.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

подарък за РД (за момче) ?

Тва да избирам подарък ми е голяма мъка, ама много се затруднявам...А и мразя да ходя по магазини. Само, че ми трябват идеи за подарък на приятеля ми за рд-то му.Ама шанс да го измисля, особено и факта,че не работя...значи трябва да искам пари от мама...Цяла трагедия с тия подаръци... Понякога ми се иска да няма специални дни, за да не си блъскам главата от очудване какво да подарявам...
    тЪ въпросът ми е: Дайте идейки за подарък за момче

п.с: той е на 22год. (не че има значение..)

"ше ми паднеш ли, няма да ти кажа спри..."

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...

Re: подарък за РД (за момче) ?

Цитирай Първоначално написано от Klorian
    п.с: той е на 22год. (не че има значение..)
    напротив, има голямо значение
    подари му книга

Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Ъглошлайф / има в BauMax / по 15 кинта.
    Ако не може да пробваш с някоя гривна или нещо такова.
    An Evil Man

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Парфюм ...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    часовник
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

амии мацка не си посочила до колко пари....иначе има голям избор....лично за мен парфюма (вече опоменат по горе) е много добра идея но...едно към 80 лв най-малко ще ти излезе....за часовника да не говоримм....книгата е алтернатива,но кое момче чете книги днес (има изключения ест но мн рядко)....иначее хубав кожен колан,портмоне от естесвена кожа...гривна (стоманените гривни вече са мн разпространени,като заместител на нормалното сребро или злато)....ако тренира нещо или ходи на фитнес можеш да му подариш някакви хубави ръкавици примерно...но ти си го познаваш най-добре,би трябвало да знаеш какво му харесва....пъкк и защо не си купиш някое хубаво секси бельо и не му подариш една вечер в която да изпълниш всичките му желания....100% няма да го забрави

подари му нещо оригинално, не е нужно да е скъпо, просто да го зарадва или да го накара да се усмихне. може би нещо свързано с хобито му.
    REGGAE BOOM <3

Със сигурност има неща,които биха трогнали само вас двамата.Можеш да му подариш нещо свързано със спомените ви,някое ваше изживяване или пък нещо,което да му напомня за някое място,което много обича или сте били двамата там.
    Ако пък не си падате по сантименталностите би могла да му подариш нещо,което ще му е от полза.Все от нещо има нужда в момента.Като сте заедно може да каже,че нещо му харесва или пък с удоволстви би си го купил.Може ти да го вземеш вместо него и да му го подариш.
    В краен случай се обърни към приятелите му и ги попитай какво харесва и тн,но сигурно му знаеш интересите.
    Ако има хоби може да му подариш нещо свързано с него.
    Успех в намирането на подарък.

Град
    По балкана някъде..
    sex.
    ACϟDC

^ супер специален.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    sex.
    Of course , сексът е универсалният подарък

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Кашон свинско и каса бира.

За N-тен път в тоя форум, майна, писва ми, има търсачка, алО?

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    шалче некво зимно, домашни пантофки, блузки, чорапи, гащи, неква козметика, 2 бутилки джб, разходка до някъде, чаши, вилици, торти, пасти, пилета на грил, дюнери, трътки, бабек, луканка, домати, краставици, праскови, компоти, стек маркови вносни цигари, пари за посещение при козметик-масажи всекакви фризьор маникюрист пилинг дрън-дрън, кашон свинско и каса бира, кафеварка, прахосмукачка, машинка за фрапета, сак, чанта-малка/голяма/средна/обемиста/необемиста, домашен любимец, лаптоп, телефон, преинсталиране на уиндоуса, уредба, кухненски робот, цайси... нова.клавиатура. секс,наркотици,парфюми,оф
    и да си с любимите хора
    ..

не знам, аз тва искам през останалото време от годината

Баси колко идеи ми идват ама я по-добре да не ги казвам

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    часовник
    :P
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Рамка с ваша снимка примерно.Или има едни рамки дето са за много снимки и да сложиш няколко ваши снимки, на мен би ми харесал такъв подарък.Подаръка не е задулжително да е скъп, важното е като го погледне винаги да му напомня за теб и да го пази този подарък , а не да е някаква блузка, която до една година ще се е скапала! Айде успех!
    Rule #32: Enjoy the little things.

Град
    [На Метри От Земята]
    подари му себе си
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от milickata
    амии мацка не си посочила до колко пари....иначе има голям избор....лично за мен парфюма (вече опоменат по горе) е много добра идея но...едно към 80 лв най-малко ще ти излезе....за часовника да не говоримм....книгата е алтернатива,но кое момче чете книги днес (има изключения ест но мн рядко)....иначее хубав кожен колан,портмоне от естесвена кожа...гривна (стоманените гривни вече са мн разпространени,като заместител на нормалното сребро или злато)....ако тренира нещо или ходи на фитнес можеш да му подариш някакви хубави ръкавици примерно...но ти си го познаваш най-добре,би трябвало да знаеш какво му харесва....пъкк и защо не си купиш някое хубаво секси бельо и не му подариш една вечер в която да изпълниш всичките му желания....100% няма да го забрави
    ихааа то идеята със секси бельото аз всеки път му сбъдвам този вид желания...ся ако чака на рождения си ден само...ще му умре желанието...
    "ше ми паднеш ли, няма да ти кажа спри..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си