.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Колкото и грубичко да звучи- клин клин избива и в такива случаи върши работа безпогрешно.

Ем.. аз лично се опитвам да забравя като се забавлявам с приятели, запознавам се с нови хора.. слушам си весели песни и се опитвам да не мисля за него.

Йее .. същия проблем .. Не съм ходела с него, но наистина бях влюбена. Нещата не се получиха, той ме нарани страшно много и сега уж не се понасяме.. Но аз не мога да го забравя, каквото и да правя се сещам за него и ме боли, боли ме, че ме нарани, и че ще продължава. Обърна се срещу мен от нищото, и ми обеща, че ще ми се ,,подиграва'' и догодина.. А няма за какво, не знам какво му стана...Не знам какво да направя, страшно ме боли като чувам как ми говори.. Държи се като малко дете, искам да спре за да може малко-помалко да го забравя, но ще го виждам всеки ден и спомените ще се връщат, и чувствата заедно с тях. Помогнете ми..

Алкохол, музика, приятели... ииииииииииии така

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Имаш нужда от разнообразие и да не мислиш за него, по принцип неговото място все нпкога ще се запълни от друг ...започни да гледаш нещата от друга перспектива ..ако той не тъжи за теб , защо ти трпбва за него да се измъчваш? Сама знаеш, че веднага няма да го забравиш, няма да ти мине, но с времето всичко ще се оправи.

Всички казват,че времето лекува всичко,но аз от 5 години не мога да забравя едно момче...За това не винаги е въжможно да забравиш някого..Поне аз съм обедена в това..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    То и аз след 8 години и 4 сериозни връзки зад гърба си не мога да забравя човек, с когото съм била едва месец, но това не е оправдание да повдигам тема от 2009
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Според мен пък не е важно да го забравиш, а да се научиш да бъдеш щастлива и без него, да правиш всичко онова, което ангажира вниманието ти и ти доставя удоволствие и удовлетвореност.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

В същата дилема се намирам и аз, но не намирам решението й..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си