ти си дебела гнусарана а той плейбоя на даскалото
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

+ Защо трябва да забравяте тези, които сте обичали?

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    + Защо трябва да забравяте тези, които сте обичали?
    Не само не трябва, но и не можем... Може да се заблуждаваме, яе сме го преодоляли, но не е така

намери си друго момче което да обичаш...
    Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!

с времето , докато не срещнеш следващия
    * brunettes
    do it better ;] ..

Клин-клин избива и е истина. В началото на раздялата си мислиш,че по- добър няма да си намериш,край,ужас,са кво ще правиш без него,ами ако си хване друга. ЗАЕБИ ги тия неща не ги мисли изобщо. Тва с друго момче е вярно,помага! Също така гледай да не се депресираш не гледай някви любовни филмчета,гледай да си заета постоянно с нещо,излизай с приятели,дискотеки и тва е..времето ще свърши останалата част
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Еми бърз начин няма... Даваш си силна воля, игнорираш го напълно от живота си и чакаш времето да помогне... Ако наистина имаш много силни чувства забрави да стане бързо, но ако е няква прищявка можеш и за 2-3 дни да го забравиш... Но първата любов специално не може да се забрави...С времето спира да ти пука чак толкова много, но винаги вътре в тебе ще гори едно пламъче, една тръпка към тоя човек...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако много съм го обичала много много трудно да го забравя ..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от mucinkata93
    Спомените избледняват трудно.. Времето е онзи, който поставя паяжина и стари отпечатъци от пръсти върху снимките..
    Повярвай, че е по-добре да живееш със спомена, отколкото да превърнеш дори уважението в омраза..
    Напълно съгласна съм..

Такива моменти се изживяват бурно,но трябва да се изживеят..Щастието е само миг,но носи цяла вечност от вълнения в себе си.. Няма начин..Времето лекува..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Точна рецепта няма. Да, може да го забравиш, ако си намериш друг, но може и да стане обратното - да го сравняваш с предишния и да мислиш за него още повече. Ако е наистина любов, бърз начин няма, само времето лекува

първата любов - ражда нехваща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си